Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Cserébe a bajnokságban azért megy a mák bőven.MessiNeymarSuarez írta: ↑2023.01.29. 09:40:23
Rosszabb mint egy igazi szappanopera, itt tényleg minden fordulat megtörténhet
Ez valahogy annyira de annyira mi vagyunk....Chino írta: ↑2023.01.29. 02:44:55Hátha valaki képes kcsit átvenni tőle a stafétát. Ebben a három hétben több sorozatot is elbukhatunk.Messa írta: ↑2023.01.28. 23:57:44Hát ez soha nem jön jól, de most különösen nem. Baromi jó formában volt, abszolút húzóember lett, jöttek a gólok is... Ráadásul nehezebbnél nehezebb meccsek vannak előttünk, Betis, Sevilla, Villarreal, MU... Rosszabbkor nem is jöhetne. Raphinhából nem nézem ki, hogy átveszi a húzóember szerepét, Lewyre most minden eddiginél nagyobb szükség lesz. Nem vagyok túl optimista. Reméljük jó formában tér majd vissza.
Bajnokság: Betis, Sevilla, Villarreal, Cadiz
CDR elődöntő: Real/Atletic/Osasuna; Real/Bilbao/Osasuna
EL: MU
Ezeket a meccseket fogja biztosan kihagyni. A szezon hátralévő idejének talán legnehezebb és legfontosabb része.
Ennél rosszabbkor nem jöhetett volna, főleg, hogy Lewyn és rajta kívül a gólveszély leredukálódott. Azzal nem számolhatunk, hogy majd Pedri vagy Gavi eldönti a meccseket.
Hátha valaki képes kcsit átvenni tőle a stafétát. Ebben a három hétben több sorozatot is elbukhatunk.Messa írta: ↑2023.01.28. 23:57:44Hát ez soha nem jön jól, de most különösen nem. Baromi jó formában volt, abszolút húzóember lett, jöttek a gólok is... Ráadásul nehezebbnél nehezebb meccsek vannak előttünk, Betis, Sevilla, Villarreal, MU... Rosszabbkor nem is jöhetne. Raphinhából nem nézem ki, hogy átveszi a húzóember szerepét, Lewyre most minden eddiginél nagyobb szükség lesz. Nem vagyok túl optimista. Reméljük jó formában tér majd vissza.
Mondjuk szerintem a francia szintet lépett, tavaly semmi pénzért nem tudott volna gólt lőni, de még kaput találni is alig, tán egy potyája volt , meg még egy gólja. Most meg 7-nél tart. Valaki elmagyarázta neki végre, hogy nem kell szétizmozni telirüszttel mindent, azóta egész jó befejező játékos lett belőle, nem is emlékszem, mikor lőtt fölé valamit legutóbb. Koncentrálta leszorít mindent, látszik is rajta a befejezéseinél, hogy nagyon figyel, hogy visszafogja magát.Kovbal88 írta: ↑2023.01.20. 12:47:28Fati elkezdett formába lendülni. Ferran sajnos nagyon gyenge. Pedig tavaly nem volt rossz, annyi hogy nem rúgta be. Idén már nagyon helyzetbe se kerül, úgy érzem, hogy Rapinha is kezd magára találni, viszont Dembele nem tudott idén szintet lépni, hacsak abban nem hogy egy évet végigjátszott sérülés nélkül, nála ilyen korábban nem volt.
Én 2 éve nem értem, miért vannak elájulva tőle páran...És akkor Xavi lenyilatkozza , hogy a világ legjobb szélsője meg hasonlók, hagyjuk már.csababarca írta: ↑2022.12.21. 09:53:52Irtózatosan gyenge volt, még a csoportmeccseken so-so, utána már duplanulla.
Nem is értem, mint a spacejam-ben amikor elvették a játékosok tehetségét, úgy mozgott.
Argentína róla rúghatott volna több gólt is, ha komolyabban rámennek.
Mondtam is faternak, hogy ott kellene támadni, mert nem tud védekezni, bumm össze is kócolta DM lábait.
