Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Jah ne is mond, utána el is felejtettem ezt javítani
Úgy néz ki megvannak még a Barto által megrendelt kamuprofilok
Így van. Nem a legszimpatikusabb fickó, én is nehezen barátkoztam meg vele. De a játékosok elfogadták, javult a csapaton belüli hangulat, a fiatalok elkezdtek szépen beépülni, de Jong, bár egy évvel korábban jött, igazából ebben a szezonban érkezett meg, de még Griezmann is javult a tavalyi teljesítményéhez képest.Varatrix írta: ↑2021.03.02. 18:17:18Örülök hogy más is így látja ezt, különösen a kiemelt kulcs gondolatot.LG írta: ↑2021.03.02. 13:02:11Én sem gondolom, hogy Arteta jobb megoldás lenne Koemannál. Aztán lehet, hogy belenyúlnánk vele a tutiba, de nem kockáztatnám meg, inkább folytassa a holland a megkezdett munkáját. Bár én nagyon szkeptikus voltam RK-nal, de szerintem hozott pozitív változásokat, és elindultunk felfelé. Ezt pedig szerintem kár lenne félredobni egy zsákbamacska edzőért. Még egy szezont megérdemel, aki többet várt, mint amit az utóbbi időben hoz a csapat, annak nem voltak reálisak az elvárásai. Nyáron ez a csapat minden szempontból a romokban volt, tudtuk, hogy ahhoz, hogy BL-esélyes csapat legyünk évek kellenek majd. A bajnokságban viszont egyértelműen elindult valami, szépen jönnek a pontok, helyenként a játék is kifejezetten élvezhető, a Sevilla ellen az első igazi rangadót is sikerült behúzni. Akár még a bajnoki cím sem elérhetetlen. Ha azt behúznánk, akkor szvsz még bőven elvárások felett is teljesítene a csapat.
Én annyival egeszíteném ki, hogy a szezon előtt sokunk elvárása volt, hogy ha már nem igazolhatunk, akkor kapjanak lehetőséget a fiatalok. Szerintem ez remekül megvalósult, optimista vagyok azt illetően, hogy a jövő Barcájából pár név Koemantól kapta meg a lehetőséget. Persze sokan nehezen fogják megbocsájtani Puiget neki... Ettől függetlenül sokkal roszabbul viselném ugyanezeket az eredményeket, ha látástól vakulásig nézném a korsodó "gálakezdőnket"!
Örülök hogy más is így látja ezt, különösen a kiemelt kulcs gondolatot.LG írta: ↑2021.03.02. 13:02:11Én sem gondolom, hogy Arteta jobb megoldás lenne Koemannál. Aztán lehet, hogy belenyúlnánk vele a tutiba, de nem kockáztatnám meg, inkább folytassa a holland a megkezdett munkáját. Bár én nagyon szkeptikus voltam RK-nal, de szerintem hozott pozitív változásokat, és elindultunk felfelé. Ezt pedig szerintem kár lenne félredobni egy zsákbamacska edzőért. Még egy szezont megérdemel, aki többet várt, mint amit az utóbbi időben hoz a csapat, annak nem voltak reálisak az elvárásai. Nyáron ez a csapat minden szempontból a romokban volt, tudtuk, hogy ahhoz, hogy BL-esélyes csapat legyünk évek kellenek majd. A bajnokságban viszont egyértelműen elindult valami, szépen jönnek a pontok, helyenként a játék is kifejezetten élvezhető, a Sevilla ellen az első igazi rangadót is sikerült behúzni. Akár még a bajnoki cím sem elérhetetlen. Ha azt behúznánk, akkor szvsz még bőven elvárások felett is teljesítene a csapat.
Én sem gondolom, hogy Arteta jobb megoldás lenne Koemannál. Aztán lehet, hogy belenyúlnánk vele a tutiba, de nem kockáztatnám meg, inkább folytassa a holland a megkezdett munkáját. Bár én nagyon szkeptikus voltam RK-nal, de szerintem hozott pozitív változásokat, és elindultunk felfelé. Ezt pedig szerintem kár lenne félredobni egy zsákbamacska edzőért. Még egy szezont megérdemel, aki többet várt, mint amit az utóbbi időben hoz a csapat, annak nem voltak reálisak az elvárásai. Nyáron ez a csapat minden szempontból a romokban volt, tudtuk, hogy ahhoz, hogy BL-esélyes csapat legyünk évek kellenek majd. A bajnokságban viszont egyértelműen elindult valami, szépen jönnek a pontok, helyenként a játék is kifejezetten élvezhető, a Sevilla ellen az első igazi rangadót is sikerült behúzni. Akár még a bajnoki cím sem elérhetetlen. Ha azt behúznánk, akkor szvsz még bőven elvárások felett is teljesítene a csapat.
