Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Már regisztrálva vannak mindketten (Felix & Cancelo), szóval nem feltétlenül az FFP miatt... Esetleg a Laporta felé garanciavállalás rendezéséhez kellhetett (azaz csak visszakanyarodunk FFP-hez )
Ez egy nagyon nagyon rossz üzlet, valószínűleg arról van csak szó, hogy másként nem jött volna össze a két portugál, és mindenképp meg kellett oldani valamennyiért. Hogy milyen matek, arról nem tudok nyilatkozni sajnos.
Nem gondolnám, hogy véletlenül van az "átigazolási határidő" - lásd pl Julian Araujo!!!csababarca írta: ↑2023.09.01. 22:40:06Lehet regisztrálni később is, szerintem.
Ahogy klub nélküli jàtékost is igazolhatsz bármikor, majd regisztrálod és játszhat.
Persze lehet rosszul tudom, a szabadügynökökből indultam ki.
De fixen van ráhagyás a regisztrációra, hiszen hány utolsó perces igazolás volt, és másnap regisztrálták.
Azzal a fiúval az a baj, hogy nem az Atleticoba való.Technikás, gyors, nem a rakkolós focit imádó kolumbiai drogbáró játékába való.Ez nagyon visszavetette.Tavaly a Chelseabe nem volt jó, de ott mindenki rossz volt.Zsákbamacska, de lehet hogy pont nálunk fog bevállni.Mascherano14 írta: ↑2023.09.01. 22:25:32Ha Cancelo jön, akkor ez egész jó. Félix óriási lutri, sosem láttam meggyőzőnek.
Én bármit elhiszek regisztráció kapcsán, plusz végülis Inigo szabadügynök volt.csababarca írta: ↑2023.09.01. 22:40:06Lehet regisztrálni később is, szerintem.
Ahogy klub nélküli jàtékost is igazolhatsz bármikor, majd regisztrálod és játszhat.
Persze lehet rosszul tudom, a szabadügynökökből indultam ki.
De fixen van ráhagyás a regisztrációra, hiszen hány utolsó perces igazolás volt, és másnap regisztrálták.
Abde szerintem marad !
Felix közben hivatalos.
Asszem a regisztrációra van idő, de lehet tévedek. Mintha tavaly Koundét csak szeptember közepén sikerült volna.
Abdét még kihagytad szerintem a távozóktól, vagy ez végül besülni látszik?
Jo es a “csak” FFP az okes ?
Nem az. Ami tuti, hogy Barcelonában vannak már jelenleg mindketten.