Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Így van, de én erre írtam korábban, hogy nem tett le annyit ebben a szezonban, hogy teljes mértékben rá lehessen bírni ezeket a dolgokat. Lényegében azért maradhat, mert nem tudtunk jobbat hozni helyette. Ha ő mindezek ellenére marad, akkor ne sajnáljuk érte.
LG írta: ↑2021.06.13. 12:22:46Nézzük meg a két franciát azért az EB-n. Szerintem benne van, hogy nagyon jól fognak teljesíteni, és akkor jó pénzért el lehet adni őket. Az érem másik oldala viszont az, hogy ez (is) megmutatná, hogy nem ők rossz focisták, hanem valami itt nem stimmel.nagyatyesz írta: ↑2021.06.13. 00:01:06Látva azt, hogy Laporta azért nem vacakol, szinte biztos vagyok benne, hogy idén túl fog adni a Barto korszak 3 nagy igazolásán is. Szerintem Cou mellett Dembi és Griezman is menni fog. Előre akkor Depay és Aguero nem lesz elég...
Köszönöm a választ, és az észrevételeidet! Nem utálom, játékosként legenda! Az edzői munkásságát messze nem tartom annak, és azt gondolom nem Ő a megfelelő ember a Barca padjára, ezért fogalmazok meg kritikákat.
Mit támaszt alá az, hogy ki milyen számokat hozott az előző csapataival? Most tényleg ez a kérdés?Cseri írta: ↑2021.06.12. 20:30:51Én értem, hogy szeretnéd igazolni, hogy Koeman jó edző, de ez az összehasonlítás mit támaszt alá? Jelenleg a Barca padján ül az utóbbi 10 év leggyengébb statisztikájával. Lucho a Barca padján alkotott. Bajnokságokat összehasonlítani, alma-körte problematika. Lucho nem dolgozott Angliában, mintahogy a holland sem Olaszországban.davi10 írta: ↑2021.06.12. 17:46:37
(Érdekességképpen utánanéztem, Koeman a Valencia-n kívül mindegyik csapatánál jobb számokat hozott, mint Lucho a Roma-nál és a Celta-nál. Beleértve az angol középcsapatait is.)
Koeman neve el tudom képzelni, hogy a hollandokon kívül mondjuk a fiatalabbaknak vonzóbban hangzik, mint Valverde.
Koemant Valverde kárára fényezni, hát nem tudom.
Ha minden jól alakul, Fati lesz.nagyatyesz írta: ↑2021.06.13. 00:01:06Látva azt, hogy Laporta azért nem vacakol, szinte biztos vagyok benne, hogy idén túl fog adni a Barto korszak 3 nagy igazolásán is. Szerintem Cou mellett Dembi és Griezman is menni fog. Előre akkor Depay és Aguero nem lesz elég...
A Koeman kritikusok többsége, ha emleget is ma - esetleg - statisztikát vagy eredményességet, egyáltalán nem ezeket kéri elsősorban számon Koemantól. Ma már beszélhetünk egy befejezett szezonról, de az igazán éles, markáns kritikák szezon közben voltak és döntően a játék minőségére illetve milyenségére vonatkoztak.
Azért nézzük már meg Lucho milyen csapatot kapott a kezei közé és mit Koeman. Volt egy top Suarez-Neymar-Messi trió, mögötte Iniesta, huszonéves Busquets, Rakitic, Alba, Piqué a jobboson Alves stb. Azért nem ugyanaz a kettő. Koeman kezdett egy motiválatlan, frusztrált Messivel, aki 10 meccs alatt lő egy akciógólt, a korábbi kulcsemberek, pedig már idősebbek és mentálisan a béka segge alatt, leginkább a tavalyi szezonzárás miatt, új emberek nélkül.Cseri írta: ↑2021.06.12. 20:30:51Én értem, hogy szeretnéd igazolni, hogy Koeman jó edző, de ez az összehasonlítás mit támaszt alá? Jelenleg a Barca padján ül az utóbbi 10 év leggyengébb statisztikájával. Lucho a Barca padján alkotott. Bajnokságokat összehasonlítani, alma-körte problematika. Lucho nem dolgozott Angliában, mintahogy a holland sem Olaszországban.davi10 írta: ↑2021.06.12. 17:46:37
(Érdekességképpen utánanéztem, Koeman a Valencia-n kívül mindegyik csapatánál jobb számokat hozott, mint Lucho a Roma-nál és a Celta-nál. Beleértve az angol középcsapatait is.)
Koeman neve el tudom képzelni, hogy a hollandokon kívül mondjuk a fiatalabbaknak vonzóbban hangzik, mint Valverde.
Koemant Valverde kárára fényezni, hát nem tudom.
Én értem, hogy szeretnéd igazolni, hogy Koeman jó edző, de ez az összehasonlítás mit támaszt alá? Jelenleg a Barca padján ül az utóbbi 10 év leggyengébb statisztikájával. Lucho a Barca padján alkotott. Bajnokságokat összehasonlítani, alma-körte problematika. Lucho nem dolgozott Angliában, mintahogy a holland sem Olaszországban.davi10 írta: ↑2021.06.12. 17:46:37
Másképp fogtam egy kicsit, amit a jelekről írtál....
