Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Van mi a kérdés?szbsz írta:Haliho
Tegnap kaptam a kh-tól egy levelet, hogy utánképzést kell csinálnom ahhoz, hogy visszakapjam a jogsimat... Van köztetek aki volt már ilyenen?
Kösz szépen, Tim! Végigmentem rajtuk, remélem, hogy lesz hatásuk. Minden nap tanul valamit az ember.Tim írta:Portváltás: Eszközök-beállítások-kapcsolat-port a bejövő kapcsolatokhoz. Itt rákattintasz a "véletlenszerű" gombra, vagy kézzel beállítasz egy újat.
Tracker eltávolítása: Egészen lent 5 gombot találsz( általános, trackerek, ügyfelek, http források, tartalom) itt rákattintasz értelemszerűen a tracker feliratúra. Akkor szépen kilistázza őket és a döglötten jobb egérgomb-tracker eltávolítása.
Portváltás: Eszközök-beállítások-kapcsolat-port a bejövő kapcsolatokhoz. Itt rákattintasz a "véletlenszerű" gombra, vagy kézzel beállítasz egy újat.Rinku írta: Tudsz segíteni, hogy az offline trackereket qbitből hogy szedem ki? Nem találom az erre vonatkozó menüpontot. Illetve a portváltás hogyan műkszik? Köszi!
A utorrent az szemét, ahogy van, qbittorentet használok. pirateről és 1337xről is nyomtam a magnet linket. Most kitöröltem mindent, felvettem újra a torrenteket, meglátjuk.* Tudsz segíteni, hogy az offline trackereket qbitből hogy szedem ki? Nem találom az erre vonatkozó menüpontot. Illetve a portváltás hogyan műkszik? Köszi!Veidt_madridista írta:Megakadt letöltés: oka elérhetetlen/megakadt trackerek. Advanced beállításoknál valahol meg kell keresni a trackerek listáját és kitörölni az offline-okat. Ezután a letöltés újra fog indulni és elméletileg minden jó lesz.
Metaadatok: Sok minden lehet... Indítsd újra a torrentet. Próbáld meg másik programmal, pl. qBittorent, Vaze vagy Deluge. (uTorrent amúgy is kukába való.) Vagy: zárd be az uTorrentet, AppData mappában keresd meg az utorrent mappáját és töröld a dht.dat (és ha van, akkor ennek az old verzióját is) fájlt, majd indítsd el a programot és ismét próbáld meg a letöltést. Utóbbi esetben egyes custom beállítások elveszhetnek, úgyhogy azokat majd újra be kell állítgatni (ha voltak egyáltalán). Ezen kívül még portváltásra tudok gondolni így hirtelen.
Igen, nem. Amatőr nem vagyok, csak nem értem, hogy a szrért nem működik, amikor működnie kéne.MQuCsabi írta:Tuti, h9gy van helyed a gépen és nem tiltották le a profilt ott, ahonnan letöltesz?
Írd le, ha tudok segítek persze nem szoktam torrentezni, mindent eredetiben megveszek, a kalózkodás rossz dologRinku írta:Srácok, torrentezéshez ért vki? Lenne egy hozzáértő számára valószínűleg rutinkérdésem, előre is köszönöm.
Szerintem 23-25 éves kortól “illik” (finoman fogalmazva) ki repülni a családi fészekből, főleg a mostani fiatal generáció ahol mindenkin hatalmas a mellény és mindenki jobban tudja.recrea írta:Ha egyedül akarsz lakni, akkor a 300 e Ft az, ahol pont nem halsz éhen. És akkor még nem csajoztál.
Nem sok túlzás van a cikkben, ahogy a gazdaság és az ingatlanok ugrottak az elmúlt két évben, úgy az élet is többe kerül. Utóbbi 1-2 évben mocskosul elkezdett drágulni a város.
Ezzel egyetértek.MatyiG írta:Habár nem élek Pesten, ez bőven túlzás szerintem. 1500 reggelire? Akinek nincs >300 ezres fizetése, az csinál otthon reggel szendvicset, aztán megvan a tizedéből. De tudom, hogy ez nem gyerebe manapság.