Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Vagy talán csak azt árulja el, hogy ellentétben Busquets-szel, Albával és társaival, neki van önkritikája, és ő is tudja hogy nem Barca-szint. A Bayern ellen is akkor sz*patta halálra egy 19 éves Alphonso Davies(aki amúgy nekünk nem kellett, szimplán azért, mert kanadai... ), amikor csak akarta...
Nem hinném, hogy a Wolves-ban annyival többet kapna, mintha itt hosszabbítana szerződést.Nem vagyok elájulva Semedotól, de a wolverhampton nem azt jelenti, hogy rossz játékos,hanem,hogy pénzéhes. Ettől nem rossz ember és nem rossz játékos, de jobb is szabadulni tőle most, hogy kapunk is érte valamit, akkor is, ha csak egy SRünk van.
Nem vagyok elájulva Semedotól, de a wolverhampton nem azt jelenti, hogy rossz játékos,hanem,hogy pénzéhes. Ettől nem rossz ember és nem rossz játékos, de jobb is szabadulni tőle most, hogy kapunk is érte valamit, akkor is, ha csak egy SRünk van.Feast4 írta: ↑2020.09.21. 17:55:58Ezzel két bajom van. Az, hogy Semendo megy a Wolverhamptonba. Mi pedig belelátjuk a kezdő játékost. Ő pedig megy egy Wolverhampton szintű csapatba. Nem a Bayernbe, vagy a Citybe, a Wolverhamptonba. Sok mindent elárul mi a szint a csapatban.
A másik amit mondtál. SR így kezdő játékos lett.
Hihetetlen ami itt zajlik.
Ezzel két bajom van. Az, hogy Semendo megy a Wolverhamptonba. Mi pedig belelátjuk a kezdő játékost. Ő pedig megy egy Wolverhampton szintű csapatba. Nem a Bayernbe, vagy a Citybe, a Wolverhamptonba. Sok mindent elárul mi a szint a csapatban.
Ez egyértelmű, ezen nem fogunk összeveszni. Nem kell aggódni, nem fogjuk eladni Puig-ot, maximum kölcsönbe megy és végigjátszik egy egész szezont.Arthur8 írta: ↑2020.09.21. 14:48:48De amúgy nem is ezeket a játékosokat sajnálom a legjobban , hanem a Thiago szintű tehetséget vagy most a Puig szintű tehetséget. Ezeket a játékosokat szerintem bármi áron meg kéne tartani és megpróbálni beépíteni. Nem is szabadna, hogy kérdés legyen, hogy elmegy. Meg kéne teremteni neki a helyet.
Hadd menjenek. Azóta se hallok nagy sztárokat, akikről lemaradtunk, nert nálunk nem kapott esélyt.
Alapos lista ....gránit írta: ↑2020.09.21. 13:41:23A másik, amin elkezdtem gondolkodni, hogy kik voltak azok a Barca igazolások, (abból az 50-ből kb) az elmúlt 10-12 évben, akik hosszútávon (min. 3-4 éven keresztül) hozzáadtak a Barcához és akik helyett, ha La Masia fiatalok játszottak volna, akkor a Barca rosszabb csapat lett volna. Én 4 (vagy 5) ilyen játékost találtam: Ter Stegen, Dani Alves, Neymar és Suarez (és talán Villa).
"Talán" Villa...? Ezt hogy érted? Nem nyerünk BL-t 2011-ben, ha ő nincs a csapatban, és ezt egy la masiás nem tudta volna pótolni. Mascheranótól Seydou Keitáig nagyon sok nevet kihagytál, ráadásul a korábbi BL-győztes csapataink is (1992, 2006) többségében összevásárolt csapatok voltak. Azt se felejtsük el, hogy sok la masiás durciból lép le, mert nem kap rögtön lehetőséget, vannak, akik 16 éves korukban lelépnek Angliába, mert ők már akkor profi szerződést akarnak, és képtelenek kivárni a sorukat. Nem a klub tehet arról, hogy vannak la masiások, akik nem hajlandók azt a szerepet vállalni, mint egy Adriano vagy egy Mathieu, akik szintén fontos kiegészítő elemei voltak a csapatnak, és elfogadták, hogy ők ezt a szerepet töltik be, sok la masiással ellentétben.Arthur8 írta: ↑2020.09.21. 12:12:33
A másik, amin elkezdtem gondolkodni, hogy kik voltak azok a Barca igazolások, (abból az 50-ből kb) az elmúlt 10-12 évben, akik hosszútávon (min. 3-4 éven keresztül) hozzáadtak a Barcához és akik helyett, ha La Masia fiatalok játszottak volna, akkor a Barca rosszabb csapat lett volna. Én 4 (vagy 5) ilyen játékost találtam: Ter Stegen, Dani Alves, Neymar és Suarez (és talán Villa).