Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Megnéztem, ez szerint nem , viszont ez szerint igen! Akkor szóval nem tudom, de valószínűbb lehet a Patriots meccs, mert azt a sporttv írta! Végülis mind1, bár én a Bronchos meccsét szívesebben néztem volna, de így is lesz drukkolni való, vagyis inkább ellendrukkolás ....szóval HAJRÁ JETS!!kamaj írta: u.i. Vasárnap nem a Jets-Patriots mecsset adja a Sport tv?
Én is Lakers szúrkoló vagyok,meg Miami,tényleg jó lenne a Bryant-Garnett tengely,de igazából nincsenek olyan játékosai a Lakersnek,akiket fel tudna ajánlani érte.Richi írta:Bodi teljesen igazad van!én Lakersös vagyok ezért garnett bryan tengelyt eltok képzelni...és akkor nagyon jó lenne megint az a csapat
Akkor kiváncsi leszek erre a csávóra.doki írta:Mike Krzyzewski.eddig NBA-ben nem dolgozott,de egyetemeken elért sikereket.
Bryant-el az a gondom,hogy kicsit önző,persze eredményes is de itt(VB-n) nem dobhatna ennyit.Garnet ,bár az egyik kedvencem,elég formán kívül játszott az utóbbi idényben.Bodi írta:Duncan hatalmas játékos,de sztem nem lett volna értelme elvinni,emlékezzetek az Olimpiára!Nincs hozzászokva ehhez a stílushoz,állandóan a padon kellett ülnie,nehogy kipontozódjon.
Én inkább Bryantet hiányolom még a csapatból,meg Garnettre is kíváncsi lennék.Bryant az Olimpián valószínűleg játszani fog,csak most műtötték a térdét,és még nem épült fel.
Igazán Kidd és Duncan hiányzik csak.Nagyon kemény lesz a torna számukra,és érdekes lehet,hogy James és Wade mennyire tudja félre rakni egyéni ambícióit.A kezdő 5-ös irányítóposztját pedig megtippelni sem tudnám.Game90 írta:Ez a csapat sajnos nem lesz Dream Team. Ahoz kéne Iverson, Duncan,Bryant,Garnett,Carter,Kidd stb. De a vb legnagyobb esélyese a Team USA (vagyis én nekik szurkolok ).