MatyiG írta:Tegyük hozzá, az Eibar ellen könnyebb dolgunk volt, hatalmas területeket hagytak maguk mögött. Mondjuk tegnap az utolsó 20 percben ugyanúgy megvoltak a területek, csak nem tudtuk kihasználni a lehetőségeket...
itt is végig megvoltak a lehetőségek erre, csak hamar elhaltak, kb amikor Suarez-Griezman labdához ért a kontrknál, vége is lett.
de Messi sem tudta mit csináljon ezekben a helyzetekben, vagy ha tudta, rosszul kivitelezett.
amit végigvittük kontrák meg Lajosra jöttek ki, nyilván gólok nem születhettek ezekből.
amin még gondolkoztam, kissé offtopic.
hogy lehet az, hogy a City általában elbírja, hogy 5 támadószellemű játékossal áll fel?
most az Atalanta ellen is Gündogan volt az egyetlen védekező kp, mellette Foden meg KdB játszott, akik azért nem annyira védekező játékosok.
Nálunk miért nem lehet hasonlót a kiscsapatok ellen csinálni?
DeJong-Arthur kp előttük meg mondjuk Messi-Fati-Griezman-Messi.
nem hiszem, hogy gyengébb lenne a védekezés mint most.
na mindegy ez csak elméleti kérdés, meg okoskodás. tudom, ehhez futni kéne meg visszazárni, ami jó néhány játékosunknak büdös sajna. csak mindig megmosolyogtat, hogy azzal indokoljuk a 3 kp-s rendszert, meg anno a 4 kp-sat, hogy stabilak legyünk. könyörgöm, idén lehetne fent 5 vkp is, akkor is szétzilálnának a csapatok, és Matsoon múlna, hogy 1 vagy 3 gólt kapunk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."