Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Én azért még annyit hozzátennék, hogy azért nem ugyanaz a 2 csapat helyzete, egyik esetben Williams és Kabak összehozta a győzelmet, míg a Realnál a csere sor szinte hiba nélkül játszott. Ha megnézzük a gólokat, 2 ajándék volt, egy komoly csapat nem kaphat ilyen gólokat a bl kieséses szakaszában, és erre full nincs megoldásuk. Ezt felejtik el sokan, ahhoz, hogy egy csapat presszingeljen, és magabiztosan fel merjen menni a támadásokkal, oda 2 stabil ember kell a védelembe, ami a Poolnál jelenleg nincs. Normális esetben Trent kb szélsőt játszott volna az utolsó 20-30 percben, mert megteheti, van Dijk kisegíti, és a földbe gyalulja Viniciust, ha kell.Titinho írta: ↑2021.04.07. 09:09:29Na végre láthattam a Liverpool miért is tart ott ahol.
Nem nézek angol focit, egyszerűen nem visz rá a lélek, de ahogy vártam, még ez a Real is simán verte őket, és még meg is úszták ennyivel. Jött is a hendi győzelem szépen, köszi Vini.
Ugyanakkor nem lebecsülve a Real érdemeit sem, mert tényleg jól és taktikusan játszottak, szeintem simább meccsük volt mint az Atalanta ellen, ami a Pool-ra nézve elég ciki.
Továbbra is tartom, hogy ez a Liverpool sosem volt közel sem akkora ász mint ami a hype vonaton szólt róluk, látjuk egy ideje mit érnek a híres gegenpress taktikájukkal. És nem is az egész meccset figyelembe véve, aki megnézi a 80. perctől a meccset az tudja miért ekkora szerencsétlenek. Akkor már visszazárt a Real kontrára játszva és a Pool játékosok szó szerint álltak és néztek hogy most mit kéne csinálni. Megszoktam Barca meccseken a buszokat ellenünk, de ez valami full amatőr volt ahogy a Pool ezt kezelte, vagyis nem kezelte.
És itt jön ki Klopp szerepe. Oké 2 játékos hiányzott a védelemből (de a Realnál is), a két szélső védő és a komplett kp és támadósor ugyanaz mint amivel Bl-t nyertek. Fogalma sincs Kloppnak mit kéne játszatni most, taktikailag totál nulla az egész csapat, így hogy láttam nem csodálkozom a Brigthon meg Fulham meg hasonló vereségeken, meg a klub rekordot jelentő 4 hazai bukó meccsen. A nagy "zsenikről", a túlárazott játékosaikon a 100 milliós Mané, meg Trent ( ), meg ilyen Robertson feléről sokat lehetne beszélni hogy ebben a szezonban mit csináltak eddig. Komolyan még Wijnaldum ért a legtöbbet, de az is max egy 5-ös osztályzat volt.
Totál nulla Klopp, kb egy éve nem tud mit kezdeni a csapatával, oké sérülések is sújtották őket, de kit nem? A kp és a támadósor ugyanaz, a gegenpress meg valahol elhalt, mert már nem játszik náluk a mázli faktor.
Teljesen megérdemelt lesz a Real továbbjutása, és nem azért mert akkora ászok ők is, mert közel sem azok, hanem mert egy Atalanta nagyobb megerőltetés volt nekik. Jaaa aki még bízik benne hogy a Pool majd otthon megszórja őket, annak azért elárulom, hogy eddig 2021-ben hány gólt rúgtak összesen a hazai meccseken: Egyet. Nem, nem elírás 1 gólt rúgtak össz-vissz.
A Real ellen pedig nagyon fel kell kötni a gatyát, nagyon kemény meccs lesz a szombati.
Én ettől a talpalás témától totál kivagyok, főleg, h van ez a nagyszerű VAR. 2 játékos megy a labdáért, ahogy nyúlsz a labdáért mindenképp “talpalnod” kell, ami valójában ebben az esetben ha szabad labdáért mennek nem is az, mert akkor tud vki a másikra talpalni ha az egyik játékos birtokolja a labdát.
A Dortmundtól elvett a román játékvezető egy gólt. Ettől függetlenül szerintem az angolok továbbjutnak, a németek leggyengébb pontja a védekezés, főleg a belső védők.
A papírt osztom.Sinya22 írta: ↑2021.03.19. 13:10:29Ha azt vesszük alapul,hogy "papíron" ki milyen erős,akkor a Pool,City,Bayern,Chelsea a továbbjutó. De hát ugye nem papíron játszanak
A Pool 2021-es formáját látva és azt,hogy a Madrid jó szokásához híven még mindig be tudja húzni a párharcokat,inkább őket mondom esélyesebbnek.
A Dortmund nem tudom idén milyen,a City elég magabiztos azért,innen még továbbmennek biztosan.
PSG-t se sajnálnám le, ugyan a visszavágón simán lefociztuk őket,de minden párharc más,plusz talán Neymar jelenthet némi előnyt még.
A Chelsea-t se láttam idén,de nagyon dicsérték őket valami bl műsorban, mióta Tuchel ott van veretlenek,és elég gyors focira képesek.
Ha azt vesszük alapul,hogy "papíron" ki milyen erős,akkor a Pool,City,Bayern,Chelsea a továbbjutó. De hát ugye nem papíron játszanakcsababarca írta: ↑2021.03.19. 12:32:14pool-real szerintem bármi lehet.
city-dortmund is necces, nem mondanám toronymagas favoritnak a cityt, tekintve az elmúlt éveket.
psg-bayern szerintem bayern továbbmegy viszonylag könnyen.
chelsea-porto itt is bármi lehet.
jó sorsolás, nincsenek nagy kilengések a párharcokban annyira.
jah, plusz city duplán bebukta, mert utána meg a bayern jöhet nekik.
real meg majd bemegy a porto ellen.