De ezt Laporta, Arteta személyével akarja orvosolni... ez csak engem bánt amúgy, nem nagyon látom, hogy szó lett volna róla...
Egyetértek az előttem szólókkal.dévid villa írta: ↑2021.03.02. 09:47:47Mondjuk az tény, hogy Laporta alatt csődközelbe került a klub, csak a személyi felelősséget nem sikerült rábizonyítani. Laporta ügyvéd, tudha hogy kell a jog nyelvén védekezni, az ilyenekre nemigen lehet rábizonyítani, pláne ha ilyen nem túl egyértelmű bűncselekményről van szó.
Nem én találtam ki, ezt tényleg ő mondta. Amúgy is szokása az elnök jelölteknek igazolásokkal dobálózni, mondjuk nem mindenkinek. Van aki elmondja konkrétan kivel állapodott meg, valaki dobálózik. Laporta is annó konkrétan Beckham-mel dobálózott, és még meg sem választották, vagy Perez is név nélkül dobott be 2000 nyarán egy világkalsszist, majd megválasztásakor ment Figo ugye. Ez normális elnök jelölteknél, pláne olyanoknak akiknek megvannak a kapcsolatai pl játékos ügynökökkel, vagy más klubok elnökével, lehet Freixanak is ezek megvannak ki tudja.Igen, hihető hogy még elnöki székben sincs de már zsebébe van 3 olyan világklasszis akiket akkor sem tudtunk megszerezni mikor pénz is volt Jó hogy nem dobja be hogy már megegyezett fusizás közben Mbappéval, Neymarral és De Ligt/Van Dijk-kal
Itt olvastam ezen a fórumon még pár hónapja, hogy a klub rossz pénzügyi helyzete az valós volt anno, csak a Laporta személyi felelősségét nem sikerült rábizonyítani (merthogy erről ment a pereskedés, nem magáról a klub helyzetéről)Mihu írta: ↑2021.03.02. 10:19:15Igen, azért az előttem szólóhoz hasonlóan én is megkérdezném, hogy mi alapján állítod, hogy csődközelbe jutott a klub? Merthogy erre egy árva bizonyíték sem volt, az fix... Az, hogy egy újonnan megválasztott elnök, aki a régi haragosa, azt hangoztatja, hogy színes nyomtatásra se volt pénz, az egy dolog...dévid villa írta: ↑2021.03.02. 09:47:47Mondjuk az tény, hogy Laporta alatt csődközelbe került a klub, csak a személyi felelősséget nem sikerült rábizonyítani. Laporta ügyvéd, tudha hogy kell a jog nyelvén védekezni, az ilyenekre nemigen lehet rábizonyítani, pláne ha ilyen nem túl egyértelmű bűncselekményről van szó.
Ha egy klub csődközelben van 2010-ben, akkor 1 év múlva nem vesz 60 millióért egy Fabregast és Alexist, illetve 3 év múlva nem vesz 80, meg még ki tudja mennyi millióért egy Neymart...
Most csődközel van, igen...Mikor még a félhavi fizetéseket se tudjuk oda adni, és nincs 1 euro centünk se igazolni. Most csődközel van...2010-ben nem volt az...
Sok mindent a szemére lehet vetni Laporta-nak, többek között azt, hogy durván elszabadultak a fizetések - emlékszem, anno egy Di Maria 4 milliós fizuért szerződött Madridba, nálunk meg a padon ülve is 6-8 körül kerestek az emberkék - de hogy a klub mind marketing, mind erkölcsi, mind sportszakmai szinten a csúcson volt, vagy a csúcs felé tartott, az fix. Ez volt 2010-ben amikor átadta a klubot.
Most 11 évvel később pedig ott tartunk, hogy fél évig nem fizetünk egy centet se a játékosainknak, kutyaütő edzőt kutyaütő edzőre cserélünk minden évben, a klubvezetőink börtönben vagy a kapitányságon egy zárkában, és kb. már csak az nem néz hülyének minket, aki nem akar....
