Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Na jó én ezt komolyan nem hiszem el. Örülök neki nyílván, új légkör, ambíció stb, fél szemmel figyelni fogom innentől…PGK írta: ↑2022.01.15. 20:15:1715 perc alatt gól és gólpassz ...Barcaforever írta: ↑2022.01.15. 19:59:57Gyerekek én nagyítóval fogom figyelni a hamarosan beálló Coutinhot, hogy máshol tud jól játszani vagy csak Katalóniában voltak vakok hozzá…
Szerk.: na elmegy a sunyiba, alig 10 perc után nyom egy jó beindulást és gólpasszt ad…
15 perc alatt gól és gólpassz ...Barcaforever írta: ↑2022.01.15. 19:59:57Gyerekek én nagyítóval fogom figyelni a hamarosan beálló Coutinhot, hogy máshol tud jól játszani vagy csak Katalóniában voltak vakok hozzá…
Szerk.: na elmegy a sunyiba, alig 10 perc után nyom egy jó beindulást és gólpasszt ad…
De elkelne nálunk egy De Bruyne tudású játékos!LG írta: ↑2022.01.15. 16:26:32City behúzta a Chelsea elleni rangadót is. Az első féidőt néztem, akkor még 0-0 volt az eredmény, de játékban magasan a londoniak fölé nőttek Guardioláék.
A bajnokság innen már szinte tuti nekik, pedig a Pool és a Chelsea is elég jó. A BL lesz megint a nagy kérdés számukra. Elcsúszhatnak ismét egy banánhéjon, de azt biztos, hogy az egyik nagy favoritok.
Persze, hogy 0, hiszen kapott egy jo zsiros szerzodest, utana mar minek dolgozni, a pénz megvanbence0330 írta: ↑2021.12.14. 17:02:59Csak holnap nézem meg az összefoglalót, történt valami a hétvégén? Vagy inkább csak az idén felhalmozódott borzalmas teljesítmények miatt? Tény, hogy szomorú, hová jutott úgy, hogy 3 éve még gólkirály lett, két éve ha jól rémlik éppen nem... tavaly meg idén meg 0.
Csak holnap nézem meg az összefoglalót, történt valami a hétvégén? Vagy inkább csak az idén felhalmozódott borzalmas teljesítmények miatt? Tény, hogy szomorú, hová jutott úgy, hogy 3 éve még gólkirály lett, két éve ha jól rémlik éppen nem... tavaly meg idén meg 0.
A juveba is latszik hogy elment es felszabadultak a jatekosok.
o IS klublegendaJack Napier írta: ↑2021.10.25. 09:39:32Mondjuk azt hozzátenném, hogy mindkét csapatnál inkább az edzők miatt teljesítenek alul. Pirlot legalàbb elküldték de azt én nem tudom megérteni, hogy Ole mit keres még a Unitedben.
Mondjuk azt hozzátenném, hogy mindkét csapatnál inkább az edzők miatt teljesítenek alul. Pirlot legalàbb elküldték de azt én nem tudom megérteni, hogy Ole mit keres még a Unitedben.
Örüljünk, h mi nem égtünk le ennyire ma. 0-5 és Pogba piros a 60. percben.