Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Dehogynem lehet, Griezmann 22 evesen lott 16 golt a Sociedadban, ra egy evre igazolt az Atleticohoz.Arthur8 írta:Gondoljunk vissza Griezmannra 22 évesen. Szerintem nem lehet őket egy lapon említeni, annyival jobb Dembele.
Nincs egy erved se. Egyetlen egy se. Értelek.Kovbal88 írta:
A világ második legdrágább igazolását szerintem nem szokás kölcsön adni. Ha nem kell egyszerűen el kell adni. Amúgy hiba lenne vagy lesz, de már nem érdekel. Egy jó érvem nincs Neymar visszahozatala mellett és mégis mindenki helyesli a dolgot. Fura
A világ második legdrágább igazolását szerintem nem szokás kölcsön adni. Ha nem kell egyszerűen el kell adni. Amúgy hiba lenne vagy lesz, de már nem érdekel. Egy jó érvem nincs Neymar visszahozatala mellett és mégis mindenki helyesli a dolgot. FuraMessiNeymarSuarez írta:Ha netán Griezmann és Neymar is jönne, akkor az lenne jobb ha Dembelét kölcsön adnánk 1-2 évre, úgy ő is fejlődhetne és megválni se kéne tőle.
Viszont nála is kérdéses továbbra is a hozzáállás, meg a megfelelő életmód.
Nekem is nagy félelmem mivan ha Rabiot ellenünk fog játszaniRabiot írta:Most már aggodalomra nincs ok, csak ha ellenük játszunk. A nikkel kapcsolatban, tele van az oldal Játékos nevekkel, csak ezt pécézted ki. Azt hittem Barca szurkoló barátok közé kerültem ahol megbeszéljük az aktualitásokat, de sajnos ez egy ellenzéki B közép a részedről. Továbbra is ragaszkodom a véleményemhez még ha lábtörlőnek is lettem használva. Nem döngetem a mellem az X éves múltammal. Emlékezz amikor eljön az idő.
Idézet a kedvencemről aki sajnos nem minket erősít:
Adrien Rabiot alig várja, hogy a “hatalmas bajnok” Ronaldo mellett játszhasson, új csapatának kiválasztásában pedig Buffon is hatalmas szerepet vállalt:
“Cristiano személye fontos tényező volt a döntésem meghozatalában, ő egy hatalmas bajnok, alig várom, hogy együtt dolgozhassak vele és a többi nagyszerű játékossal. Buffon rengeteg érdekes dolgot mesélt nekem a volt klubjáról. Azt mondta, hogy a Juventus a legjobb opció, amennyiben előrelépést szeretnék a karrieremben. Szerinte egy szezon sokkal többet ér itt, mint megannyi más együttesnél. A Juventus egy nagyszerű klub, hatalmas presztízzsel és történelemmel rendelkezik, egyértelműen a PSG előtt járnak.”
Ebben egyetértek, Cotinho-t nem lenne értelme kölcsönadni, de Dembele még pont jó korban van. De akkor valami fegyelmezettebb csapathoz kébe, ilyen PSG-félékkel nem lennénk előre. Klopp akarja és az Ő kezei alatt valószínűleg teljesítene is, de tartok tőle, hogy abból a kölcsönből végleges transzfer lenne.MessiNeymarSuarez írta:Ha netán Griezmann és Neymar is jönne, akkor az lenne jobb ha Dembelét kölcsön adnánk 1-2 évre, úgy ő is fejlődhetne és megválni se kéne tőle.
Viszont nála is kérdéses továbbra is a hozzáállás, meg a megfelelő életmód.
elbandi írta:Jelen vagyok már több mint 10 éve a fórumon,hozzászólni már nem szoktam mert sokszor feleslegesnek érzem,de az ilyen "gyöngyszemek" megnevettetnek.Rabiot írta:Ha nem változik a játék sratégiája, ami főleg az edzőn múlik, akkor még nagy képességekkel rendelkező játékosok is megbuknak. Kíváncsi leszek kik jönnek (akikről még csönd van ott még van esélyük) és az edző mit hoz ki belőlük, mert többet nem hibázhat. Dembúzt a jobb széle látom jobbnak ott kiteljesedik, többségében baloldalon sérülékenyebb. A sérüléseknek sok össze tevője van, nekem valahogy ez tűnt fel. Szeretem a srácot egy élmény nézni ha jól fekszik neki a játék. A Buszit már lecserélném Rabiotra, sok meccset buktunk rajta. Lassúságát fejben kompenzálta, de valahogy ott sem jön be neki, sajnálom mert mutatott már sok szépet a fociból.
Rabiot nickkel kigondolta volna,hogy az összes hozzászólásod arról szól,hogy ide kéne hozni.
Kiváncsi vagyok,hogy ki helyén játszatnád,mert remélem te se gondolod azt,hogy Busi a szezonban végig padozni fog.
Barto nem akarja adni és ő is lenyilatkozta hogy maradni szeretne. Amellett jelenleg nem látok olyan hatalmas igyekezetet Neymar megszerzéséért, hogy bárkit vakon belevonjon a vezetőség.Nyiri81 írta:Dembelének maradnia kell. Okés sokat volt sérült, de ha komolyan ráfekszenek a bemelegítésre és kap játékpercet, tuti sokat hozzá tenne a játékhoz. Gyors. Két lábas. Alig játszott a szezonban és volt jó pár villanása.
Nem utolsó sorban csak buknánk rajta.
https://www.sport-english.com/en/news/b ... le-7532189" target="_blankpalesz77 írta:Dembélé egyik ügynöke lenyilatkozta, hogy nem megy sehova, a klubtól is közölték a tv3 szerint, hogy esélytelen a távozása, és ha minden igaz megkeresés se volt még Bayern részről. Remélem így is van, 1 évet még bőven megérdemelne szerintem.
