Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Valóban izgi lehetett volna, de én örülök, a BL-esélyes csapatok közül nekem ők a legszimpibbek, tiszta, szép focit játszanak normális gazdasági modellel. De az elmúlt 1-2 héten elég gyatrán játszottak, ez tény, mint ahogy most is az Inter ellen. De majd felszívják magukat, ők meg a BM konkurálnak csak játékerőben az újgazdagokkal, az ilyen másodvonalas Ajax/Reál/Juvéban nem bízom.
Attól függ. Akiket írtál, stabilabb csapatok, az Atalanta plafonja viszont simán felettük van szerintem. Csak hát igen, hol ízekre tépik az ellent, hol szenvednek két meccsen át akár. Ezért is fognak mot lemaradni a BL-indulásról, mert nem stabilak (meg mert az első négy nagyon megerősödött). Nyilván akkor félnék tőlük, ha kifognak 1(2) komoly napot, mert akkor bárki bajban lehet. De fogalmunk sem lehet. A Sevillánál legalább lehet tudni, mire számítsunk, egységes, szervezett, stabil, erős csapat, de tuti, hogy nem vágnak nekünk 4-et.Chino írta: ↑2022.02.25. 16:21:25Hát nem tudom a bajnokságban az utóbbi 5 meccsen rúgtak 2 gólt, ezalatt kaptak 4-et. De ha korábbra megyünk is az volt a jellemző, hogy egy-egy csapatot (Spezia meg hasonlók) megszórtak , a többin 0-1-2 góllal szomorították az ellenfelet.
Most eltettek 5 gólt az Olympiacosnak két meccsen az szép, de mégis csak egy Olympiacos.
Tudom, hogy ez nem igazán releváns és sokat nem lehet leszűrni belőle, de a bajnokságban 10 ponttal vannak lemaradva a 3. Napolitól és mindössze 3 pontra van mögöttük a 8. Roma.
Én inkább tartok a Portótól vagy a Sevilla-tól. (esetleg Lipcse)
Hát nem tudom a bajnokságban az utóbbi 5 meccsen rúgtak 2 gólt, ezalatt kaptak 4-et. De ha korábbra megyünk is az volt a jellemző, hogy egy-egy csapatot (Spezia meg hasonlók) megszórtak , a többin 0-1-2 góllal szomorították az ellenfelet.
A United idén kb egy vicccsapat lett. Drága, nagy nevű, jó képességű játékosok rendezetlen hordája. Teljesen megbomlott az Ole által nagyon jól felépített csapatszellem, ami néha szép, néha csak eredményes focival társult. Tavaly még jó ideig volt esélyük a bajnoki címre is, idén én egyelőre nem azonosítanám őket a PL-el. Az elittel biztos nem, 5 jobb csapat van most náluk szerintem ott. Persze ki tudja, lehet, hogy majd összeérnek Rangnick-kal, de a jelen elég sötét, főleg játékban, az eredményeik mostanság elég hízelgőek.
Figyelemre méltó az Ateltico taktikája és felállása. 2 jobb illetve bal oldali védő és vkp-k. Tehát 6 védő és 2 védekező kp előttük. Elől pedig Correa és Félix. És innen mennek a két szélen kontrával.
Lehetséges, hogy a chips zabáló, fotelszurkolók közül néhány az emberiség számára értékesebb, csak kevésbé látványos és megbecsült munkát végez, mint a focisták, szóval én óvatos lennék az ilyen megfogalmazással. A futballsztárok pedig belőlük élnek. Nem is tudom már, hogy anno melyik játékosunk nyilatkozta -de tökéletesen igaza volt- hogy a szurkolóknak joguk van kifejezni a véleményét, akár füttyszóval is. Egy profi játékos így áll hozzá. Kegyetlen, igazságtalan, hálátlan tud lenni a közönség? Talán igen. De ilyen a világ. Egy átlagember is végezhet 10 évig vagy akár még hosszabb ideig kiváló munkát, de ha aztán leenged, neki sem lesz elénézve az elmúlt évek miatt. Én azt mondom, hogy nyugdíjas vagy egy visszavonult sportoló már élhet a múltjából, de amíg valaki aktív, ezt nem teheti meg.Miért is kellene bárkit kritizálni?
