Én is fel tudnék sorolni jópár zenekart, aminek jobban örültem volna...
Lement azóta párszor az album, a .5-nél jobb, de nekem nincs az első 3 közelében.
A csúcspont nálam még mindig a Solway Firth és a Not Long for This World.
Ami még érdekes lehet, hogy úgy néz ki jön a Megadeth-Five Finger Death Punch - Bad Wolves trió Budapestre.
A Megadeth annyira nem izgat, úgyis lemondják, mint mindig, főleg, hogy most ha jól tudom Dave Mustain-nek torokrákja is van. De a másik 2 bandát megnézném. Egyik se volt még nálunk, ez annak tükrében, hogy a góré, Zoltan Bathory szentendrei még gázabb.
A Bad Wolves igazából egy "semmi különös" banda, csak Zoli jól menedzseli őket, meg jókor voltak jó helyen a Zombie feldolgozásukkal és az eredeti énekescsaj halálával.
A FFDP-nak meg szintén az első 3 (meg a 6.) albuma volt ami igazán odavert. Amúgy egy időzített bomba kb. a zenekar, folyamatosan nyomják ki az új albumokat és turnéznak, miközbe az énekes hol józan hol nem, a dobos meg már ki is szállt. Lehet nem is lesz több alkalom elcsípni őket.
Ha értelmes jegyár lesz, akkor lehet elnegyek úgy is, hogy a Megadeth nem mozgat, de szerintemtöbben lesznek kiváncsiak az első hazai FFDP koncertre, mint a Megadeth-re, akik többször is kihúzták a gyufát a magyar közönségnél.