Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Csípőből dobni kellett volna a csávót, hisz egy hete Laporta még azt gondolta, hogy " Aki kételkedik abban, hogy itt játszon-e, az nekünk már nem jó "
Azon a vonalon gondolkodva, amit mondasz (hogy MD kényszer szülte 9-es), bal oldalra Coutinho, Griez mindenképp kényszer szülte játékos lenne, sőt, még inkább mint amennyire Depay 9-es. Egyik sem tud ott játszani, és ezt már ráadásul bizonyjtották is. Dembélé még oké, de ő is rendre jobb volt jobboldalon. Maradna Konrad, de ő már majdnem az OM játékosa tudtommal. Tehát igazság szerint oda csak Fati van, aki ráadásul hosszú sérülésből tér vissza. Dembélét még elfogadom, de őt szerintem mindenképp el akarjuk passzolni.
Kizárt. szerintem azon megy a matek, hogyha összejön egy jó Eb akkor erősebb ajánlatot tud kicsikarni belőlünk, vagy valaki másból. Mi meg nem fogunk kihátrálni, mert mutatni kell, hogy alakítjuk a keretet.
Nem károgok, hanem erős kétségeim vannak. Morális és szakmai vonatkozásban egyaránt.
Egyrészt a PSG kb kétszeresét ajánlotta a miénknek GW esetében, ami pár év alatt több 10 millió eurónyi különbség is lehet. Erről a Depay ügyről meg nem tudunk semmit, lehet, hogy emeltek fél-1 millát, vagy valami bónuszt adtak hozzá - én legalábbis nem találtam konkrét hírt. Szerintem kár összehasonlítani a kettőt, mert egészen más nagyságrend anyagilag. A PSG ráadásul még röhögve emelt volna egyet, ha mégis megadjuk. Pont az ilyen hülyeségek miatt tartunk ott, ahol tartunk. Rettenetesen örülök, hogy nem mentünk bele ilyen számháborúba, egyrészt példát is kell statuálni, másrészt keménynek is kell lenni, harmadrészt csőd szélén állunk, az a pár 10 millió különbség még eléggé jól jöhet. Ráadásul ha megadtuk volna, és mondjuk a PSG nem emelt volna még rá, és a miénk lett volna, akkor azért lehetne szapulni. Szerintem elég feleslegesnek tűnik emiatt károgni, főleg, hogy az átigazolási szezon MÉG MINDIG EL SEM KEZDŐDÖTT, fogalmunk sincs, ki jöhet még, akivel akár még jobban is járhatunk.Peter írta: ↑2021.06.15. 23:56:28...Nem lett volna esetleg logikusabb Depay lóvéból Wijnaldumra kitenni picit többet és Depayt elengedni? Á, még véletlenül sem.
4 - 3 - 3 támadó szellemű parancs hangzott el a főnöktől....
...Fati biztosan marad, de nagyon ki fog lógni a sorból, ezt majd Koeman megoldja padoztatással, nehogy maradjon gyors játékosunk.
Nagyon kíváncsiam várom főnökünk további - előlegezzük meg - egyre zseniálisabbnak tűnő húzásait.
Honnan van ez a hír?Peter írta: ↑2021.06.15. 23:56:28Olvasom, hogy Depay barátunkért kicsit mélyebben a zsebbe nyúlunk.
Valakivel nagyon virítani akar, látszik a tökös, határozott szándék.
Vajon melyik holland lett volna inkább a csapat hasznára, Wijnaldum vagy Depay?
Nem lett volna esetleg logikusabb Depay lóvéból Wijnaldumra kitenni picit többet és Depayt elengedni? Á, még véletlenül sem.
4 - 3 - 3 támadó szellemű parancs hangzott el a főnöktől.
Messi - Agüero - Depay
Kemény védelemmel és mégkeményebb középpályával alá is lehetne írni.
Ugyanis a fenti trió egyik tagja sem fog védekezni, még annyira sem, mint Gríz, Cou vagy Dembelé. Ez talán mindegy is, hiszen őket a főnök el akarja adni.
Fati biztosan marad, de nagyon ki fog lógni a sorból, ezt majd Koeman megoldja padoztatással, nehogy maradjon gyors játékosunk.
Nagyon kíváncsiam várom főnökünk további - előlegezzük meg - egyre zseniálisabbnak tűnő húzásait.
Sterlingről csak pletykálgattak, már tavaly is bedobták a nevét, de csak néha-néha halkan, hozzátéve, hogy 120-130 között vihető. SR-t állítólag nagyon szeretné Pep, kellene neki egy ilyen univerzális ember és kedveli is a játékát. Simán el tudom képzelni róla, hogy tényleg meg akarja szerezni.Kalapos írta: ↑2021.06.15. 14:16:53Én már tényleg semmit se értek
Dembele és SR a Citybe? Innen a legtöbben korbáccsal vernék őket gyalog Barcelonából a következő faluba hogy a spanyol megye2-be padozzanak mert az való nekik..
Erre Pepnek meg ők kellenek? Nyílván mi szurkolók nem értünk hozzá, de azért az a vak is látja hogy SR-nél dadog a labda, és Dembelében bár van potenciál de mivel lenne jobb mint a City mostani támadói?
B Silva, Sterling meg Laporte? Nekünk óriási erősítést jelentenének, de miért engedné el őket a City? Pep agya elborult és újra akarja kezdeni az építkezést a bukott döntő miatt?
