Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ma lesz a meccs, gondoltam szólok
"...the new season schedule will be released on Thursday, 23 June with the event taking place at FA headquarters in Las Rozas at 17:00 CEST / 11:00 am (ET)."
Mondjuk arra nagyobb összegben fogadnék, hogyha annó nem penderítik ki Valverdét akkor nem írnám én sem amit írtam.bence0330 írta: ↑2022.05.25. 02:05:44Valverde végétől nem bizakodtam. Setienben lehetett volna valami érdekes, de megette az öltöző, Koeman alatt eljutottam oda, hogy nem néztem meg a meccseket, és semmi remény nem volt bennem, és nem az eredmények miatt. Most azért van optimizmusom, nert ha valami 2-3 hónapig ment, miért ne mehetne megint? Főleg erősebb kerettel.
És igen, kell hozzá megújulás, és ez van is Xaviban, még akkor is, ha 1-2 dologhoz ragaszkodik. Fog is még fejlődni.
Plusz szerintem most nem volt más kiutunk, mint a tiki-taka, ezért akartam ennyire a váltást ebbe az irányba. Pénz nuku, nem tudtunk 4 Hendersont venni, sok Masiásunk értéke itt tud kiteljesedni, és kevés igazolással tudtunk korrekt csapatot építeni, Xavi meg fillérekért idejött a legsötétebb órában. Kiderült majd, meddig jutunk vele, szerintem visszakerülünk a top8 csapat közé a kövi szezonban, és a top5-be két év múlva, de hát ki tudja.
Azért a Madrid Ancelotti kőkorszaki taktikájával duplázhat akár. Olyan veszett modernnek nem mondanám őket. Bár lehet, hogy neki ehhez semmi köze, hanem a sok győztes triplázó oldja meg.
Hát pedig nyugodtan mondd meg, senki nem fog érte megsértődni egy fórumon.
@ Bence irigylem azt a szemüveget amin keresztül te a csapat jövőjét látod nagyon irigylem és nem szeretnék más helyett válaszolni. De
Januártól március végéig nyoma nem volt az ezer passzos játéknak, max a végén előnyben azzal védekeztünk. Tök direkt focit nyomtunk, mindenki LE-t hozta fel egyébként Pep helyett. Volt ott minden, rengeteg kiugratás, keresztlabdák, széljáték, tikitaka, sőt, kontrák. És milyen eredményes letámadás, te jó ég. Ebben az időben amúgy Busi is lubickolt, hiszen ebben ő nagyon jó hátulról. Amúgy ebben az időszakban nagyon hasonlított a játékunk képe a jelenlegi Pooléhoz.drobika írta: ↑2022.05.24. 07:46:22Nem valószínű, hogy mostanában olyan szintű játékosaink lesznek minden poszton, mint voltak. ( Bár ne lenne igazam)
És az idő is eljárt felette egy kicsit. Erőteljesebb és gólratörőbb, ha tetszik direktebb lett a játék. Jó, ha nálunk van a labda, mert akkor az ellenfélnél nincs, de önmagában ez nem vezet eredményre. Ezt az 1000 passzos játékot kellen kicsit direktebbé tenni a kapu felé.
Egyetértek veled teljesen.visca el barca írta: ↑2022.05.23. 15:03:0210 eve is ugyanezt jatszottuk, mar akkor is kiismerte mindenki, csak míg messi/eto'o/dinho/neymar/suarez megtamogatva egy vilagklasszis kozeppalyaval es elit vedokkel eltett meccsenkent 5 golt, addig a kutyat nem erdekelte ha kaptunk melle kettot. Guardiola alatt is romma kontrazott mindenki, csak akkor nem volt szembetuno. Meg akkoriban volt a csapatban 6-8 vilagklasszis, ma meg 11 kozepszerrel probaljuk ugyanzt eroltetni. A rendszer mukodne, csak ehhez world class kaliberek kellenek, lasd mancity. Kiegett, 100x leszerepelt nyuggerekkel, meg lenglet, garcia, adama, torres fele huszadrangu focistakkal ezt a jatekot nem lehet jatszani.drobika írta: ↑2022.05.23. 13:37:33Nekem az a bajom ezzel a tiki takával, hogy már mindenki ismeri. Felhúzza a kétszeres falat vele szemben, látják, hogy hátul nálunk senki nincs. Aztán jól tudják, hogy egy labdaszerzés, gyors játék előre tiki taka nélkül, és máris ott 90%-ban a gól!
