Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ha választani lehet, inkább az elődöntőben két meccs, mint egy döntő. Nem tudom itt még érvényes az idegenben lőtt gól vagy az a szabály, már mindenhol törölve lett?
Jajj, bocs, felfelé. Egyre jobbak a meccseik, és tegnap alapvetően lefocizták a Socit elég rendesen, csak kimaradt minden helyzet. Szerintem sokkal jobb formába kerültek, mint voltak a VB előtt-közvetlen utána.
A Spanyol Király Kupa elődöntőjének első mérkőzéseit február 7-én és 8-án, a visszavágókat pedig március első hetében rendezik.MessiNeymarSuarez írta: ↑2023.01.30. 14:54:01Kíváncsi leszek hogy mikor lesz így az odavágó, normál esetben február 7-9 között lenne de a RM:
* Február 5-én Mallorca ellen ligameccset
* Február 8-án már Klubvb-t játszik Marokkóban.
*11-én CWC döntő
*15-én Elche elleni bajnoki.
Nem irigylem őket
Na bakker, elég furcsa megoldás, köszikmb írta: ↑2023.01.30. 13:41:26Először kihúznak két csapatot,és azok mellé sorsrolják a másik kettót.Gondolom elnézted és az egymás alatt lévőket hitted a párosításnakMessiNeymarSuarez írta: ↑2023.01.30. 13:36:37Mi történt? Streamet néztem ott ez volt a párosítás és utána kikapcsoltam, újrasorsoltak?
Először kihúznak két csapatot,és azok mellé sorsrolják a másik kettót.Gondolom elnézted és az egymás alatt lévőket hitted a párosításnakMessiNeymarSuarez írta: ↑2023.01.30. 13:36:37Mi történt? Streamet néztem ott ez volt a párosítás és utána kikapcsoltam, újrasorsoltak?
Benézted sajnos:MessiNeymarSuarez írta: ↑2023.01.30. 13:26:54A sorsolás:
Osasuna-Real
Bilbao-Barca
Amúgy a Real mikor fog vajon meccselni ha eközben Klubvb-znek?
Az a csávó minden megnyilvánulásánál szellemi fogyatékosnak tűnik nekem, különösképp mikor röhög és kivillan mind a 72 foga
Szerintem semmivel sem voltak jobbak. A 90. perc alatt a gólon kívül talán egy igazi helyzetük volt, simán partyban volt az Atma. A hosszabbítás második félidejére 10 emberrel már hullafáradtak voltak. Meg lehet nézni Vinicius góljánál is hogyan mozogtak, csak vánszorogtak.bence0330 írta: ↑2023.01.27. 08:37:08A Reál jobb volt, megérdemelte, de azért volt egy sor mázlijuk, hogy megint a végén tudtak kiegyenlíteni + Savic hülyesége. (Értem, hogy nem full mázli, hanem akaraterő és győztes mentalitás, de azért még ezzel együtt sem evidens, hogy mindig az utolsó 10 percben mentik meg a meccset.) De teljesen levették a pályáról a az Atleticót, ez tény. Rodrygo gólja meg valami fenomenális volt.
Nekünk talán pozitív, hogy a vasárnapi Soci meccsük előtt 3 nappal kicsit kifáradtak talán, de közben meg olyan, mintha megint elkapták volna ezt a győztes fonalat, és megint elkezdte körüllengeni őket ez a legyőzhetetlen feeling.
Szerintem egyszerűen a Trikó és a Simeone kapcsolat elfáradt,fásult. Jót fog tenni mind a két félnek a váltás.
A túloldalon mindig ugyanezt olvasni a Barca-Tico meccsek kapcsán. Lehet, hogy a szurkolók elfogultak??
Persze, teljesen jó volt, főleg a 2. félidő, pont emiatt a sokszor közepes szint miatt vagyunk az EL-ben. Van ahova elég ez, de pl a BL-ben pont nem.