Ja, mert divat lett az internet világában anonimitásban zsűrizni bármit, okoskodni a bunker falak mögül következmények nélkül.
Cihps zabáló, a távirányítóig lihegve eljutó anti sportemberek osztják az észt olyanokról, akit többszörösét teszik teljesítmény terén az életbe, de ha szembe kellene állniuk bármelyik sportolóval összecsuklanának.
Nagyon sok elkényeztetett ember (szurkolónak erős túlzás jellemezni sokat, max. fotel vagy siker/divatszurkolónak) van a "menő" csapatok körül is, mert egyszerűen csak a siker orientálták és nehezen tudják elfogadni, hogy egy csapat csak ritkán van igazán a csúcson - ami általában törvényszerű a sportban - és azt gondolják, hogy nekik feltétlenül és folyamatosan kijár a siker, közben már a közelmúltat sem tisztelik.
Miért vagy ennyire frusztrált?Gaillard írta: ↑2022.02.18. 16:30:00Miért is kellene bárkit kritizálni?
Ja, mert divat lett az internet világában anonimitásban zsűrizni bármit, okoskodni a bunker falak mögül következmények nélkül.
Cihps zabáló, a távirányítóig lihegve eljutó anti sportemberek osztják az észt olyanokról, akit többszörösét teszik teljesítmény terén az életbe, de ha szembe kellene állniuk bármelyik sportolóval összecsuklanának.
Miért is kellene bárkit kritizálni?Varatrix írta: ↑2022.02.17. 15:58:58Nem kell aggódni, mert nem a történelmi megítéléséről van szó, de amíg aktívan futballozik, addig nem csak lehet, hanem kell is kritizálni!
Ez nem szükségszerűen rossz, el kéne már felejteni ezt a sikeres embert nem lehet kritizálni féle hozzáállást. Senki nem arról beszél, hogy Messi mindig is rossz volt, hanem a PSG-ben nem megy neki. De a hozzászólásod teljes attitűdje jobban illene, ha Messi nevét kicserélnénk mondjuk Berki Krisztiánra, a paltformot pedig a facebookra.
Jogos. De én úgy vettem észre, hogy az első meccsek inkább a biztonsági játékról szóltak. A PSG is csak a második félidőben kezdett el igazán nyomni, a Real aláírta volna a döntetlent, a Bayern meccsét nem láttam, de úgy hiszem, ennél tudnak azért többet, a Pool is türelmesen játszott, kevés helyzetből szereztek két gólt. A City kivétel, de ők most vannak olyan formában, hogy megerőltetés nélkül gálázzanak egy Sporting ellen. Mintha az idegenben rúgott gól eltörlése után puhatalóztak volna a csapatok, hogy csak óvatosan, aztán meglátjuk mi lesz.Rob888 írta: ↑2022.02.17. 19:44:27
Egyébiránt a mostani BL meccsek nagyon laposak voltak. Hol volt Messin kívül az általam is nagyon tisztelt Lewa, Benzema vagy éppen Salah? Sehol! Hol voltak a pályán a zseniális megoldások a középpályán? Sehol! Mbappe parádés gólján kívül hányszor kellett felszisszenünk az elmúlt négy meccsen? Talán összesen 10 alkalommal. Nagyon kevés ez Európa csúcsán.
Nem kell aggódni, mert nem a történelmi megítéléséről van szó, de amíg aktívan futballozik, addig nem csak lehet, hanem kell is kritizálni!
Mert gyenge formában van, nem megy neki, ettől frusztrált.