2020.12.06. 18:40:31
Egyetértek Matyi mehetne-maradna-jöhetne gondolataival, teljes mértékben.
Kár, hogy ebből vajmi kevés fog megvalósulni.
Tudom, hogy új elnökség, új szelek, de ilyen átalakítást utoljára Laporta vitt véghez, talán neki lenne töke még egyszer megcsinálni, de kétlem, hogy megválasztanák.
Másrészt a mehetne vonalon a fizetések nagyobbak, mint amennyit adnának értük reálisan, ez sem segít a helyzeten.
Meglátjuk, talán elnökválasztás után már tisztábban látunk.
Xavit akkor "vállalnám be", ha ténylegesen tisztogatással együtt jár.
Ebből a csapatból ő se hozna ki sokkal többet, el kell zavarni/adni azokat az embereket, akiknek lejárt az idejük.
Xavi játékosként legenda volt, ikon. Többet érdemel annál, mint hogy erre a szarhegyre ráüljön kapirgálni.
Márpedig ma a barca nem több egy hatalmas kulahegynél.
Rendbe kellene tenni morálisan a klubot, aztán szakmailag, mert lehet itt Busit szidni (ahogy én szoktam), Lenglet, Messit, Griezmant, Dembelét, stb...ez nem rajtuk múlott, múlik.
Bartomeu a béke feneke alá vezényelte a klubot, erkölcsileg, morálisan, szerkezetileg, anyagilag, szakmailag, mindenhogy. Amikor majd írni kell egy könyvet, hogy hogyan tegyél tönkre egy csapatot, akkor azt az ő karakterén keresztül lehet/kell bemutatni.
Szóval hajrá jövőre, kíváncsian várom, hogy lábalunk ki ebből a válságból, amilyenbe nagyon régóta nem voltunk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."