Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Christensen alapvetően középhátvéd, a dán válogatottban lépett feljebb a középpályára.davi10 írta: ↑2024.05.15. 22:16:22Xavi-nak ahhoz is 1,5 év kellett, hogy Christensen-t kipróbálja vkp-nak, pedig a dánnak már volt ott tapasztalata. Tippre majd 1 év múlva max láthatjuk ott, de azon se lennék meglepődve, ha jövőre SR-EG középpályát kellene néznünk, ők ugyanis értik a pozíciós játékot.
Abszolút ezt kellett volna, de akkor sem láttam rá esélyt. Xavi valahogy még mindig... nem veszi prioritásnak a szűrő posztot. Észrevette, hogy kell, de nem az az elsődleges szempont, ha Chris kidől, nem erre koncentrál. Az is igaz, hogy valamelyik kezébe kellett harapnia, mert akkor a védősorból hiányzik, és kell mondjuk Inigo (ezért lett volna jó, ha marad Mingueza vagy beépítjük cserének Fayét, hiába korrekt védő Inigo, nálunk a versenyfutás része fontosabb, abban meg nem elég ide...)gránit írta: ↑2024.05.15. 20:34:16Szerintem már a PSG elleni visszavágón ott kellett volna játszatni, amikor Christensen eltiltott volt, és már az azt megelőző bajnokikon próbálgatni ezen a poszton. Christensen-Cubarsí akár még működhetne is, és egy csomó pénzt megtakaríthatnánk. Akkor mehetne a nagy pénz egy klasszis csatárra, és egész jó keretünk lenne a következő szezonra.gerobarcaa írta: ↑2024.05.13. 23:13:27Cubarsit ilyen labdaugyesseggel szinte pazarlas hatvedkent hasznalni.Nalam o menne pivotba
Szerintem már a PSG elleni visszavágón ott kellett volna játszatni, amikor Christensen eltiltott volt, és már az azt megelőző bajnokikon próbálgatni ezen a poszton. Christensen-Cubarsí akár még működhetne is, és egy csomó pénzt megtakaríthatnánk. Akkor mehetne a nagy pénz egy klasszis csatárra, és egész jó keretünk lenne a következő szezonra.gerobarcaa írta: ↑2024.05.13. 23:13:27Cubarsit ilyen labdaugyesseggel szinte pazarlas hatvedkent hasznalni.Nalam o menne pivotba
Volt vagy két alkalom, amikor kicsit alászaladt a labdának, de ha egy ilyen meccset hoz le pár héttel ezelőtt komoly dícséreteket kap, de rajta is már nagyobb a nyomás, BL-ben MOM volt, felnőtt válogatott lett, számos meccsen a legjobb az egész védelemben alig 17 évesen, sokkal komolyabbak lettek az elvárások vele szemben és jobban nagyítózza mindenki a játékát. Egy pontatlan hosszú átadás, egy elvesztett párharc stb. sokat ront már a renoméján.brazilfan írta: ↑2024.04.30. 07:52:20Én egyetlen nagyobb hibájára emlékszem, amiből a csatár meg tudott indulni, ráadásul Cubarsi a futóversenyt is elveszítette. De lehet, hogy Xavi sem csak a sárga lap miatt hozta le (szerintem Inigo Martinez jó csere volt).ElBartimaeus írta: ↑2024.04.29. 23:23:18Elég gyenge meccse volt, a tőle megszokott higgadtság, tűpontos hosszú labdák és a szolid védőmunka sem volt meg. Azon gondolkodtam félúton, hogy mennyire tréfálhatta meg őt, vagy a csapatot úgy általában a viharos szél. Szokatlanul sok pontatlan hosszú labda? Azokra van a legnagyobb hatása. Alászalad a labdának, amiket eddig mindig jól számolt ki? Szintén.
Azt gondolom, hogy nála megbocsátható a kora miatt, Araujonál, meg a többieknél kevésbé, ha ez tényleg befolyásoló tényező volt egyáltalán.