Igen, azért az előttem szólóhoz hasonlóan én is megkérdezném, hogy mi alapján állítod, hogy csődközelbe jutott a klub? Merthogy erre egy árva bizonyíték sem volt, az fix... Az, hogy egy újonnan megválasztott elnök, aki a régi haragosa, azt hangoztatja, hogy színes nyomtatásra se volt pénz, az egy dolog...dévid villa írta: ↑2021.03.02. 09:47:47Mondjuk az tény, hogy Laporta alatt csődközelbe került a klub, csak a személyi felelősséget nem sikerült rábizonyítani. Laporta ügyvéd, tudha hogy kell a jog nyelvén védekezni, az ilyenekre nemigen lehet rábizonyítani, pláne ha ilyen nem túl egyértelmű bűncselekményről van szó.
Ha jól tudom azóta sem volt bizonyított tény arra hogy csődközelbe került a klub. Cserébe a Barca történelmének a legjobb csapatát sikerült összekovácsolnia.dévid villa írta: ↑2021.03.02. 09:47:47Mondjuk az tény, hogy Laporta alatt csődközelbe került a klub, csak a személyi felelősséget nem sikerült rábizonyítani. Laporta ügyvéd, tudha hogy kell a jog nyelvén védekezni, az ilyenekre nemigen lehet rábizonyítani, pláne ha ilyen nem túl egyértelmű bűncselekményről van szó.
Jó mondjuk ez érthető, régen nagy spanok voltak, Freixa ugye Rosell elnöksége alatt volt a klub szóvívője 2010-2014-ig, Bartomeu pedig az akkori alelnökből lépett elő elnökként és nyerte is meg a választást 2015-ben. Viszont már akkor összerúgta a port Bartoval mert indult az elnökválasztáson, asszem Barto ki is rúgta emiatt, vagy magától mondott le, erre nem emlékszem).NovaProspekt írta: ↑2021.03.01. 19:51:57ez a Freixa sem a legélesebb kés, ha így beáll a csúnyán megbukott, most talán le is sittelt elnök mögé. az arcomat fogom bmeg, hogy lehet ilyen bárgyú valaki, hogy akar így nyerni?
ez a Freixa sem a legélesebb kés, ha így beáll a csúnyán megbukott, most talán le is sittelt elnök mögé. az arcomat fogom bmeg, hogy lehet ilyen bárgyú valaki, hogy akar így nyerni?Titinho írta: ↑2021.03.01. 13:02:51Már üzent is Toni Freixa twitteren a botránnyal kapcsolatban a spanoknak:
Massa gent volent fer mal al Barça. No ho permetrem. Mai caminaràs sol
Ami annyit tesz, hogy túl sok ember akarja bántani a Barcát, nem engedjük, sosem leszel egyedül!
Az előző két "munkatársa" már bizonyított, nem szabad neki is lehetőséget adni.
Erre én is emlékszem. Mondjuk előtte kapta már a savat, de 2015-ös tripla mindent megváltoztatott. Utólag viszont megfizettük az árát, sajnos.dévid villa írta: ↑2021.03.01. 14:45:24Én csak arra emlékszem, hogy a megválasztásakor alapvetően örült neki itt a többség. Persze az régen volt pedig akkor is Laporta volt a legfőbb kihívója
Ez így van, de pont most olyan időszak elé nézünk szvsz, ahol ezek a befektető(k) által birtokolt klubbok nagyot fognak menni, mert a hagyományos bevételektől elesnek a kubbok. A Barca 700 millás bevételeinek 30%-a Messihez köthető, valamint az össz bevételeket tekintve 70%-a meg külföldi szurkolók adják, nem helyi katalánok. Lehet pár évig még marad a hype, de Barca Messi nélküli pl. sehol nem lesz versenyben, ha nem tudjákmegtartani lehet lehúzni a rolót, főleg ha marad a korona még idénre is.gránit írta: ↑2021.03.01. 16:07:49A sejkek, akik megvesznek egyes klubokat, mennyi pénzt áldoznak egy csapatra, miután megvették? Érdeklődve kérdezem. Olaszországban inkább azt láthattunk, hogy egy válságban lapátolják ki a pénzt a klubokból a fontosabb bizniszeikbe - a Juve sincs kedvezőbb pénzügyi helyzetben. De két válság között is inkább csak egy póz nekik egy futballklub, nem vagyok benne biztos, hogy több pénzt tolnak a csapatba, mint a pártoló tagok tagdíjai összesen. Ami a versenyképességet illeti, hány BL-t nyert a City és a PSG? Mert az ilyen klubok nem sok sót ettek meg a BL-ben az elmúlt évtizedben (sem). Konkrétan csak a Liverpool tudott teljesen más rendszerben BL-t nyerni 2012 óta. Ezek a klubok jóval kevesebb pénzből gazdálkodnak, mint mondjuk egy Barcelona.