Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Alonso köztudottan reklám margó drukker és nem katalán azhiszem Vigóban született.Krojf írta:Gyermekeim!
Az addig rendben van, hogy Schumi-fanok garmada van emitt
jelen, de hogy Alonso miért érdemel ekkora ellendrukkot,
azt nem értem.
Katalónia büszkeségének, a Barcának magyar szurkolói site-ján
talán lehetne elnézőbb a csapat Fernando iránt!
Mellesleg csekély tudomásom szerint Fernando ehhez még
katalán is! Ezért talán legyünk hozzá békésebbek egy picivel!
Erre buzdít Benneteket Krojf.
Engem aztán nem érdkel h katalán vagy spanyol, meg az se, h Barcás vagy reálos, rühellem mint a [auto_cenzúra] Miért ha vki Barcás, azt már szeretni kell Vagy azért mert realos utálni kell vkitKrojf írta:Gyermekeim!
Az addig rendben van, hogy Schumi-fanok garmada van emitt
jelen, de hogy Alonso miért érdemel ekkora ellendrukkot,
azt nem értem.
Katalónia büszkeségének, a Barcának magyar szurkolói site-ján
talán lehetne elnézőbb a csapat Fernando iránt!
Mellesleg csekély tudomásom szerint Fernando ehhez még
katalán is! Ezért talán legyünk hozzá békésebbek egy picivel!
Erre buzdít Benneteket Krojf.
Schumi marad valószínüleg,így Raikönnen nem lesz csapattársa.Mardel írta:Szvsz ő már letett vmit az asztalra ahhoz, h ezt már szezon előtt eldöntsék, ha a másodpilóta egy Massa kvalitású "játékos"!Bár én igen elfogult vagyok! De jövőre ha összejön egy Raikönnen-Schumi duó..nem hinném,hogy ott meg lenne szabva...már ha itt egyáltalán megvolt!
Ez a hasonlat azért te is tudod, hogy nagy csacsiságbarcafan írta:én sumi 3413456465345623687.ik VB címe után is versenyeztetném házon belül, pl ronaldinho is kumma jó, de nem jelenti azt, h 78évesen is automatikusan kezdő lesz (bár jó lenne ha a mai formájában tudná tolni)
Lehet,hogy jobban védik Schumit,mint bárki mást a mezőnyben,de akkor is klasszisokkal jobb,mint akár Massa,akár Barichello,vagy Irvine voltbarcafan írta:Massa sztem jó arra, kár, h Schumidiktatúra van a ferrarinál... IMÁDOM MASSA-T