Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
És ez még nem is tartozott az igazán gyenge meccseik közé. Voltak olyan hosszabb időszakok idén, amikor kaptak volna egy 5-öst az Arsenaltól. Ezt ma még egész jól megoldották, nem látszott nagy különbség a két csapat közt. Most ránéztem a statokra, többet lőttek kapura, beakadhatott volna bármelyik, Garnachoé, egy tizigyanús eset sem feléjük billent... de ja, jók, meg szervezettek most sem voltak, csak épp olyan rosszak sem.grgly50 írta: ↑2024.05.12. 18:51:23Nézem a MU-Arsenal meccset. Hááát. Azért örülök, hogy nem Ten Hag a barca edzője. Az egész MU egy nagy rakás szerencsétlenség . Eszméletlen sok labdavesztés a befejezéseknél. Futnak, elesnek. Nincs összhang. Nem véletlen, hogy ott van a csapat, ahol.
Mi lett ebből a csapatból!?!?!
Szerintem teljesen ugyanaz a két szituáció, és a reakció is. ETH-ot is lassan már máglyára dobnák, sőt, sokkal durvább a helyi megítélése szerintem, mint Xavinak, rengeteg kifütyülés volt már, sokszor korán mennek haza a szurkolók, stb.
Ez sajnos valóban így van, talán az MU ellen volt utoljára olyan meccs ahol főszereplő lehetett volna, helyzetbe került többször de kimaradt minden. Az EB miatt sem jön jól hogy pont az utóbbi 1-2 hónapban lett szürke.LG írta: ↑2024.05.05. 18:45:39Szobi viszont úgy látom, szezon végére kikerült a kezdőből, és sajnos elég jogosan, rég volt már igazán jó meccse. A jó kezdés után azért eléggé megcsömörlött, igaz, sokszor peches is volt, illetve Klopp sem a megfelelő módon használta, de ennél több kell jövőre! Talán neki segíthet az edzőváltás...
Nálunk sosem lehet elkiabálni, de TALÁN tényleg összeálltak így szezon végére. 1-2 meccsen mondjuk már korábban is tudtak jól játszani, csak utána jöt ugyanennyi hitvány teljesítmény. De most még akár top 6-ba is odaérhetnek.