Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
En se nezek addig Barca meccset, amig a bohoc Pike es Roberto a csapat tagja.Scout42 írta: ↑2021.05.22. 09:30:02Nem értem Koeman nyilatkozatát.
Szemrehányást tenni a tisztelet hiánya miatt. Nehogy már sajnálni kezdjük szegény agyonfizetett futballistáinkat. Profik ,bár ez a hozzáállásukon nem látszott meg de a fizetésükön bizonyosan. A kritikákat igen is el kell fogadni ez minimum szerintem hiszen belőlünk élnek,abból,hogy nézzük őket a tv-ben ,megvesszük a meccsre a jegyet a nevükkel ellátott ereklyéket.Hol volt a tisztelet ,az alázat belőlük a legutóbbi 5 meccsen???? Menjenek a [auto_cenzúra] Koeman és az egész banda!!! Ha megtartják Sergi Robertot és többieket én többet nem nézek meccset.
Semleges nezoknel pedig 10/0 akit erdekel jelen helyzetben a Barcelona.sansz írta: ↑2021.05.21. 22:53:46
Akkor másképp mondom. Van egy csatorna,ami a nézőiből él. Mivel külföldi,semmi nézői etikett vagy érzelmi dolog nincs benne,azt kell adni,amit látni akarnak. 10 nézőből 5 Real meccset akar nézni, 4 Barcát, 1 pedig Atmát. Innen nézve bőven logikus lenne,hogy igen, nem a bajnok meccsét mutatnák, de lehetne azért okosan közvetíteni, bedobni jeleneteket az atma meccséről. és persze utána ismétlésnek egyből leadhatnák az ünnepséggel együtt. Korrektebb lenne .
Akkor másképp mondom. Van egy csatorna,ami a nézőiből él. Mivel külföldi,semmi nézői etikett vagy érzelmi dolog nincs benne,azt kell adni,amit látni akarnak. 10 nézőből 5 Real meccset akar nézni, 4 Barcát, 1 pedig Atmát. Innen nézve bőven logikus lenne,hogy igen, nem a bajnok meccsét mutatnák, de lehetne azért okosan közvetíteni, bedobni jeleneteket az atma meccséről. és persze utána ismétlésnek egyből leadhatnák az ünnepséggel együtt. Korrektebb lenne .Fernando írta: ↑2021.05.21. 21:24:47Hidd el, hogy ha mi állnánk úgy mint az Atma vagy a Real, minket adnának a spíler 1 vagy 2-n. Hogy nézne ki, ha mondjuk az Atma behúzza a bajnoki címet érő meccset, amit majd felvételről megnézhet bárki, csak mert mi vagyunk a Barca.sansz írta: ↑2021.05.21. 14:10:39Mondjuk szerintem ez nem annyira nyilván. Spanyolországban igen, de itthon szerintem elsősorban Real és Barca szurkolók vannak, akkor is, ha ATMA, akkor is, ha Real Sociedad a bajnok éppen, szóval szerintem se jófej dolog Barca meccset kitenni valami külön prémium apphoz, nem mintha a spíler 2-ért nem max csomagot kéne venni...
Vagyishát lehet pont ezért tették pont a Barca meccset oda.
Hidd el, hogy ha mi állnánk úgy mint az Atma vagy a Real, minket adnának a spíler 1 vagy 2-n. Hogy nézne ki, ha mondjuk az Atma behúzza a bajnoki címet érő meccset, amit majd felvételről megnézhet bárki, csak mert mi vagyunk a Barca.sansz írta: ↑2021.05.21. 14:10:39Mondjuk szerintem ez nem annyira nyilván. Spanyolországban igen, de itthon szerintem elsősorban Real és Barca szurkolók vannak, akkor is, ha ATMA, akkor is, ha Real Sociedad a bajnok éppen, szóval szerintem se jófej dolog Barca meccset kitenni valami külön prémium apphoz, nem mintha a spíler 2-ért nem max csomagot kéne venni...
Vagyishát lehet pont ezért tették pont a Barca meccset oda.
Mondjuk szerintem ez nem annyira nyilván. Spanyolországban igen, de itthon szerintem elsősorban Real és Barca szurkolók vannak, akkor is, ha ATMA, akkor is, ha Real Sociedad a bajnok éppen, szóval szerintem se jófej dolog Barca meccset kitenni valami külön prémium apphoz, nem mintha a spíler 2-ért nem max csomagot kéne venni...
Reméljük, jó lenne. Legalább lenne miért leülni megnézni a meccset, lenne benne érdekesség és izgalom a tét nélkülisége ellenére is (noha a nem is teljesen tét nélküli a dolog, a dobogó mégiscsak presztízkérdés valamennyire).
Egyidőben van az egész forduló és nyilván a két bajnokaspiráns csapata érdekesebb.vargazoli írta: ↑2021.05.19. 23:44:53Előre is elnézést a trágár beszédért!!!
Mi a büdös ,redva az a Spíler Extra?????????????????????????
A hétvégén ott adják a spanyol meccseket!
Ki találja ezeket ki? Már nem tudok milyen szolgáltatóhoz menni, mert ugye anno a sport tv adta aztán ez a redva spíler 2, de mi a franc ez a spíler extra???????
Hol lehet fogni?
A jelenlegi szabalyok szerint orszagonkent maximum 5 csapat indulhat. Csak akkor esik ki a 4. helyezett, ha a BL es EL gyoztes is a top 4-en kivul vegez.sneco7 írta: ↑2021.05.18. 18:46:34Felmerült bennem egy kérdés, nem emlékszem,hogy lett volna-e szó már erről....szóval,ha Villareal megnyeri az EL-t,akkor az ugye BL indulást ér nekik, annó az angoloknál hasonló esetben a 4. hely már nem ért BL-helyet(Az EL győztes Liverpool indult a 4. helyzett T'ham helyett). Ezt a szabályt már eltörölték? Vagy ebben az esetben a 4. helyzett nem indulhat a BL-ben?
En nem bánnám, sőt.... augusztusban ciki BL tétmecset játszani, de legalabb mindenki sajat bőrén érezné hova jutottunk, jutottak.
szeretném leszögezni: a Barcelonának ma többszörösen is gyenge a kerete. az edzőt elintézhetem azzal, hogy ő része a keretnek.Subinho írta: ↑2021.05.17. 06:55:36Néhány gondolat:
Ettől gyengébb kerettel is lehet jó focit játszani, egy jó edzővel.
Ilyen Cadiz, Eibar, Granada elleni pontokkal mi vezetnénk a ligát.
Hónapok óta nincs kettős terhelés, nem vagyunk ott a BL-ben, mibe fáradtak el? Heti egy meccset igenis bírniuk kéne. Mi lenne, ha mi is a BL4-ig mentünk volna???
Sokszor volt a Milan, meg a MU példa, most is legyen. Évek munkája, ahol most vannak. Ránk is ez vár és minél később kezdik el a keret kitakarítását, annál később fogunk ott tartani...
Laporta: örültem neki, de ha nem fogja kivágni a ballasztot, akkor nem lesz megint siker korszaka... Ha igy folytatjuk, jövőre a Camp Nou elé fog madridi oriásplakát kerülni, valami poénos "Köszönjük Joan!" szöveggel.