Yokozuna írta: ↑2023.10.07. 21:28:43
Tényleg egy győztes meccs után kell nekiugrani egy játékosunknak, aki mióta itt van elég elfogadható szinten teljesített. Ha csak ezt a mérkőzést nézzük, most is volt olyan emberünk, aki nála sokkal rosszabb produkciót mutatott be. Miért nem az ő játékát vesézzük ki? Az miért nem merül fel Romeunál, hogy azért volt halványabb, mert Xavi rossz helyen játszatta, meg más pozicióban biztos csodásat alkotna.
Én eddig úgy láttam, hogy megbízható a srác, akár labdabiztosnak is nevezhetném, alapvetően nem csak hátrafelé passzolgat, hanem segíti a támadás építést, ha kell egy kapura lövést is elereszt. A labda szerzés sem idegen tőle, főként kultúrált eszközökkel. És Robertót sem tenném be helyette, pedig a csapatkapitányt is kedvelem, más okokból.
Ha nekem címezted a mondataid, akkor úgy érzem nem sok minden ment át az eredeti hozzászólásomból.
Pont azt írtam, hogy hetek óta gyengén teljesít, általános jelleggel értékeltem, nyilván szubjektív módon, az kb irreleváns, hogy épp most a BL meccsen volt a leggyengébb, holott így volt.
Simán eltelt cca. 10 meccs és érdekelt, hogy azok szerint, akik őt nagy erősítésnek értékelték, jelenleg mit gondolnak róla. Az én véleményem biztos nem fog romlani vele kapcsolatban. (és javulni sem)
A hozzászólás másik részét meg nem értem igazán, azért az ő játékát vesézzük ki, mert ez az ő topicja, minden játékost a saját topicjában ugyanúgy ki lehet elemezni.
Az, hogy valakit Xavi az ő számára kicsit (vagy nagyon) idegen pozícióban játszat meg mióta felmentés? Kessiét mindenki elhordta mindennek, holott 1 év alatt jó hogy 100 percet játszott a saját helyén, Araujo, Kounde, Balde sem jhv és még lehetne sorolni.
Ennél jobb teljesítményekért, mint az utóbbi hetekben ő mutatott a fórum háromnegyede követelte EG, Alonso, SR, stb fejét (igen én is) az elmúlt hónapokban, években.
bence0330 írta: ↑2023.10.07. 18:40:51
Pedri, Gündogan, Gavi, De Jong tuti előtte van, szóval eleve max 5.
Pedri kapcsán nekem kétséges mennyi idő alatt lehetséges úgy felépíteni, hogy hosszabb távon használható legyen. Őszinte leszek, nekem azért már vannak kétségeim nem egy újabb Dembele/Fati sztori lesz-e, mert ugyan Pedri fejben rendben van, de fizikailag 20 évesen ennyi sérülésnek nyoma marad. Minimum hónapok kellenének mire szép fokozatosan vissza szabadna építeni a csapatba, mi meg majd bedobjuk második héten kezdőként.
Papíron tényleg Pedri Romeu előtt van, de sokra nem megyünk vele, ha ennyire sokat sérült.
Az erőssége a csapatnak számomra kicsit olyan egy hasonlattal, mint 30-40 éve a Forma1 volt. Minden évben volt a leggyorsabb autó, csak épp többnyire megbízhatatlan volt és sokszor a 2-3. leggyorsabb autó és vezetője lett a bajnok. Nekem ilyen érzésem van a csapat kapcsán ma. Mienk lehet top5 erősségű kezdő11, ha sose vagyunk képesek pályára küldeni a sérülések miatt, ha néhanapján sikerül, akkor baj, hogy az ellenfél keményen játszik, 11emberrel védekezik, stb.