Chino írta:Léfe írta:Őrület, hogy milyen sokan leszólják Griezmant és Neyt. Mit érdekel engem a mult - ez esetben -
mind a ketten világsztárok. Biztosan nagy erősités lenne. Aztán pár meccs, ahol nagyot alkotnák és
jön a dicshimnusz. Igy szokott lenni. Ebben engem, Suarez helye aggaszt. Ha Ők jönnek + Dembele, potyogni fognak a gólok.
Neymar esetében én annyira tarrtok a magatartásától. A lelépése abszolut logikus döntés volt és abszolút érthető, a hogyanja már más kérdés volt, de amíg itt volt speciel én kellemeset csalódtqam benne. Nem balhézott, olyan sztárallűrjei sem voltak, amitől mindenki tartott, valószínűleg a közegnek köszönhetően. A PSG egy teljesen más kávéház, ott megtehetett mindent, már a taknyos Mbappénak is kinyílt a csipája. Itt ráadásul az egész öltözővel jóban van, míg Griezmannról, ha minimális alapja van is a pletykáknak, ez nem igazán mondható el.
Ha Griezmann személyét és tavalyi bohóckodását félre tesszük, szakmailag sokkal indokoltabb a brazil. Messi és Suarez helye úgyis betonbiztos, a franciából pedig lesz egy tükörszélső a bal oldalon, amitól nem tudom mit várnak.
Amitől tartok, hogy akár Griezmann, akár Neymar jön Dembélé megy a levesbe.
Semedot Bartoéknak elvileg eszük ágában sincs eladni, de amíg Valverde ezzel a rotálással bohóckodik semmi jó nem sül ki belőle.
A legnagyobb rákfenéje ennek a csapatnak -Bartoék mellett- egyértelműen Valverde. Amíg egy bólogató baba ül a kispadon nagy változás nem igazán lesz. Igazi sikerek is akkor jöttek, mikor egy Pep vagy LE mentalitású ember volt a vonal mellett. Ésszel nem tudom felfogni, hogy két olyan zakó után, amikor az egész világ rajtunk röhögött még megerősítik a pozíciójában.
Az az évi 30 gól jó ha fele lesz. Itt nem lő szabadrúgást, nem lő tizenegyest, nem keresik folyamatosan labdával, nem játszik olyan szabadon, mint korábban, a posztja meg igencsak idegen lesz.Feast4 írta:Igazából én speciel totál rátennék arra mit csinált tavaly bármennyire is nem szimpi, hogy mit csinált tavaly ga termel évi 30 gólt.nagyatyesz írta:A Griezman igazolás bejelentés÷t mindenki július 1-re várta. Ehhez képest eddig nagy a csend. Volt szó róla, hogy többet fizetnénk részletekben, vagy az Atletico Semedot akarja, és ezt az üzlet részévé akarják tenni. Esetleg tovább postázzák Griezt Párizsba?! Kíváncsi leszek mi lesz vele. Amúgy a srác nekem se szimpatikus, a tavalyi malőrje után meg pláne, de annyi minden szól ellene és a többség egyáltalán nem várja...ezek után törvényszerű lenne, ha beválna...remélem így lesz
Neymar esetében már ennyire nem lennék megbocsájtó.Főleg annak a fényében hog ment el és az utóbbi 2 évben mit képvisel a pályán.
Igazából én speciel totál rátennék arra mit csinált tavaly bármennyire is nem szimpi, hogy mit csinált tavaly ga termel évi 30 gólt.nagyatyesz írta:A Griezman igazolás bejelentés÷t mindenki július 1-re várta. Ehhez képest eddig nagy a csend. Volt szó róla, hogy többet fizetnénk részletekben, vagy az Atletico Semedot akarja, és ezt az üzlet részévé akarják tenni. Esetleg tovább postázzák Griezt Párizsba?! Kíváncsi leszek mi lesz vele. Amúgy a srác nekem se szimpatikus, a tavalyi malőrje után meg pláne, de annyi minden szól ellene és a többség egyáltalán nem várja...ezek után törvényszerű lenne, ha beválna...remélem így lesz
Neymar esetében én annyira tarrtok a magatartásától. A lelépése abszolut logikus döntés volt és abszolút érthető, a hogyanja már más kérdés volt, de amíg itt volt speciel én kellemeset csalódtqam benne. Nem balhézott, olyan sztárallűrjei sem voltak, amitől mindenki tartott, valószínűleg a közegnek köszönhetően. A PSG egy teljesen más kávéház, ott megtehetett mindent, már a taknyos Mbappénak is kinyílt a csipája. Itt ráadásul az egész öltözővel jóban van, míg Griezmannról, ha minimális alapja van is a pletykáknak, ez nem igazán mondható el.Léfe írta:Őrület, hogy milyen sokan leszólják Griezmant és Neyt. Mit érdekel engem a mult - ez esetben -
mind a ketten világsztárok. Biztosan nagy erősités lenne. Aztán pár meccs, ahol nagyot alkotnák és
jön a dicshimnusz. Igy szokott lenni. Ebben engem, Suarez helye aggaszt. Ha Ők jönnek + Dembele, potyogni fognak a gólok.
Nagyon nagy hülyeség lenne Semedo-t elengedni.szbsz írta:Nyilván Semedorol van szó. Ami azt illeti ha ez az ára, hogy Neymar is jöhessen én belemennék, amig SR van és EV is addig fölösleges is megtartani