Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Régebben nekem is erőteljesen befolyásolta a közérzetemet, hogy milyen eredményt ért el a csapat, de most már nem. Azt hiszem, olyan lehet a viszonyom a csapattal, mint egy kihűlt házasság, már nincs szenvedély, de a megszokás és a fogadott hűség összeköt.Nero. írta: ↑2020.08.15. 19:18:00Pár hónapja volt róla szó, hogy egyre kevesebben írnak erre a fórumra és hogy mi lehet ennek az oka. Akkor sokan azt írták hogy nem fordultak el a csapattól, de már nem tudnak úgy “rajongani” mint régen.
Van olyan aki szintén rosszul érzi magát emiatt vagy csak én vagyok ilyen hülye hogy magamra veszem?
Ebben a faluban, ahol én élek, hosszú évekig semmi baj nem volt a kisebbségekkel. Eleve nem voltak túl sokan, csak néhány család, de azok mondhatni, hogy nagyjából beilleszkedtek. Aztán a közelmúltban telepedtek be újabbak, akik sokkal problémásabbak voltak. Nagyon hangosak, rendkívül csúnyán beszélnek, szemetelnek, büdösek. Sok olyan cigány, aki korábban normális volt, közéjük süllyedt, de sajnos sok fehér is. Nyíltan nem merték terrorizálni az embereket, annyira sokan még mindig nincsenek szerencsére, de akik a közelükben élnek, panaszkodnak a zaj és a bűz miatt. Nem agresszívek (egyelőre), de azért nem szeretném, ha majd egyszer gyerekeim lesznek, akkor az övéikkel járjanak egy osztályba. Mert ahogy megtanulnak beszélni, már káromkodnak (nem csoda, a szüleiktől folyton azt hallják), 5-6 évesen pedig már simán cigiznek.
OV haveri köréhez tartozik, meg a puskással vannak valami kapcsolatban a topolyaiak.
Ezzel én is így vagyok, hozzátéve, hogy egyrészt a magyar sportújságokban, mint pl. az nso, már sok-sok évvel ezelőtt csalódtam, illetve azóta már egyre kevésbé érdekel a futball, és amit itt megtudok, az bőven elég már nekem.
Szerintem a 666 jobb lenne.
+1.Varatrix írta: ↑2020.07.30. 11:04:38Picit randomnak tűnő kérdés, de nagyon érdekel, hogy ki milyen sporttal kapcsolatos újságot (weboldalt) forgat, ami magyar nyelvű? Elsősorban, engem futball szempontból érdekel a dolog.
Lehet, hogy én vakon vagyok ebben a témába, mert klasszikus sportújság, a nemzeti sport egyedül, legalábbis az én fejemben! Sajnálom, ha valakinek a lelkébe tiprok, de én kritikán alulinak gondolom Őket. Ezenkívül a Digisport, ami visz portált, az Ő embereikért sem rajongok túlságosan. Viszont ezentúl nem nagyon ismerek olyan klasszikus sport újságot, ami minden csapattal, ligával egyaránt foglalkozna.
Én általában innen informálódok, és az ide belinkelt fórumbejegyzésekből, ezentúl, ha érdekel Mi van egy másik csapat háza táján, akkor az Ő saját magyar, vagy anyanyelvű oldalaikon kutakodok.
Továbbá podcast formájában, kedvelem a teljes terjedelmet, onnan lehet informálódni, de Ők is inkább a vélemények miatt érdekesek.
Nem tervezem átrendezni a "fogyasztási" szokásaimat, csak kíváncsi vagyok, hogy miből maradok ki, van e esetleg valami, nagyon érdekes, izgalmas, portál?
Van, vannak, csak ezek nagyon nem olyanok, amikkel szívesen indítom a reggelt, meg felmegyek csak simán böngészni valami érdekesség után. Én nem csak politikai témájú cikkeket szeretnék olvasni. Az indexen mindent megtaláltam... Politika, külföld-belföld, sport, kultúra, gazdagság, autó, bulvár ha arra volt éppen kedvem...Veidt_madridista írta: ↑2020.07.25. 17:30:59Hogyne lenne másik ellenzéki portál? 444, HVG, 24.hu micsoda akkor? Konkrétan a legnagyobb híroldalak...