Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Erre csak ennyit tudok reagálni: LOLmess2009 írta:TS. a nemzeti válogatottjába sem fér be, de még a saját posztján sem volt soha No1.
Viszont mégis össze kell, különben nem tudnák kiosztani ezt a díjat.zola8787 írta:Nem lehet összehasonlítani 2 különböző poszton játszó játékost.
Azt is tegyük azért hozzá ehhez, hogy Messi nem csak a gólokat hozza, hanem a támadójátékot is. Nálunk a középpálya kreativitása és a gólok is tőle jönnek. Ezt mutatja, hogy megnyerte ugye a legjobb playmakernek kijáró díjat (amit korábban Xavi nyert pl.) plusz az aranycipőt is. Ez a két dolog sztem együtt többet ér bármelyik csapatnak, mint egy kiemelkedő kapusteljesítmény. Nyilván minden szempontból objektív ítélet nem születhet, mert a marketing és társai is erősen beleszólnak a döntésbe. De érdemes elgondolkodni azon is, hogy egy Messinek vagy CR-nek eleve miért lehet jobb a marketingje.De mondjuk tegyük be Messi-t és Stegen-t a tök utolsó Watford-ba. Tuti, hogy több gólt lőne Messi-vel a csapat, de abban is biztos vagyok, hogy lényegesen kevesebbet is kapna. Itt van az Atleti - Barca 0-1. Messi a legjobb, de ha Stegen nem védi ki azt a 2 hatalmas 100 %-os ziccert 0-0-nál, akkor madridé a 3 pont. Ne érts félre, nem vagyok Stegen rajongó, csak őt hoztam fel példának.
Ilyen téren akkor legalább 100 mezőnyjátéko van, ha nem több, akinek nagyobb hatása lenne arra a random csapatra. Nem lehet összehasonlítani 2 különböző poszton játszó játékost.NovaProspekt írta:Azért nem mondanám. Rakd be egy random csapatba Messit, és ter Stegent. Most pedig tedd a szívedre a kezed és mondd azt, hogy ter Stegennek nagyobb, vagy legalább ugyanakkora hatása lenne annak a random csapatnak a játékára, mint Messinek. Ugyanez érvényes van Dijkra is. Még úgyis, hogy egyikük top3 kapus, másikuk top3 védő.zola8787 írta:Messi-nek grat, örülök, hogy ismét ő a legeredményesebb, de továbbra is azt tartom, hogy ennek a díjnak semmi értelme, Ter Stegen vagy Messi a jobb? Könyörgöm, összehasonlíthatatlan.
Azért nem mondanám. Rakd be egy random csapatba Messit, és ter Stegent. Most pedig tedd a szívedre a kezed és mondd azt, hogy ter Stegennek nagyobb, vagy legalább ugyanakkora hatása lenne annak a random csapatnak a játékára, mint Messinek. Ugyanez érvényes van Dijkra is. Még úgyis, hogy egyikük top3 kapus, másikuk top3 védő.zola8787 írta:Messi-nek grat, örülök, hogy ismét ő a legeredményesebb, de továbbra is azt tartom, hogy ennek a díjnak semmi értelme, Ter Stegen vagy Messi a jobb? Könyörgöm, összehasonlíthatatlan.
Modric évében is mindenki fölé nőtt Kicsit álszent vagyok mert mindig azt mondogatom, hogy mivel újságírók adják ezt a díjat nem sokat ér, de azért persze ilyenkor meg 23-évesen olyan vagyok mint egy gyerek. Nem követem már annyira fanatikusan a labdarúgást mint régen, de úgy izgultam az átadásnál mint már, nem is tudom mikor utoljára. Erre más sport nem nagyon képes...Sanama írta:Értem, csak piszkálódtam.csababarca írta:Imádom a cselzit, ki nem?:D
Azért általában blt nyerők kapták az utóbbi években is. De főleg Cé aki a blben 4-5 meccsen nagyot ment majd elhozta a díjat.
Utóbbi években gondoltam így, amiatt amit írtam, hogy bl nélkül nem lehet.
Tavaly szerintem annyival mindenki fölött volt, hogy nincs miről beszélni.
Értem, csak piszkálódtam.csababarca írta:Imádom a cselzit, ki nem?:D
Azért általában blt nyerők kapták az utóbbi években is. De főleg Cé aki a blben 4-5 meccsen nagyot ment majd elhozta a díjat.
Utóbbi években gondoltam így, amiatt amit írtam, hogy bl nélkül nem lehet.
Csaba akkor még Chelsea szurkoló volt, pár éve Barcás csak.Sanama írta:Hol voltál a maradék 2-nél, amikor BL nélkül kapta meg?csababarca írta:Abszolút megérdemelte ezt is, nem is kérdés.
Nem hittem volna, hogy bl nélkül kaphat aranylabdát, kicsit meg is lepődtem ezen most.
6.
Hol voltál a maradék 2-nél, amikor BL nélkül kapta meg?csababarca írta:Abszolút megérdemelte ezt is, nem is kérdés.
Nem hittem volna, hogy bl nélkül kaphat aranylabdát, kicsit meg is lepődtem ezen most.
6.
Szinte minden szavaddal egyetértek.Initom írta:A legnagyobb. Nagyon boldog vagyok, hogy gyakorlatilag rajta nőttem fel és éltem meg a labdarúgás pillanatait. A sors fintora, hogy talán az nyerte a lasztit aki a legkevésbé örül neki, persze ha lehet ilyet mondani.
Ő kapta a bogyót,de mi nekünk Barca szurkolóknak jár a legnagyobb ajándék.