Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ilyen alapon az elmúlt 4 évben senkivel nem szabadott volna szerződést hosszabbítani...visca el barca írta: ↑2020.10.13. 18:42:24
Ahhoz teljesíteni is kellene, nem 8akat nyelni a fontos meccseken.
Ahhoz teljesíteni is kellene, nem 8akat nyelni a fontos meccseken.Nero. írta: ↑2020.10.13. 18:31:10Hozzá tehetted volna hogy ezt azon okból írod, hogy elvileg ő és az ügynöke bejelentették hogy a világ legjobban kereső kapusa akar lenni. De Gea jelenleg évi 13 millió eurót keres, a német ennél többet akar. A mostani fizetésének a háromszorosát.Samper írta: ↑2020.10.13. 11:10:32MAtS-nek eddig botrányosan keveset fizettek. A mostani pénzhiányos időkben azonban kétféle kogika lehetséges. Az egyik: kiszorítani egy méltányos összeget és jó hosszú szerződést kötni vele, A másik: minthogy 22-ben lejár a szerződése, 21-ben jó áron eladni. Ez utóbbit az új vezetőség tehetné meg, ha igazán jó fiatal kapust igazol közben.
Hozzá tehetted volna hogy ezt azon okból írod, hogy elvileg ő és az ügynöke bejelentették hogy a világ legjobban kereső kapusa akar lenni. De Gea jelenleg évi 13 millió eurót keres, a német ennél többet akar. A mostani fizetésének a háromszorosát.Samper írta: ↑2020.10.13. 11:10:32MAtS-nek eddig botrányosan keveset fizettek. A mostani pénzhiányos időkben azonban kétféle kogika lehetséges. Az egyik: kiszorítani egy méltányos összeget és jó hosszú szerződést kötni vele, A másik: minthogy 22-ben lejár a szerződése, 21-ben jó áron eladni. Ez utóbbit az új vezetőség tehetné meg, ha igazán jó fiatal kapust igazol közben.
21-ben jóáron már nem lehet eladni, de én bízom benne, hogy sikerül szerződést hosszabbítani. Ő pont megérdemelné a magas fizut.Samper írta: ↑2020.10.13. 11:10:32MAtS-nek eddig botrányosan keveset fizettek. A mostani pénzhiányos időkben azonban kétféle kogika lehetséges. Az egyik: kiszorítani egy méltányos összeget és jó hosszú szerződést kötni vele, A másik: minthogy 22-ben lejár a szerződése, 21-ben jó áron eladni. Ez utóbbit az új vezetőség tehetné meg, ha igazán jó fiatal kapust igazol közben.
Pont ez a nagy baj, hogy ennyire befolyások emberek maradtak itt az öltözőben. A fiatalokban reménykedünk, de nekik sehol sincs a szavuk a nagy öregekkel szemben, úgyhogy a csapat irányvonalát ugyanazok fogják meghatározni, mint tavaly.
Mondjuk a csk-kat a játékosok választják, Koeman-nak nincs sok beleszólása.Barca_10 írta: ↑2020.09.13. 14:38:14Koemant is gyorsan megették bocs az offért de tartom, oleguer óta nem láttam ennyire semmirekellő Barca-játékost mint roberto.Mascherano14 írta: ↑2020.09.12. 17:59:36Nem lett CSK, de Roberto és Busi igen:
https://www.marca.com/en/football/barce ... b4610.html
Ez elég rosszul néz ki.
tS előbb utóbb megunja, remélem Neuer térde bírja addig talán nem fognak rárepülni a bajorok és nagyon nem is érné meg neki addig elmenni.
Koemant is gyorsan megették bocs az offért de tartom, oleguer óta nem láttam ennyire semmirekellő Barca-játékost mint roberto.Mascherano14 írta: ↑2020.09.12. 17:59:36Nem lett CSK, de Roberto és Busi igen:
Ez elég rosszul néz ki.
Stegen szerintem bizonyított már, hogy van benne vezéregyéniség, régóta a csapatnál van tehát ismeri a klubbot és az öltözőt is. Ezen kívül úgy tudom spanyolul is tökéletesen beszél az angol és német mellett, tehát a csapat minden tagjával és a bírókkal is tud kommunikálni. Nem is értem miért nincs benne a 4-ben.Sinya22 írta: ↑2020.09.13. 12:55:29Egyébként ez jó kérdés,abból a szempontból,hogy ha feltesszük Busi és Roberto ne legyen már a teljesítményük miatt,Messi meg azért mert nem kapitánynak való,akkor marad Piqué,Ter Stegen lehetséges opciónak, aztán jönne gondolom Alba mert spanyol, de a negyedikre nincs tippem,mert a többiek vagy nagyon fiatalok,vagy most jöttek,vagy semmit se bizonyítottak még itt.
Egyébként nálam Mats lenne az első számú,de írtam a múltkor is. Persze bár ez lenne a legnagyobb baj a csapaton belül,hogy ki viseli a szalagot. Tüzelni,biztatni a társakat,példát mutatni stb szerintem lehet anélkül is.
Egyébként ez jó kérdés,abból a szempontból,hogy ha feltesszük Busi és Roberto ne legyen már a teljesítményük miatt,Messi meg azért mert nem kapitánynak való,akkor marad Piqué,Ter Stegen lehetséges opciónak, aztán jönne gondolom Alba mert spanyol, de a negyedikre nincs tippem,mert a többiek vagy nagyon fiatalok,vagy most jöttek,vagy semmit se bizonyítottak még itt.
Ez mutatja kb. azt is, hogy mi lett a nagy újjáépítéssel..El lesz zavarva Rakitic meg Vidal, akiknek a hozzáállására sok panasz nem lehetett, a többi meg marad, és még a szalagot is hordják majd. Innen már csak az lesz nagyobb tragédia, amikor minden egyes meccs Busuqets-el indul.visca el barca írta: ↑2020.09.12. 22:05:394 olyan ember lett a csk, akiknek már rég nem kellene itt lenni.Mascherano14 írta: ↑2020.09.12. 17:59:36Nem lett CSK, de Roberto és Busi igen:
Ez elég rosszul néz ki.
Igazabol lesz*rom. Nem ez volt a mondadom lenyege, hanem az, hogy ennek a negy embernek (na jo, 3, messi maradhat) mar reg nem itt kellene focizni, mert egyik sem uti meg még a minimális szintet sem.
Veb leírta, hogy miért nem szabadna ennek a négy embernek csk-nak lennie. Így, hogy maradtak a csapatnál, egyértelmű volt, hogy a szalag is rajtuk marad, még ha méltatlanok is rá.
4 olyan ember lett a csk, akiknek már rég nem kellene itt lenni.Mascherano14 írta: ↑2020.09.12. 17:59:36Nem lett CSK, de Roberto és Busi igen:
Ez elég rosszul néz ki.
Te jóságos ég. Roberto, Busquets? A második legalább barca legenda, és 1-2évvel ezelőttig top szűrő volt, de Roberto soha nem szólt egy mukkot sem a pályán, és karrierje során kb mindig a jolly joker csereember volt.Mascherano14 írta: ↑2020.09.12. 17:59:36Nem lett CSK, de Roberto és Busi igen:
Ez elég rosszul néz ki.