Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Samper írta:Nagy a mozgás a B csapat keretében és egyben a La Masia edzői körében. Nem az lenne normális, ha a Club egyik felelős vezetője tájékoztatást adna, hogy mi is folyik itt és milyen elgondolás szerint?
alapvetően az eddigi játékára alapozva mondtam, hogy bejátssza a középpályát, gólerős (nem úgy mint Coutinho), tehát egyértelműen támadó és ha nem is egy Hazard -féle éles fegyver, de hasznos az lehetne.palesz77 írta:Mármint Griezmann lehet a hasznos középpályás? Arra gondolsz amit Coutinho játszott a szezon javában, hogy 433-ban balszélső támadó?
Ebben az a kérdés, hogy mi lesz benne, ha ballábasként kirakják a baloldalra..mess2009 írta:Griezmannban van úgy 15-20 gól stabilan akkor is ha nem rá van kihegyezve a góllövés.
emellett, összjátékra is alkalmas, kellően gyors, és képes a védők mögé kerülni.
én azt gondolom, hogy ha béna Valverde nem hónapos padoztatással kezeli akkor egy hasznos támadó-középpályásunk lehet.
ha viszont Coutinho is marad, akkor nagyon rossz előérzetem van....
palesz77 írta: Nem mellesleg a kivásárlási ár letétele előtt 6 hónappal ha minden igaz lehet már tárgyalni a játékossal. Bartoék a katalán értesülések szerint egyeztettek a FIFA-val a dologról folyamatosan, gondolom akkor nem illegális ami történt. Etikailag mondom, megkérdőjelezhető így a szezon döntő szakaszában, de pont nem az Atma az a csapat, akitől ezt komolyan tudom venni.
Arsenalnak nem lenne szerintem 60-70 milliója Umtitire, Unitednek igen. Én örülnék nagyon egy De Ligt, Filipe Luisnak minnél hamarabb. Csatár kérdéshez nem tudok mit hozzáfűzni, Neymaron, Griezmannon kívül(akik nem kifejezetten csatárok) azthiszem, nem nagyon volt szó csatárról komolyabban Jovic óta.davi10 írta:Mondjuk Felipe Luis-t elég sok helyen írták (SPORT, MD, Marca, stb.)Sinya22 írta:meg esetleg csak elhozzuk Felipe Luist,bár én a fórumon kívül sehol nem láttam,hogy egyáltalán képbe került volna.Hihetetlen amúgy hogy az utóbbi években mennyire nem tudunk megvenni senkit akire rámegyünk. Rabiot,De Ligt,Griezmann,korábban ugye Verratti ,és még lehetne sorolni. Hónapokig megy a huzavona,aztán maradnak a klubjukban/kikötnek máshol.
Tök jó lenne egyszer úgy nekimenni az átigazolási időszaknak,hogy van tudatos terv,és ha nem is teljesen,de úgy 90%-ban összeállna a végleges keret,mire július végén kezdődnek a felkészülési túrák,hogy az edző csak azokkal dolgozzon,akikkel amúgy fog a következő 1 évben kb. Na ez idén se jön össze.
A felsorolt játékosok:
- Rabiot valószínűleg nem véletlenül nem kellett végül "fél Európának", akikkel szóba hozták, fél év tökvakarás után 10 milliós fizu nevetséges, úgy, hogy kp-ra megvagyunk és elvileg az anyja se eg egyszerű eset.
- Griezmann tényleg érthetetlen, egye meg amit főzött, maradjon csak az Atletico-nál és küzdjön a 2.-3. helyért
- De Ligt még nincs lefutva, a SPORT szerint megakadtak a tárgyalások a Juventus-szal és indíthatunk egy utolsó "rohamot", úgy meg főleg, hogy az Arsenal és a United is erősen érdeklődik Umtiti iránt (SPORT)
- Verratti meg bukott ügy volt, a PSG-ből nem lehet igazolni, nekünk pláne nem.
Szóval ezek még védhetők is, inkább az a bosszantó hogy hetekig-hónapokig elhúzódnak ezek az ügyek, a semmiért.
Tavaly viszonylag hamar összeállt a keret, egyedül Malcom lógott ki, aki egyértelműen nem szerepelt Valverde terveiben, Idén is elvileg megvolt a terv, De Jong és 1-1 ember Alba és Suarez mögé (meg talán De Ligt), de sehol nem tartunk, csak hetek óta megy a Griezmann-Neymar vonal.
Amúgy senki sem szólt az agyoniskolázottnak, hogy ne májusban jelentse be, hogy tutifix lelép a nyáron?Nero. írta:Én nagy Griezman párti vagyok, de ezek után már én is azt mondom hogy inkább hagyjuk az egészet, nagyon nem kerek ez a sztori.
Még akkor se jöjjön ha Neymart se tudjuk megszerezni.
Sajnos totálisan igazad van. Hányinger az egész bagázs, amit művelnek szeretett klubunkkal.davi10 írta:Atletico hivatalos közleménye
Komolyan hogy a vérbe jutottunk ide?
Tavaly is ment a hiszti, hogy az Atleti háta mögött egyezkedtünk, sőt még Arthur-ral is idő előtt fotózkodtunk. Azelőtt a Coutinho és Dembele-féle sztrájkolós sztori, amihez nyilván ők is kellettek.
Barto-ék komolyan azt hiszik, hogy bármit megtehetnek, amíg el nem tiltják a klubot megint az igazolásoktól?
Nyomathatják a WeColorFootball-t meg a MésQueUnClub-ot, de aki most kapcsolódik be a futball világába annyit lát, hogy van egy spanyol csapat nézhetetlenül fos játékkal, 2 szezon alatt 2 történelmi égéssel és folyamatos balhékkal az átigazolások körül.
A játékosok pályán mutatott viselkedéséről nem is beszéljünk, van aki végiglötyögi a meccset, van aki folyamatosan elesik és reklamál. Van, hogy az egész csapat a bíróval foglalkozik és nem a meccsel, erre ugye rá is fáztunk Liverpoolban.
Sajnos nagyon messze vagyunk már a Pep-csapattól.
Mondjuk Felipe Luis-t elég sok helyen írták (SPORT, MD, Marca, stb.)Sinya22 írta:meg esetleg csak elhozzuk Felipe Luist,bár én a fórumon kívül sehol nem láttam,hogy egyáltalán képbe került volna.Hihetetlen amúgy hogy az utóbbi években mennyire nem tudunk megvenni senkit akire rámegyünk. Rabiot,De Ligt,Griezmann,korábban ugye Verratti ,és még lehetne sorolni. Hónapokig megy a huzavona,aztán maradnak a klubjukban/kikötnek máshol.
Tök jó lenne egyszer úgy nekimenni az átigazolási időszaknak,hogy van tudatos terv,és ha nem is teljesen,de úgy 90%-ban összeállna a végleges keret,mire július végén kezdődnek a felkészülési túrák,hogy az edző csak azokkal dolgozzon,akikkel amúgy fog a következő 1 évben kb. Na ez idén se jön össze.