Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem nézem le az ellenfeleket, de azért az Inter egyáltalán nem félelmetes. Igaz, most nem követem az olasz focit, csak ránéztem, hogy hét bajnokiból hármat elvesztettek, ráadásul elég egyértelműen, a kicsit erősebb csapatoktól kikapnak, a gyengéket megverik...tipikus olasz középcsapat fazonja ez. A Bayern a Barca és az Inter legyőzése mellett szintén nem nagyon dicsekedhet.Chino írta: ↑2022.09.27. 21:54:06
Nem azzal van a baj, hogy néhány játékos kiesett, hanem, hogy ez nem néhány meccs. Araujo gyakorlatilag az őszi szezonra off, Koundé egy hónap, Bellerin kérdőjel. A középpályáról az egyik stabil ember, előlről a legjobb formában lévő támadó (na, jó Lewa mögött, de ő más típus)
És ők mind egyszerre a szezon egyik, ha nem legfontosabb időszakában. Inter oda-vissza, itt az egész BL szezon elmehet, ráadásul az egészséges játékosok és forma alapján még a németek is foghatók lettek volna. Lesz egy Clasicó, ebben a szoros versenyfutásban ez nem csak presztízs, de 6 pontos meccs is, utána egy Bilbao-Villarreal duó, ami full csapattal is nehéz. Ez mind egy hét alatt, aztán a Bayern.
Én ezt a "bevásárlást azért nem érzem túlzónak, vagy pazarlásnak. Egyedül Raphinhára lehet mondani, hogy bírtuk volna nélküle. Viszont akkor szinte biztos volt, hogy Dembélé megy.
Az a gond, hogy akkor esik ki többek között a védelem két oszlopa, mikor egy hónap alatt 6 rangadót játszunk. (+3 "kisebb")
Itt eldőlhet a Bl szezonunk, a bajnokságban pedig hatalmas hátrányt szedhetünk össze.
Szerintem a legtöbben ezért pesszimisták.
Ráadásul mindezt válogatott hokimeccsek miatt.
Huh, megnéztem a brazil összefoglalót, kegyetlen. Csak idegesítő, hogy ezek a 18 méteres lövései nálunk kifelé pattannak a kapufáról, ott meg befelé. De persze a gólpassz sem volt semmi, és ennél látványosabb fejesgólt sem nagyon láttam még... majd belenő a Barca-mezbe is, és akkor simán pótolja Dembélét. Most még nem feltétlen.
Én pedig az egyik legoptimistább, de most, ha nem is sötéten, de félve és kissé pesszimistán látom a helyzetet.visca el barca írta: ↑2022.09.28. 12:23:01szerintem én vagyok a legpesszimistább ember itt a fórumon, de azért várjuk ki a végét.
Egyedül araujo biztos két hónap off. Koundét hátha összedrótozzák 2 hét alatt, de jong, dembele, depay meg bellerin sérülése meg annyira nem komoly. remelhetoleg.
mallorca ellen pihenhet mindegyik, az inter elleni meccsig meg van 1 hét. a mallorca ellen egy ts, balde, garcia, christensen, akárki, pedri, busi, gavi, fati/torres, lewy, raphinha kezdővel is hozni kell a meccset.
szerintem én vagyok a legpesszimistább ember itt a fórumon, de azért várjuk ki a végét.
Nem azzal van a baj, hogy néhány játékos kiesett, hanem, hogy ez nem néhány meccs. Araujo gyakorlatilag az őszi szezonra off, Koundé egy hónap, Bellerin kérdőjel. A középpályáról az egyik stabil ember, előlről a legjobb formában lévő támadó (na, jó Lewa mögött, de ő más típus)sansz írta: ↑2022.09.27. 16:31:07Én nem értem miért vagytok pesszimisták. A Bayern teljesen eltévedt az erdőben,nem mondom,hogy nem tényező, de nem félelmetes egyáltalán.bence0330 írta: ↑2022.09.27. 10:56:52
Hát igen, a komoly csapatok ellen baj lesz, a BM elleni esetleges csodának is annyi így, az kb biztos. És az a baj, hogy így lehet, hogy nagyobb nyomás lesz a támadóinkon, mert kötelező lesz 2-3-4 gólt berámolni, és látjuk, mennyire nem bírják a nyomást jelenleg még.
Kitartok amellett,hogy ez a bevásárlás túlzás és pazarlóvolt,amit meg fogunk szívni évek múlva, de jelenleg egy nagy előnye,hogy bármely csapatrészen esik ki bármely két ember, észre se fogjuk venni.
