Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem a futballtudásával van a gond.Moribát mélyebbre teszik a belső középpályán aki jól támad de védekezése is értékelhető van benne szezononként 4-5 gól 6-8 gólpassz 4-5 év múlva akár top játékos is lehet .Nem hiába volt érdeklődés iránta több nagy csapattól.
Senki, játszunk EV féle 4-4-2-t elől BW és Agü, vicc de lehet még hatékonyabb is lenne... Ja és akkor lehet még Puig és Pjanic is kapna valamennyi játéklehetőséget ha már így alakult.
352 és Dest.
Én sem vagyok elájulva az ideji teljesítményétől, de akkor ki játszana a jobboson? Messi, aki már Párizsban van, Trincao, aki a Wolves-ban, Dembele, aki egy időzített bomba, vagy Collado, aki nem szerepel Koeman terveiben?
nem tudom mit látnak benne a németek, ott az ilyen mentalitású játékosok gyorsan kifinganak, de köszi a Lipcsének a boltot, szenvedjenek csak ők vele meg az ügynökével.
Nem mi diktáljuk a feltételeket. Ez príma csere lenne, ha Koeman is támogatja. Felix csak Siemeone kezében beilleszthetetlen. Az igaz, hogy Griz meg az ő kezében működik és nálunk nem.
Simeone tudja használni a franciát, nálunk semmit se csinál, tudom, de ha ez összejön borítékolható az Atletico bajnoki címe, bár nekünk totál felesleges egyelőre ilyen rövid távokban gondolkodni, minthogy ki lesz az idény végén a bajnok.
A kölcsönt visszautasította az Atma, ma küldött egy új ajánlatot, Griezmannt egy az egyben odaadnánk JF-ért. Állítólag ezt Simeone is támogatná (mondjuk nem tűnik valótlannak, a portugállal nem számol igazán, Griezmannt pedig nagyon kedveli), Felix is ezt szeretné, a francia szintén teperne innen. Enrique Cerezo (Atma elnöke) viszont nem mutat túl nagy hajlandóságot, nemsokára kiderül, hogy dönt végül. (RAC 1, Sport) Szerintem ez részéről inkább presztízskérdés. A játékosoknak és az edzőnek ez mind win lenne, még talán a matracosok járnának jobban, Griezmann jó eséllyel ott tudná hozni a régi teljesítményét.
Én is el tudom.sansz írta: ↑2021.08.31. 13:08:19De azért el tudom képzelni azt a beszélgetést. Umtiti, sosem védtelek meg téged a kitalált hazug pletykákkal szemben és takarodj innen. Ha nem mész, akkor tönkreteszünk, kihajítunk..ja nem, kiderült, hogy azt nem tudunk, mert sokba kerülne. Akkor soha nem leszel még a padon se.nagyatyesz írta: ↑2021.08.31. 12:54:53Az ok, hogy Umtiti nem akar eligazolni, mert itt jól keres, meg Bl-ben szerepelhet....de az egetverő fizetését sem hajlandó csökkenteni? Úgy néz ki itt marad. Eddig csak az eladásáról olvastam, ami ugye kútba esett. De a fizuja csökkentését kezdeményezte a klub? Arra is nemet mondott?
Izé.. vagy figyi, engednéd, hogy csökkentsünk a fizetéseden? Léciléci!!
Ha sikerül ez, nem tudom mi lesz az ára..talán kötelező játékpercek?
Szerintem ez már csak újságírói vergődés.
Gondolom az elv az, hogy Agüero novemberig nem lesz használható utána is a fene tudja. Braithwaite, vagy össze jön vagy nem, egyébként meg nincs 9-esünk.
Én el tudom képzelni, hogy mondjuk Umtiti a két év húszmilliós* (10M/év) hátralevő szerződését átalakítja például három év huszonegy millióvá (7M/év). A klubnak ez azért jó, mert kevesebb Umtiti éves bére, illetve később akármennyiért is adják el, kisebb lyukat üt az éves mérlegen. Umtiti meg arra gondolhat, hogy a hosszabb távú garancia azt jelenti, valamennyire számolnak vele kerettagként, kicsivel több pénzt keres garantáltan, időnként akár pályára is léphet, kölcsön esetén problémamentesebben ki tudják egyenlíteni a fizetéseket, használhatja a Barcelona rekreációs intézményeit, stb. A körülményekhez képest ez egy win-win szituáció, nyilván a Barcelona számára sokkal jobb forgatókönyvek is léteztek volna.sansz írta: ↑2021.08.31. 13:08:19De azért el tudom képzelni azt a beszélgetést. Umtiti, sosem védtelek meg téged a kitalált hazug pletykákkal szemben és takarodj innen. Ha nem mész, akkor tönkreteszünk, kihajítunk..ja nem, kiderült, hogy azt nem tudunk, mert sokba kerülne. Akkor soha nem leszel még a padon se.
Izé.. vagy figyi, engednéd, hogy csökkentsünk a fizetéseden? Léciléci!!
Ha sikerül ez, nem tudom mi lesz az ára..talán kötelező játékpercek?
Hát ez egy érdekes szitu, ugye a klub erősködött vele, meg fenyegette és szivatta. Most szó volt erről is végül(eurobarca cikk):nagyatyesz írta: ↑2021.08.31. 12:54:53Az ok, hogy Umtiti nem akar eligazolni, mert itt jól keres, meg Bl-ben szerepelhet....de az egetverő fizetését sem hajlandó csökkenteni? Úgy néz ki itt marad. Eddig csak az eladásáról olvastam, ami ugye kútba esett. De a fizuja csökkentését kezdeményezte a klub? Arra is nemet mondott?
Mikor lejárt a szerződése eszünkbe se jutott leigazolni, most hogy fizetni kell érte rögtön