Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Fura, hogy Braithet tartod a bohockodas targyanak, Piket, SR-t meg a kezdobe varod.MatyiG írta: ↑2021.08.09. 20:45:42Vasárnap kezdünk!
Nem nagyon követtem az előszezont, csak a tegnapi meccset néztem félszemmel. Egy ilyen kezdőt azért elnézegetnék elsőre:
Neto - Dest, Araújo, Piqué, Alba - Busquets, SR, Puig - Collado, Griezmann, Depay
Remélem nem bóhockódunk Braithwaite-tel, azt sem értem igazán, hogy kerülhetett szóba anno nálunk. Egy pozitív tulajdonsága van: lelkes, de szerintem ez kevés még a padra is.
Pedri elvileg a válogatott meccsek után két hét pihenőt kap. Dembélé visszatérését október vége-november elejére tették. Coutinho ha minden igaz már megkapta az engedélyt a játékra, akár ma is pályára léphet. Aguero és Lenglet még kérdéses.davi10 írta: ↑2021.08.08. 16:55:27Fati, TS még valószínűleg nem lesznek bevethetők, azt hiszem Szeptembert írtak mindkettőre.visca el barca írta: ↑2021.08.08. 15:28:29Egy het mulva bajnoki rajt. Halas lennek ha valaki leirna a kerettel kapcsolatos dolgokat, ki serult, ki mikorra epul fel, ki az aki a sok nyari meccs miatt plusz pihenot kapott stb.
Koszi.
Mingueza, De Jong apróbb sérülések, elvileg a rajtra meglesznek.
Coutinho kérdőjel, talán már a csapattal edz?
Dembele-ről lövésem nincs, szerintem egy darabig még nem látjuk.
Pedri pedig azt hiszem kapott valami kis pihenőt, talán Ő se lesz az első meccsen.
Azt hiszem ennyi, de javítsatok ki, ha valamit nem tudok jól.
Fati, TS még valószínűleg nem lesznek bevethetők, azt hiszem Szeptembert írtak mindkettőre.visca el barca írta: ↑2021.08.08. 15:28:29Egy het mulva bajnoki rajt. Halas lennek ha valaki leirna a kerettel kapcsolatos dolgokat, ki serult, ki mikorra epul fel, ki az aki a sok nyari meccs miatt plusz pihenot kapott stb.
Koszi.
Ezt a lötyögést amit a csapat évek óta produkál sikerülne végre kiirtani végre gyökerestől és helyére jönne a megszakadásig való küzdelem, már ott lehetnénk, ahol lennünk kellene és még csak focizni se kellene hozzá.
Én is alig várom, hogy ez az öntelt ficsúr, akinek semmi önkritikája, felelőség vállalása nincs, eltünjön a Barca holdudvarából.Zozzy 5 írta: ↑2021.05.23. 09:47:22Hát, másoknak tisztelni kell őket, de neki nem annyiraTitinho írta: ↑2021.05.23. 09:03:55Koeman papa még azért utoljára azokkal is elhiteti hogy fogyatékos, akik eddig nem hittek benne.
Koeman yesterday on the press conference: “You have to respect the coach and the players more.”
Koeman today after the game : “This squad does not have the level we want for Barça.”
Kicsit gáz ez az önigazolgatása, még akkor is, ha tényleg nagyon rossz körülményekkel kezdte, és nem teljesült valszeg nagyjából semmi kérése. De mire számított egy olyan Bartomeutól, akiről szabad szemmel látható volt egyszerű szurkoloknak is, hogy egy hitvány fehér galléros bűnöző? Teljesen világosak voltak a körülmények, mibe jön ide, ezek után nem elegáns egész szezonban ezzel takarozni. Illetve hát szeret elkenni is dolgokat, amikor azt mondja, hogy szezon előtt ez alairhato lett volna. Kíváncsi vagyok, hányan írtak volna alá dupla vereséget a madridtol, meg ennyire béna kipukkanást a végén. Meg amúgy nem rajtunk múlott az se, hogy nem negyedikek lettünk...
Voltak jó huzasai, és tényleg lehetett volna rosszabb, és simán lehet, hogy jövőre lehetne jobb az ideinél. De arra úgyis alkalmatlan, amit Laportaék vizionalnak, meg nem is az ő emberünk, szóval úgy is szakítás lesz ebből előbb utóbb, és nem látom az okot arra, hogy miért legyen ez később, mint most.
Hát, másoknak tisztelni kell őket, de neki nem annyiraTitinho írta: ↑2021.05.23. 09:03:55Koeman papa még azért utoljára azokkal is elhiteti hogy fogyatékos, akik eddig nem hittek benne.
Koeman yesterday on the press conference: “You have to respect the coach and the players more.”
Koeman today after the game : “This squad does not have the level we want for Barça.”
A meccs, a csapat bűn rossz volt szerintem is. Az azért érdekes, hogy pont Dembélét láttad a legrosszabbnak. Szerintem, ha nincsenek a megindulásai még ennyi veszélyt sem tudtunk volna teremteni. És hát végül is a gól is egy ilyen helyzetből született. Egyébként szerintem jó Laporta hozzáállása: ha enged a fizetéséből maradjon, de sztár fizetést azért nem érdemel.
Jah hát szerintem se nyertük volna meg:D bár ki tudja.Tomix354 írta: ↑2021.05.22. 19:37:13Majdnem biztos, hogy Lajossal sem nyertük volna meg a bajnokságot így kár ezen pörögni. A védelmen ment el ez idén, inkább azon szomorkodjatok, hogy ilyen Lenglet félék miért játszanak itt. Védők egyéni hibájából mennyi pont ment el? Meg aztán így legalább Lajosnak is hála nem a Real nyer.