Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Az a gond, hogy te racionálisan gondolkozol...brazilfan írta: ↑2024.05.18. 09:02:25Néhány hete a Gazpromról írtak az újságok, de nem látom át, hogy mi értelme lenne, egyrészt nagyot zuhanna a klub nemzetközi megítélése, másrészt nem valószínű, hogy a még több pénz ellenére olyan játékosokat és edzőt sikerülne idecsábítani, akikkel a Fradi szintet tudna lépni az európai kupákban (gondolom, ez lenne a cél, hiszen a magyar szinten hatalmas bevételekkel járó csoportköröket eddig is el tudták érni).
Néhány hete a Gazpromról írtak az újságok, de nem látom át, hogy mi értelme lenne, egyrészt nagyot zuhanna a klub nemzetközi megítélése, másrészt nem valószínű, hogy a még több pénz ellenére olyan játékosokat és edzőt sikerülne idecsábítani, akikkel a Fradi szintet tudna lépni az európai kupákban (gondolom, ez lenne a cél, hiszen a magyar szinten hatalmas bevételekkel járó csoportköröket eddig is el tudták érni).
Amikor az OTP helyett a legnagyobb kínai bank lesz a bajnokság névadó szponzora, simán lehet majd kínai edző is.Cseri írta: ↑2024.05.17. 05:24:51Mi történik a nerecvárosnál? Annyit váltanak külföldi edzőt,hogy az már nevetséges,mondjuk nem csoda, hiszen a nemzethy csapatban magyar játékos csak mutatóban szerepel.Ráadásul szinte csak az aktuális baráti országokból sikerül válogatni. A következő edző vajon kínai lesz?
Én megnéztem a kupadöntőt. Sosem nézek magyar meccset, most valami perverzitásom lett ismeretlen okból.Cseri írta: ↑2024.05.17. 05:24:51Mi történik a nerecvárosnál? Annyit váltanak külföldi edzőt,hogy az már nevetséges,mondjuk nem csoda, hiszen a nemzethy csapatban magyar játékos csak mutatóban szerepel.Ráadásul szinte csak az aktuális baráti országokból sikerül válogatni. A következő edző vajon kínai lesz?
Nem kellett itt heroikusan védekezni. A Fradi ha még jászottak volna 500 percig se talál be. Annyi volt a játék elszaladunk szélen beadjuk, vagy szaladunk középen, kiadjuk szélre és beadjuk, ők meg simán kifejelgették. A második meccs 71. percében találtuk el először a kapujukat. A vicc az volt, ha áthozták a labdát félpályán az már veszélyes volt. A harmadik gólnál konkrétan 5 percig röhögtem. Dibuszt a vállogatottba!
Jó hát ezekre ez a lenéző, lekezelő, magukat felsőbbrendűnek gondoló attitűd mindig is jellemző volt.Messa írta: ↑2023.07.20. 12:42:02Plusz azért ekkora arcot mint ami a Fradinál volt a legfelsőbb szinteken is a meccs előtt, én még nem nagyon láttam a legnagyobb csapatoknál sem. Olyan szinten nézték le ezt a csapatot, amit szerintem egy City sem engedne meg magának. Aztán keményen szembejött a valóság.
Plusz azért ekkora arcot mint ami a Fradinál volt a legfelsőbb szinteken is a meccs előtt, én még nem nagyon láttam a legnagyobb csapatoknál sem. Olyan szinten nézték le ezt a csapatot, amit szerintem egy City sem engedne meg magának. Aztán keményen szembejött a valóság.csababarca írta: ↑2023.07.20. 11:51:18Szerintem meg elvárható lenne egy EL csoportkör, amennyi pénzünk (neked is meg nekem is) bele van pumpálva a "nemzet csapatába" ( ).
De ugye a pénz nem elég, ezt ezerszer láttuk már magasabb szinten is, ha nincs szakmai háttér, akkor megette a fene.
Szerintem meg elvárható lenne egy EL csoportkör, amennyi pénzünk (neked is meg nekem is) bele van pumpálva a "nemzet csapatába" ( ).
Sajnos én végig is néztem. Fuuu iszonyatos volt. A feröeri csapat kb. NB3-as szinten volt a Fradiban meg volt valami olyan ostoba magabiztosság, hogy hihetetlen. (Mondjuk, hogy miért azt nem tudom mert az első meccsen is majdnem megcsesztek minket.) Bekaptuk az első gólt és az egész Fradi átment Benny Hill showba ( addig se volt acélos) . Egy olyan csapattal játszottak akinek az is eredmény volt, hogy átjussanak a felezőn, ahhoz képest valahányszor átjutottak és rálőttek a kapura vagy gól volt vagy helyzet. A második félidő 71. percében találtunk először kaput.
Lisztes?
Az hagyján, de megvan az első tetoválása is, úgyhogy most már tényleg futballista.
Jajj hát nálunk gimiben "magántanuló" státuszt kérnek olyanok, akik nb3-as kerettagok 16-17 évesen, mert hát edzések vannak.Cseri írta: ↑2023.05.04. 19:13:12Olvasom az új magyar csodagyerekről,hogy mivel van má' vagy 180 perc tapasztalata a mennyeibe meg 4 gólja, Ő mostmár abbahagyja a tanulmányait,mer' nem tudja összehangolni az edzésekkel,meccsekkel. A vízilabdázók ezek szerint nem edzenek,vagy mi a töccs? A tudás mikor értéktelened el ennyire?
Szerintem nem mondtam ellent, mert a karrier alatt a magyar valogatott karriert ertettem. Meglepne ha onnan meghívót kapna.visca el barca írta: ↑2022.07.11. 22:34:17Na most itt tök ellent mondtal magadnak. Eloszor leirod h a penzt valasztotta a karrier helyett, utana meg hogy lenyegeben semmi mas ajanlata nem volt (ami azota kiderult h igaz).csababarca írta: ↑2022.07.11. 20:19:00Pénzt választotta a karrier helyett, nem kell ezen meglepődni.
Csak utána nem kell rinyálni, mint egyesek tették.
Nem tudom elítélni érte, volt egy lehetősége, kihasználta.
Valószínűleg értelmes eu csapattól nem volt ajánlata.
Nyilvan ha valaszthatnal paks meg egy vilagvaros helyett, es még tobb penzt is kapnal, Te se maradnal pakson.
Na most itt tök ellent mondtal magadnak. Eloszor leirod h a penzt valasztotta a karrier helyett, utana meg hogy lenyegeben semmi mas ajanlata nem volt (ami azota kiderult h igaz).csababarca írta: ↑2022.07.11. 20:19:00Pénzt választotta a karrier helyett, nem kell ezen meglepődni.
Csak utána nem kell rinyálni, mint egyesek tették.
Nem tudom elítélni érte, volt egy lehetősége, kihasználta.
Valószínűleg értelmes eu csapattól nem volt ajánlata.
Azt olvastam az nso-n, hogy valami 3 játekosuk ment a Bundásba. Plusz nemrég ázsiai BL-t nyert a csapat.