Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Az igaz, hogy Donnarumma hibájából bekapott gólig szinte veszélytelennek voltak a kapura, de kijött a Messi-Neymar duó hátránya elől.pep71 írta: ↑2022.03.09. 22:49:05Te nézed is meccset vagy csak részeg vagy ?bence0330 írta: ↑2022.03.09. 22:31:32Azért baromi nagyot játszik a Reál, ezt nem gondoltam volna... simán mehetnének 3-1-re már, ők érdemelnék a továbbjutást...
Látom sok a félig teli pohár, én sem tudom, kit kedvelek kevésbé, a Reál nemrégi triplázása, amikor talán top3 csapat sem voltak Európában, kicsit zavaró nekem, úgyhogy úgy gondolom, hogy ne nyerjenek megint így még egyet.
Messi nagyon rossz látvány, még a tavalyi tavaszához képest is. Ennyit nem öregedhetett pár hónap alatt. Semmi nem sikerül neki, kb csak a fineszes passzai maradtak meg, azokat szépen osztogatja egész szezonban. De már 1v1-ben sem tud megverni senkit soha. Tavaly azért 1 emberrel még simán elbírt, csak 4-ekkel nem már.
Donnarumma bohóckodásáig sehol nem voltak, amúgy meg az is full szabálytalan volt...
Modric meg semmivel nem volt jobb Messi, egyiket ajnarozod a másik meg nulla.
Nálam Neymar az akitől sokkal többet vártam. Lassú, körülményes , nagyon leadta a szintet, a második gólnál is ő adta el a labdát , aztán baszott faultolni Modricot a félpályánál..
Mondjuk édes mind 1 ki megy ort tovább , mert a City , Bayern, Pool triótól, de talán meg a chelsea-tol is szintekre vannak taktikailag es minőségben is.
Mbappe viszont félelmetes , megállíthatatlan szabályosan , ot sajnálom, de igaza lesz , hogy elhagyja ezt a lúzer csapatot.
Pont ezt mondtam!Ez a PSG csinálhatnak ezzel amit akarnak ez egy semmi. A harmadik gól mutatja mire való. Ez nem csapat, csak egy újgazdag csűrhe!
Egyetértek, ez a csapat jelenleg kb egy Mbappé és kész. Meg középen egy Verratti. Neymar nyilván jelenthetne különbséget, de alig van 1-2 egészséges hónapja, aztán jön 3 sérült, lelassult, nincs meg az önbizalma, emlékezetből meg még neki sem megy a játék.Feast4 írta: ↑2022.03.09. 22:47:01Na ezt mondtam a sorsolásnál.Ez a PSG egy csürhe.Egy jól szervezett francia csapat megeszi.Egy hiba kellett és be is lett fűzve az oktatófilm.A középpálya szétesett a támadók nem férnek labdához.
A Real meg egyébként zseniálisan csinálja hogy már a16-oson letámad.Ez eddig tök megérdemelt.
Te láttál mostanában Bayern, city , pool féle letámadást?? Na az letámadás , nem amit a real csinál ..ez a psg egy kalap sz.r, mbappe nélkül meg a bajnoskag is necces lenne.Feast4 írta: ↑2022.03.09. 22:47:01Na ezt mondtam a sorsolásnál.Ez a PSG egy csürhe.Egy jól szervezett francia csapat megeszi.Egy hiba kellett és be is lett fűzve az oktatófilm.A középpálya szétesett a támadók nem férnek labdához.
A Real meg egyébként zseniálisan csinálja hogy már a16-oson letámad.Ez eddig tök megérdemelt.
De most is letarolta a psg-s gyereket, mehetett tovább:D
PSG is ugyanígy vezethetett volna már több góllal, majd egy full szabálytalan góllal meccsbe hozza a spori a realt.