Lehet itt ezt tagadni, de ha visszanéznénk, hány ilyen gólt kaptunk, meglepő volna az eredmény.
Középső védekezés és hátsó alakzat megerősítése, és nem mindenki veszettül elől. Ez még nem a támadó foci halála, csak éppen ésszerűbben kell és hatékonyabban elől játszani.
Amíg a mostani rendszert fenntartjuk, azt unalomig ismerik, és jobb csapatok kegyetlenük ki is használják.
10 eve is ugyanezt jatszottuk, mar akkor is kiismerte mindenki, csak míg messi/eto'o/dinho/neymar/suarez megtamogatva egy vilagklasszis kozeppalyaval es elit vedokkel eltett meccsenkent 5 golt, addig a kutyat nem erdekelte ha kaptunk melle kettot. Guardiola alatt is romma kontrazott mindenki, csak akkor nem volt szembetuno. Meg akkoriban volt a csapatban 6-8 vilagklasszis, ma meg 11 kozepszerrel probaljuk ugyanzt eroltetni. A rendszer mukodne, csak ehhez world class kaliberek kellenek, lasd mancity. Kiegett, 100x leszerepelt nyuggerekkel, meg lenglet, garcia, adama, torres fele huszadrangu focistakkal ezt a jatekot nem lehet jatszani.drobika írta: ↑2022.05.23. 13:37:33Nekem az a bajom ezzel a tiki takával, hogy már mindenki ismeri. Felhúzza a kétszeres falat vele szemben, látják, hogy hátul nálunk senki nincs. Aztán jól tudják, hogy egy labdaszerzés, gyors játék előre tiki taka nélkül, és máris ott 90%-ban a gól!
Lehet itt ezt tagadni, de ha visszanéznénk, hány ilyen gólt kaptunk, meglepő volna az eredmény.
Középső védekezés és hátsó alakzat megerősítése, és nem mindenki veszettül elől. Ez még nem a támadó foci halála, csak éppen ésszerűbben kell és hatékonyabban elől játszani.
Amíg a mostani rendszert fenntartjuk, azt unalomig ismerik, és jobb csapatok kegyetlenük ki is használják.
A BL góltalan meccsei nem Xavi alatt születtek, vagyis hát ugye ami igen, az rögtön az edzőváltás után, ificsapattal. A bajnokságban meg csak a válogatott szünet utáni kipukkadásban volt ilyen, abból is kettő tét nélküli meccsen.
Mingut én is megnéztem volna Lenglet helyett, Balde viszont tegnap végigjátszotta a B csapat meccsét, szóval gondolom ezértSonoma írta: ↑2022.05.22. 22:08:53Én se értem miért nem játszatja Baldét, Mingut.bence0330 írta: ↑2022.05.22. 21:55:31Én sem értem, mintha bármi tétje lenne... Oké, hogy Xavi nem lát semmit Minguban, de akkor meg pont azért játszathatná, Baldé szintén. Mintha fontos lenne neki jó meccsel búcsúzni a Camp Nou-ban. Ehhez pedig Lenglet lesz a fő fegyver, mert az izgalom garantált.
Pqlusz holnap hirdet asszem keretet LE, bő egy hét múlva meccs, ha oda is bekerül Gavi, Alba, Ferrán, akkor pláne nem kéne játszaniuk, így is végük van már.
Alba, Busi, Torresnek miért kell még egy ilyen tét nélküli meccsen is kezdeni?
LdJ meg megérdemelt volna egy kezdőt.
Én se értem miért nem játszatja Baldét, Mingut.bence0330 írta: ↑2022.05.22. 21:55:31Én sem értem, mintha bármi tétje lenne... Oké, hogy Xavi nem lát semmit Minguban, de akkor meg pont azért játszathatná, Baldé szintén. Mintha fontos lenne neki jó meccsel búcsúzni a Camp Nou-ban. Ehhez pedig Lenglet lesz a fő fegyver, mert az izgalom garantált.
Pqlusz holnap hirdet asszem keretet LE, bő egy hét múlva meccs, ha oda is bekerül Gavi, Alba, Ferrán, akkor pláne nem kéne játszaniuk, így is végük van már.