Kiesett Araujo és Kounde, szívás, tény, de ott van Chris és mellé mondjuk Piqué, pár meccsre ez egyáltalán nem tragédia.
Középpálya, bárki esik ki, észre se fogjuk venni és a támadóknál is ez a helyzet kb.
Tényleg nem tudom ki az aki miatt hirtelen nincs esélyünk a széteső németek ellen pl.
A bajnokságban,amikor több góllal nyertünk is, sok gyenge meccseink,vagy félidőink voltak,ahol szerencsénk volt,hogy nem kaptunk gólt, elől meg betalált valaki majd beindult a henger. Ugyanez a helyzet most is, Araujo nagyon jó védő,de rövidtávon nem akkora jelentőségű,hogy játszik-e.
Én nem értem miért vagytok pesszimisták. A Bayern teljesen eltévedt az erdőben,nem mondom,hogy nem tényező, de nem félelmetes egyáltalán.bence0330 írta: ↑2022.09.27. 10:56:52
Hát igen, a komoly csapatok ellen baj lesz, a BM elleni esetleges csodának is annyi így, az kb biztos. És az a baj, hogy így lehet, hogy nagyobb nyomás lesz a támadóinkon, mert kötelező lesz 2-3-4 gólt berámolni, és látjuk, mennyire nem bírják a nyomást jelenleg még.
Hát igen, a komoly csapatok ellen baj lesz, a BM elleni esetleges csodának is annyi így, az kb biztos. És az a baj, hogy így lehet, hogy nagyobb nyomás lesz a támadóinkon, mert kötelező lesz 2-3-4 gólt berámolni, és látjuk, mennyire nem bírják a nyomást jelenleg még. Idén a BL-re kb minden összeesküdött ellenünk a sorsolástól kezdve a BM meccsen át, a mostani sérüléshullámig, hogy még véletlenül se legyen könnyá dolgunk.Chino írta: ↑2022.09.27. 09:51:35A pontos vizsgálatok után úgy néz ki FDJ sérülése a legkisebb, a jelenlegi hírek szerint az Inter ellen már játszhat.
Depay már neccesebb, neki egy hónap off.
Dembéléről nem nagyon találok anyagot, hogy vele mi a helyzet. Nyilván a csatársorban a legkönnyebb a pótlás (bár Raphinha még hátravan), de egy jó Dembélére szükség lenne októberben. Nagy szerencse, hogy LE nem hívta be Fatit, szinte 100 %-ra veszem, hogy már a betegágyban lenne.
Ha annyit elérünk, hogy ne szakadjunk le nagyon a bajnokságban már örülni fogok.
Az Inter ellen már necces lesz. Náluk már lesz Lukaku, szerintem egy oda vissza X vagy egy-egy győzelem mindkét féltől is bőven benne van, ami nagyon megkavarhatja a dolgokat.
sztem valami nálunk csúszhatott félre most; francia, uruguayi, holland sérültjeink vannak, a közös metszet meg a Barca. Logikusabb, h nálunk van a probléma (ha van egyáltalán probléma).
Nekem van egy olyan sejtésem, hogy most fog kifizetődni DJ maradása, és az, hogy Xavi hátul játszatta kb egész fekészülési idényben. Majdnem biztos vagyok benne, hogy ki lesz próbálva ott élesben pár hét alatt legalább egyszer. Koeman alatt is hibátlanul oldotta meg a posztot, meg Xavi alatt is, ha ott volt. Garciánál tuti jobb, és rég nem nélkülözhetetlen a kp-ról.visca el barca írta: ↑2022.09.24. 12:10:33Francnak kellenek ezek a szr semmit nem ero hoki meccsek. Vegre van 2 top vedonk, erre mindketto kiesik a kb legkemenyebb honapra. Krva ideges vagyok Megint lehet majd azt a 40 kilós garciat bambulni h halalra szivatja mindenki.
Matyi! Vedd tudomásul, hogy Busit utáljuk, amikor jó, akkor is rossz Felkészül F. Torres
Világ életében fortelmes volt a helyezkedés, a sebességével/fizikai erejével old meg mindent. Látni is kene a focit, nem csak nézni….pontpontpont
Szerintem meg egyáltalán nem más, láttuk már korábban Busquets helyett játszani, a hagyományos felállásba ültetve, és teljesen csereszabatosnak tűnt. Két meccsel ezelőtt volt talán?
Az biztos, hogy Busi nem fog minden meccsen kezdeni, tippre úgy a kétharmadukon csak, úgyhogy mindenképp váltogatni fog így, hogy Pjanic távozott, más lehetősége nem nagyon van.