Coutinhot jelenleg két csapat is vinné és ez már nem pletyka szint. Pjanic maradására sincs sok esély, de lehetne még sorolni.barca0417 írta: ↑2021.06.11. 18:14:56Én is nagyon bírnám ha Coutinho még itt lenne hasznos. Mert amúgy emberileg és minőségileg is rendben van. Eléggé méltatlan ha azért nem játszhat mert ilyen hülye szerződést kötöttek Bartomeuek, hogy meccsszam után még emelkedik az összeg, meg ilyesmi.
Idén megkapta a bizalmat, ment is neki, sérülés miatt esett ki.
Meghallgatnám amúgy ő mit gondol, mit szeretne.
Én inkább adnám el Griezmannt mint őt, de sajnos úgy is fordítva lesz.
Ha én lennék az elnök, biztosan kerítenék a holdról is ha kell, valaik olyat, aki csapatépítésre alkalmas....
Ez a nagy arc altalaban addig jo es megy,amig van mogotte teljesitmeny.
Nem ez volt a mondandóm lényege. Koemant én is gyenge közepesnek tartom. Inkább arra gondoltam, hogy az edző jelenléte állandó, nem változik a két szezon között, és csak nyertünk egy kupát, és nem voltunk messze a bajnokságtól az őszi nehezítő körülmények ellenére sem. Nem látom be, mitől lenne ez ROSSZABB jövőre, ha az edző marad, a tavalyinál rosszabb nyilván nem lesz, és a játékosállomány javul, illetve a vezetőség miatt a közhangulat is jobb lesz, mint tavaly volt. Arra reagáltam, hogy "kupákra ne számítsunk" - szerintem a BL-en kívül bármelyikre számíthatunk ezen a logikai elven, amit vázoltam, nem elszállva a túlzó negatív mentalitás irányába.(A BL-ben is történhetnek csodák de roppant kicsi rá az esélyünk ).Peter írta: ↑2021.06.12. 16:22:54Középpályás tekintetében kétségtelenül egyetértek.
Az edző tekintetében viszont nem. Szakmailag Koeman nem perspektíva, nem hiszem, hogy létezik olyan játékos a világon, akit Koeman jövőképpel be lehetne vonzani. Ellentmondásos a klubnál való maradásának körülménye. Ha csak az alkalmat várja Laporta a kirúgásához, akkor azért, ha meggyőződéssel alkalmazza tovább akkor pedig azért.
Szakmai tekintetben tehát minimum megkérdőjezhető az első fajsúlyos jel (Koeman), hogy felfelé mutat vagy lefelé.
A többi jel a sok közül mutathat jelenleg felfelé, optimista feelinget jelezhet, de ezek kivitelezése és végrehajtása fogja majd megmutatni, hogy a valóságban merre fognak mutatni ezek a jelek.
Jelenleg nagyon távolról látni, hogy valami füstölög, de nem tudjuk a füst alatt parázsllik csak valami, avagy lángol.
Optimizmusod becsülendő, alapvetően persze én is az vagyok, a csodában bízok egyedül. Ugyanis a mostani pillanatig számunkra ismert események alapján a barcelonai szakmaiság leginkább csak valami valódi csoda folytán lesz életképes.
Középpályás tekintetében kétségtelenül egyetértek.bence0330 írta: ↑2021.06.12. 09:40:34Szerintem ha csak egyetlen megbízható, erős kp-s érkezik még, már komolyabb állományunk lesz, mint tavaly volt
És nem látom be, hogy egy komolyabb állománnyal és ugyanazzal az edzővel miért lenne kevesebb esélyünk, mint tavaly volt
Sok jel mutat felfelé az elősző szezonhoz képest.
Szerintem ha csak egyetlen megbízható, erős kp-s érkezik még, már komolyabb állományunk lesz, mint tavaly volt kvázi minden poszton. Középhátvéd esetében tuti, 9-esnél tuti, lesz baloldali támadónk is, ami nem volt, és még Depay nélkül is elég komoly, a jobbszélünk jelentőset erősödött Emersonnal. SR-Lenglet vonal elvileg megy vagy padozik, esetleg sokadik biztonsági csere lesz sok sérülés esetére. Egy középpályás mindenképp kéne még, de mivel még el sem kezdődött az átigazolási szezon, nem tartom elveszettnek a helyzetet. Főleg, hogy akartunk amúgy is egy GW-t, szóval a törekvés látszik, és az is, hogy Laporta hiányposztra tervez igazolni, és átlátja a helyzetet. Szemben az előző átigazolási szezonokkal, ahol vagy a 3. Neymar, vagy a 4. ballábas jobbszélső/10-es érkezett a semmibe, és kb DJ volt az egyedüli értelmes igazolásunk.
ahogy vesszük...! valójában elkezdődött egy korszak amikor a Barcelona gazdasági ereje megroppant és a spirál lefelé húzza.