Hát nem tudom vele mi lesz itt, hátha összeszedi magát, de ez egy nulla volt.
És akkor most elolvasom az értékelést, és ez van benne: "Dembélé is kifejezetten jó teljesítményt nyújtott, komoly veszélyt és fejtörést jelentett az ellenfelek számára."
TEhát akkor megint én vagyok a helikopter.
Jó, nem is azt vártam tőle, hogy gólkirály lesz, de attól, hogy jó/rossz center van középen, még nem nagyon szabadna ilyen szinten elfelejteni focizni valakinek. Neki meg főleg nem, mert ha Torres játszik épp egy rossz meccset, akkor is kever valamit, helyet csinál, védekezget. Ha Raphinha játszik egy rossz meccset, akkor van minimum egy plusz szélső védőnk, aki akár még jobb is, mint az eredetiek (sajna), meg összjátékban minimum korrekt. Depay, Fati is, kevergetnek, kapura lőnek, lehet velük kényszerítőzni is, stb. Ezek a játékosok mind pályán vannak, mikor rossz napjuk van. Dembélé meg ha rosszul játszik, akkor egy darab gyorsmozgású bója kb. Szóval neki ezt nagyon nem szabadna, szerintem jobban nem, mint másoknak.Troym írta: ↑2022.12.21. 09:36:28Szerintem ahogy nő a tét, úgy romlik a teljesítménye. Ha van elöl, aki megoldja a dolgokat, akkor ő is jó, mert kisebb rajta a felelősség,, de nem lesz az, aki a hátán viszi a csapatot egymaga. Azért tavasszal is ott volt mellette Auba, ősszel Lewy, de mikor nem ment a lengyelnek, többnyire neki sem. Plusz most 26 éves, de talán 2-3 olyan év lehetett eddig, amikor ennyi meccse volt 1 naptári évben.
Ha a mezőnyhöz mérjük, akkor csak gyenge volt, ha magához, akkor hulla gyenge. Így utólag megmosolyogtató, h pár éve egy lapon volt említve Mbappeval, aki jelenleg magasan a legjobb nálam. Oké, Messi az Messi, de értitek biztosan.csababarca írta: ↑2022.12.21. 09:53:52Irtózatosan gyenge volt, még a csoportmeccseken so-so, utána már duplanulla.
Nem is értem, mint a spacejam-ben amikor elvették a játékosok tehetségét, úgy mozgott.
Argentína róla rúghatott volna több gólt is, ha komolyabban rámennek.
Mondtam is faternak, hogy ott kellene támadni, mert nem tud védekezni, bumm össze is kócolta DM lábait.
Hát nem tudom vele mi lesz itt, hátha összeszedi magát, de ez egy nulla volt.
És akkor most elolvasom az értékelést, és ez van benne: "Dembélé is kifejezetten jó teljesítményt nyújtott, komoly veszélyt és fejtörést jelentett az ellenfelek számára."
TEhát akkor megint én vagyok a helikopter.
Igen bajok vannak több helyen, és a középpályán is, csak az a baj hogy utóbbiak próbáljak korrigálni a hibájukat. Dembelé megiramodik a labdával, lehúzza a szélre, csinál egy cselt, amibe beleakad, vagy beadás gyanánt kirúgja a lelátóra( jobb esetben) De sajnos az esetek 80%-ban ezekből kontráznak le minket, mert a szélső játékosunk magával hozza a Robertot, Baldét, valakit és üres marad a pozíció. Amit eddig minden ellen kíméletlenül kihasznált... Ne értsd félre, természetesen ez van a másik oldalon is, de Dembelénél hatványozottan jelen van ez.csababarca írta: ↑2022.10.10. 09:28:53
Komplett csapatszintű problémáink vannak, és csapatrészek képtelenek működni együtt, messze túlmutat ez már azon, hogy Busquets játszik, vagy Dembelé melyik oldalon van, stb. Bárcsak ez lenne a problémánk, de itt ennél sokkal komolyabb bajok vannak, de egyszerűbb egy-egy játékosra rászállni.