Szerintem ez egyszerűen túl fura hogy hihető legyen, de pont van elég valóság alapja hogy a hír könnyen terjedjen pl.: Sterling padozásai, túl sok top belső védő, SR-re szükség lehet mert Pep imádja az univerzális játékosokat..
Túl szép lenne számunkra.
Erről már korábban is írtak, de akkor nagy kacsának tűnt, de azóta többször is szóba került. Csapathoz közeli forrásokról is beszélnek, ez nem tudom mit jelent, de BS szívesen lépne a Cityből. Sok minden függ attól, hogy mi lesz Dembélé szerződésével, elvileg ma ülnek össze, megvitatni. Laportáék amiatt vannak már a váltás mellett, mert kiszivárogtak olyan hírek, hogy a francia a klub háta mögött már szervezkedik más csapatokkal, ami jelenleg tilos.Tomix354 írta: ↑2021.06.15. 10:15:22A Mundo Bernardo Silva és Cancelo-ról azt írja távoznának a City-ből és nyitottak lennének Barcelonába jönni. Robit és Dembelet írják mint lehetséges játékosok akiket bevonnának az üzletbe. Nekem elég kacsának tűnik, miért adná el a City a játékosait? Még ha igaz is lenne bármi is ebből, Dembele lenne megint a kulcs az üzlethez, ő pedig biztos nem fog menni, max jövőre ingyen.
Nem hinném, hogy nevetséges aki Koemanon " lovagol". Én speciel nem is szidnám a keret miatt, mert nálunk lassan hagyomány, hogy az edzőt meg sem kérdezik kit akar. De Koeman tavaly bebizonyította, nem képes stabil kezdőt összehozni, a fékeket játszatta, a jobb csapatok ellen becsődöltünk stb.bunga írta: ↑2021.06.13. 11:20:11Aki egy kicsit is nyitott szemmel olvassa a híreket, teljesen nevetségessé teszi magát, ha most Koemanon lovagol. A napnál világosabb, hogy neki semmi szerepe nincs abban, hogy ki megy, ki jön. Minden szál Laporta és bizalmasai kezében fut össze. Majd ha elkezdődik az előszezon, akkor fog Koeman rácsodálkozni, hogy kiket talál az öltözőben és kezdheti törni a fejét, hogy hogyan csinál ezekből csapatot. De azt még akkor se fogja tudni, hogy melyik játékosának mit igértek előre.
A tapasztaltabbaknak már Laporta indulásakor, nyilván a múltja miatt
Ez miből ennyire nyilvánvaló? Depay, EG, Wijnaldum (akik Koeman kifejezett kérései voltak) már jóval korábbi tervek voltak. Emersonnál dönteni kellett, hogy hozzuk olcsón vagy marad a Betisben. Dembélével mindenképp tárgyalni kell, mert jövőre ingyen mehetne, konkrét tárgyalás a jövő hétre can kiírva.visca el barca írta: ↑2021.06.13. 14:00:59Ez már akkor nyilvánvaló volt hogy ez lesz mikor kiderult h Laporta indul. Szeret o dirigalni, lehet ezert nem is hozott ide komoly edzot. Ha siker lesz majd veri a mellet, ha nem akkor rakeni az edzore.
Ez már akkor nyilvánvaló volt hogy ez lesz mikor kiderult h Laporta indul. Szeret o dirigalni, lehet ezert nem is hozott ide komoly edzot. Ha siker lesz majd veri a mellet, ha nem akkor rakeni az edzore.
Szerintem egy ilyen ló nincs szamár is jó alapú maradásnál ezt nem is gondolták máshogy túl sokan. Nehéz szabad kezet adni egy edzőnek, akiben nincs bizalma igazán az elnöknek, és szerintem nagyon nincs kizárva, hogy Koemannak a valóságban inkább csak fél éve van bizonyítani. Egyébként is jelen gazdasági helyzetben a piac diktálja inkább az érkezők neveit, Koeman neve 1-2 hollandnak vonzó volt, aztán azért sokkal jobb ajánlatnál mégsem jött(ek), ami érthető - Depayról még nem tudni, mi lesz. De ezen kívül leginkább csak lecsapni lehet ingyen érkező opciókra, vagy tárt karokkal fogadni, ha valaki valamiért pont ide akar jönni, meg esetleg egy komolyabb igazolást eszközölni a távozókból befolyt pénzből. Ehhez képest szerintem kifejezetten jó posztokra érkeznek okés, vagy akár kifejezetten jó játékosok, illetve a célpontok is (nekem legalábbis) jellemzően szimpatikusak, hiánypótlóak. A nagy igazolás nem egy új Griezmann lesz, ha lesz, hanem egy komoly védő, vagy egy komoly középpályás. A jobb oldali védelem már most meg van erősítve, csatárposzt szintén, baloldali támadónk is lesz, lett egy az eddigieknél jobb középhátvédünk is - és még el sem kezdődött az átigazolási szezon...bunga írta: ↑2021.06.13. 11:20:11Aki egy kicsit is nyitott szemmel olvassa a híreket, teljesen nevetségessé teszi magát, ha most Koemanon lovagol. A napnál világosabb, hogy neki semmi szerepe nincs abban, hogy ki megy, ki jön. Minden szál Laporta és bizalmasai kezében fut össze. Majd ha elkezdődik az előszezon, akkor fog Koeman rácsodálkozni, hogy kiket talál az öltözőben és kezdheti törni a fejét, hogy hogyan csinál ezekből csapatot. De azt még akkor se fogja tudni, hogy melyik játékosának mit igértek előre.