Cubarsinak az elmúlt meccseken voltak kisebb-nagyobb hibái, még tanulókorban van.
Igen, ezt kell látnunk, hogy néhány parádés meccs mellett ő még mindig csak 17 éves és lesznek olyan pillanatok, ahol hibázni fog, ami teljesen rendben van. Ez mindig egy kockázat lesz ilyen fiatal játékosoknál. Az, stabil kezdő és szükségünk van rá, rengeteget elmond a csapat jelenlegi helyzetéről.
Én egyetlen nagyobb hibájára emlékszem, amiből a csatár meg tudott indulni, ráadásul Cubarsi a futóversenyt is elveszítette. De lehet, hogy Xavi sem csak a sárga lap miatt hozta le (szerintem Inigo Martinez jó csere volt).ElBartimaeus írta: ↑2024.04.29. 23:23:18Elég gyenge meccse volt, a tőle megszokott higgadtság, tűpontos hosszú labdák és a szolid védőmunka sem volt meg. Azon gondolkodtam félúton, hogy mennyire tréfálhatta meg őt, vagy a csapatot úgy általában a viharos szél. Szokatlanul sok pontatlan hosszú labda? Azokra van a legnagyobb hatása. Alászalad a labdának, amiket eddig mindig jól számolt ki? Szintén.
Azt gondolom, hogy nála megbocsátható a kora miatt, Araujonál, meg a többieknél kevésbé, ha ez tényleg befolyásoló tényező volt egyáltalán.
Igazából már fel sem tűnik a teljesítménye. Volt 1-2 hibája, például amikor rosszul szabadított fel és pont odapattant a labda Dembeléhez a 16-os környékén de alapból megint jéghideg volt. Kevesebbet vitte fel a labdát, de a passzai megint embert találtak. A kedvenc jelenetem az volt, amikor Mbappé már lesen de továbbvitte ő pedig egy akkora bevetődéssel szerelte hogy öröm volt nézni.
Simán Fort-Cubarsi-Araujo-Kounde védősorral fogunk kiállni. Fort nem idézi ugyan a 17 éves Nestát, de simán, sallangmentesen lehozza a meccseket. A legnagyobb bénaság a helyzetben, hogy itt van Inigo, végre egyszer tényleg hasznát vehetnénk a 2 BL meccs közt, a Classico előtt, erre eltiltott. Biztos, hogy a másik 3 meccsen nálam nem kerülne pályára.Chino írta: ↑2024.04.03. 14:19:21Érdekes lesz a Cadíz elleni meccs. Araujo és Cubarsí borítékolható, hogy kezdeni fog, viszont Cancelo és Inigo eltiltott. A balhátvéd kérdésben nagy dilemma lehet. A legvalószínűbb szerintem, hogy Fort (Alonso?) játszik, de lehet, hogy 3 belső védő lesz Cubarsíval a bal oldalon. Viszont ki lehetne próbálni Fayét akár három védős felállásban baloldaliként, akár balbekként. Még nem láttam ott játszani, de a korábbi edzője azt mondta róla, hogy legalább olyan jó, ha nem jobb teljesítményt nyújt azon a poszton.
Érdekes lesz a Cadíz elleni meccs. Araujo és Cubarsí borítékolható, hogy kezdeni fog, viszont Cancelo és Inigo eltiltott. A balhátvéd kérdésben nagy dilemma lehet. A legvalószínűbb szerintem, hogy Fort (Alonso?) játszik, de lehet, hogy 3 belső védő lesz Cubarsíval a bal oldalon. Viszont ki lehetne próbálni Fayét akár három védős felállásban baloldaliként, akár balbekként. Még nem láttam ott játszani, de a korábbi edzője azt mondta róla, hogy legalább olyan jó, ha nem jobb teljesítményt nyújt azon a poszton.
Tényleg nagyon szép volt a gól, de ezek kellett Vivian és Grimaldo ordító hibája.