Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ha az a "valaki" nem E. Garcia lesz, már jól jártunk.
Rémlik egy sztori tavalyról, hogy részben azért nem akart visszatérni Messi, mert néhány játékost elküldtek volna. Deja vu.
Valahol itt látom az igazságot. Nagyon sok érv szólt EG mellett.Guille írta: ↑2023.10.31. 09:34:52Ez tök igaz, csak azt nem igazán lehet előre látni, vagy inkább úgy mondom, hogy piszok nehéz.
Legjobb tudásom szerint a játékosokat nem vetik alá kemény pszichológiai szűréseknek a leigazolásuk előtt, ami nem is biztos, hogy etikus lenne, de ez más téma.
Szóval Garcia is a helyére került, de számos ellenpélda is akad, amikor egy játékos szintet tud lépni. Minden igazolásban van lutri, nem könnyű ezeket előre belőni. A képességeket könnyebb feltérképezni, a mentális erőt nehezebb.
Milyen tévedésre gondolsz, amit nehéz beismerni? Ingyen hoztuk, anyagilag semmiképp sem volt bukó. Szakmailag nem vált be, van ilyen. Xavi is szerintem viszonylag hamar belátta ezt, tavaly a szezon első 1-2 hónapjában játszott rendszeresen, utána már csak epizódszereplő volt vagy kényszerből kapott lehetőséget. Egyébként szerintem becsülendő nála is és Abdénál is, hogy inkább elmentek középcsapatba játszani és nem itt akarják a padot koptatni. Van azért bőven példa utóbbira is...Asensi írta: ↑2023.09.02. 14:35:39Eric Garcia Barcelonába igazolása mindkét fél számára rossz döntésnek bizonyult. (Ha az anyagiaktól eltekintünk, mert azt nem tudom.) Szerintem nem a kedvence volt Xavinak, csak nehéz beismerni egy ilyen tévedést.csababarca írta: ↑2023.09.02. 12:53:25Azt kevesen mondták, hogy Xavi kedvence, az viszont tény, hogy ha baj volt hozzá nyúlt.
Én pl inkább megnézegettem volna 2-3 fiatalt ott, akikről ti is írtatok, mintsem a teljesen focira alkalmatlan Ericet játszattam volna.
Ezt róttuk fel Xavinak az esetében max.
Eric Garcia Barcelonába igazolása mindkét fél számára rossz döntésnek bizonyult. (Ha az anyagiaktól eltekintünk, mert azt nem tudom.) Szerintem nem a kedvence volt Xavinak, csak nehéz beismerni egy ilyen tévedést.csababarca írta: ↑2023.09.02. 12:53:25Azt kevesen mondták, hogy Xavi kedvence, az viszont tény, hogy ha baj volt hozzá nyúlt.
Én pl inkább megnézegettem volna 2-3 fiatalt ott, akikről ti is írtatok, mintsem a teljesen focira alkalmatlan Ericet játszattam volna.
Ezt róttuk fel Xavinak az esetében max.