Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Egyetértek. De ő biztos nem fog jönni, csak ha tényleg adottak a körülmények:LG írta: ↑2020.08.15. 21:48:24Ha már felmerült a neve: elég sok embertől olvasom, hogy ne ő jöjjön, mert tovább jásszatná a spanokat, és erőltetné tovább a meddő labdabirtoklós játékot. Ez elég nagy butaság lenne tőle, őt viszont nem egy buta embernek ismertem meg, vagy olyannak, aki ne látná reálisan a helyzetet.
Én simán kinézem belőle, hogy kirakná Busiékat. Sőt, talán ő lenne rá a legalkalmasabb. Szerintem ha most jönne, és megmondaná az egykori társaknak, hogy köszönünk mindent, de most már azzal segítetek a klubnak, ha felálltok, szerintem tőle elfogadnák, Pique nyilatkozatából legalábbis ez jött le. Ellenben ha ugyanezt egy külsős tenné meg, könnyen lehet, hogy összezárna ellene az ötlöző, és gyorsan megbuktatnák.
Mindig is azt nyilatkozta, hogy hosszú távú cél a Barca, előbb rutint akar szerezni. Szerintem arra játszanak, hogy majd Font-tal együtt jönnek.NovaProspekt írta:Xavinál az is ott van, hogyha most hoznak vkit helyette télen és ő jó lesz, akkor nem fogják kirúgni az illetőt valszeg, h Xavi jöhessen nyáron, szval könnyen lehet, h így most éveket kell várnia végül, nem fél évet, vagy nem is lesz mégegyszer ilyen lehetősége.
* négyesremess2009 írta:azért azzal a gondolattal én eljátszanék, hogy a Pique-Suarez-Busi-Messi hármasra milyen delejes hatással lehetne a volt csapattárs...!?
ugyan így vagyok vele én is.Vakmacska írta: Nekem már az áttörés lenne, ha azt látnám, hogy van valami elképzelés a pályán, hogy látom, van valami taktika, látni a játékosokon, hogy mit akarnak csinálni, és nem csak ad-hoc jelleggel rohangálnak. Mert most ez van.
Nekem már az áttörés lenne, ha azt látnám, hogy van valami elképzelés a pályán, hogy látom, van valami taktika, látni a játékosokon, hogy mit akarnak csinálni, és nem csak ad-hoc jelleggel rohangálnak. Mert most ez van.gránit írta: Nyáron meg nem. Nyáron minden időt a felkészülésre tud fordítani, azonnali eredménykényszer nélkül.
A reálisabban gondolkodók biztosan nem várnának el tőle azonnali áttörést, csak sokan nem reálisan gondolkodnak, amire a Valverde-korszak megítélése is rámutat.
Szerintem ezeket nem is várta volna el tőle senki, legalábbis a reálisabban gondolkozók biztos nem. Hogy mi értelme lett volna mégis jönnie, azt barka jól leírta: megnézhette volna, hogy a jelenlegi keretből ki mit tud, eldönthette volna, kire számít, kire nem. Mint tavaly Zidane. Persze az ő döntése is ésszerű és maximálisan elfogadható.gránit írta: Semmi értelme nem lenne. Nyáron lenne ideje foglalkozni a csapattal, most, minden átmenet nélkül, egyik pillanatról a másikra nem tudná megoldani a problémákat. Nem tudná egyik pillanatról a másikra megoldani a védelem gyengeségeit, nem tudná a középpályásokat gatyába rázni, a szezon kellős közepén, amikor azonnali eredményekre van szükség.
Ezzel egyetértek, valóban ideális lenne már most elkezdeni a következő szezon tervezését.barka írta:...
Ez igaz, normál esetben évekig gondolni sem akart volna arra, hogy ilyen hamar a Barca edzője legyen.Vakmacska írta:Én nem hiszem, hogy most rögtön elvállalná.
Lehet, hogy nyártól igen, vagy max úgy, hogy eljön felmérni a terepet, esetleg beszélgetett már a játékosokkal is.
2021-ben lesz pont az elnökválasztás, lehet, hogy Xavi is épp arra készül ezzel, hogy sokat smúzol Font-tal.Cestus írta:Mondjuk ahhoz le kellene váltani 2021-ben a Barto-féle bandát. Miután az ellenlábas Victor Fontot nyilvánosan támogatja, nem hiszem, hogy lesz itt addig keresnivalója, amíg ők vannak hatalmon.MatyiG írta:Két évre írt alá az Al Saddnál edzőként. Utána jöhet is.
Mondjuk ahhoz le kellene váltani 2021-ben a Barto-féle bandát. Miután az ellenlábas Victor Fontot nyilvánosan támogatja, nem hiszem, hogy lesz itt addig keresnivalója, amíg ők vannak hatalmon.MatyiG írta:Két évre írt alá az Al Saddnál edzőként. Utána jöhet is.