Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Avatar
Subinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4185
Csatlakozott: 2005.03.17. 14:44:52
Tartózkodási hely: Budapest

2006.11.01. 19:18:45

vázlatosan összefoglalva:

- a 2 gól szép volt nagyon!!! deco és ronaldinho is végre megvillant!!!
-
2 másik gólt lőhettünk volna, amit illett volna belőni!!! ha formában van a csapat, akkor hamar 4 gólt lőnek a fiúk...

- a cselszi góljai elkerülhetők lettek volna! victor remekül védett, de a lampard gól szégyen volt, h onnan bekapta! ez amit már rég mondok: klasszis teljesítményre képes, ugyanakkor hihetetlen hülyeségekre is! zárni kellett volna a szöget! ennek ellenére hihetetlen nagy gól volt!!! drogba góljánál meg valakinek fel kellett volna rúgnia essient a félpályán, mert saját 16-ától vitte a lasztit.. úgyis benne volt a meccsben a durvaság...

- a cselszi azt tette amit tehetett a barca ellen: rombolt! 1 percig nem volt folyamatos a játék! murinnyó megmondta, a barca fegyvere a gyors labdajáratás, ezt kell megakadályozni! megtették! hihetetlen szemét, mocsok módon! jó pár sárgát összeszedhetett volna a bagázs és 1-2 piros is elfogadható lett volna... hajj, ha collina vezethette volna a meccset!!!
amellett, hogy hentes munkát végeztek, hergelték is a játékosokat és sajnos néhányan belementek ebbe...

- a csapat jól játszott!!! a legjobb marquez és messi voltak!!! puyol viszont kicsit eltűnt a box után... nehéz lesz a továbbiakban, mert murinnyónak az a lényeg, h megalázza a barcát, így az tuti, h a werder elleni meccsen nem fogják törni magukat és nem fognak bánkódni, ha kikapnak...

összefoglalva: egy hihetetlenül unszinpatikus, beképzelt, sumák, mocsok görény edző K1 kvalitású versenyzőit láthattuk tegnap!!! persze a focit gólra játszák és azok szépek voltak, de a többi??? remélem nem találkozunk soha többé ezzel a hentes brigáddal!!! és előre sajnálom, akikkel összesorsolják őket!!!
Shark
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3789
Csatlakozott: 2006.02.06. 09:40:13
Tartózkodási hely: Szombathely City
Kapcsolat:

2006.11.01. 19:18:13

Ez neked laza továbbjutás :?: :roll: A következő két meccsen muszáj győznünk ahhoz, hogy továbbmenjünk. Ez azér nem olyan laza.
Rivaldo #10
Barça C
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2006.11.01. 09:38:22

2006.11.01. 19:15:52

Jólvan legalább +mutatta a csapat ,h nincsenek hullámvölgyben és lazán továbbjutnak!! :!: :!:
sergi1989
Capitá del Barça
Hozzászólások: 656
Csatlakozott: 2006.07.07. 17:21:27
Tartózkodási hely: atomcity

2006.11.01. 10:56:55

R.M.C.F írta:
aynas írta:hjaj gyerekek má megint a hülyeség. nem a bíróval kell foglalkozni. ha tovább tartja a meccset akkor se rúgunk gólt. nem az utcsó percbe kell gólt rúgni. ott volt rá 95 perc. :shock:

a bíró miatt kaptuk a 2 gólunkat :?: nem összehoztuk jó szokásunk szerint. ezt magyarázza reikard ne a bíróval foglakozzon.
xavinak a ziccerét kellett volna berúgni, meg lamparddal menni és talán másképp alakul.
egyszerűen nevetséges hogy máokkal foglakozunk, külső körülményeket keresünk. roni messi beadását berúgja azt kész. ennyi
azé nekik hán helyzetük volt nézzetek má utánna. valdes nagyokat védett, nem egyszer meg ziccerne robben fölé lőtt.
a túrót játszottuk jól. ha nyerünk 3-0 ra akko igen. ez kevés volt cselzi ellen és kész.
Ez korrekt :!:



igy van!az első félidőben barca vezethetett volna 4-0ra is!a második félidőben viszont a cselzinek volt több és nagyobb a helyzete!lamparad gólja meg zseniális volt,,,!
Vito
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5426
Csatlakozott: 2005.02.07. 10:36:32
Tartózkodási hely: Szeged city

2006.11.01. 10:54:18

mostmár talán egy kicsit higgadtabban tudok véleményt formálni a tegnap estéről.

először is: jól játszottunk! két szép gólt lőtt a Barca, ha az elején Ronnie, vagy Xavi belövil azt, mait egyébként bármikor belőne, akkor talán csúnya ruszkiverés is lehetett volna a vége.
a másodk félidő elején nagyon elaludtak a fiúk, mintha Puyol ütközése VV-vel
megzavarta volna az egész csapatot.
nekem az a bosszantó, hogy két olyan gólt kaptunk, ami cirkuszba illene.
az első gólnál nem érdemes hibást keresni ---> lesre állítottak, csak éppen az indult a labdáért, akire nem számítottak. elaludtak.
a második gólt pedig szintén a középpályás töketlenkedésre vezetem vissza.
ez a nyomorult Kalou (asszem) olyan simán szlalomozott át a középpályán, hogy az nevetséges. Drogba pedig azt csinálta, amit Eto'o szokott. berúgta a semmiből.

én azzal nem értek egyet, aki Mottat szidalmazta a tegnapi produktum miatt. azt csinálta, ami a feladata: rombolt, faultolt, de így legalább megállította a ruszkik támadásait.
ezzel szemben viszont Edmilson játékától nem voltam elájulva, Gyula szintén nulla volt.

Puyol és Marquez olyan harmónikusan és olyan magas szinten védekezett, amit már régen láttam, lendületből nem volt szinte londoni támadás. szinte csukott szemmel is tudták, hogy hol a másik.
Brokinak nem sok dolga volt, viszont én Zambrottat dicsérném.
védekezésben kétszer vétett szembeötlő hibát, támadásban pedig a régi Lucara emlékeztetett. csak így tovább! szóval a fanyalgókkal nem értek egyet.

azért ne feledjük, hogy ki ellen játszottunk és az ellenfél láthatóan úgy örült, mintha az életéért játszott volna.
amit egy cselszi ellen le lehet védekezni, azt tegnap megtették a fiúk hátul,
mindkét gól egy kapu előtti kavarodásos szituációból született.
na ezért vagyok bosszús és tartom iagzságtalannak a tegnapi eredményt :!:


na és tegnap az is látszott, hogy egy vezető milyen jellemromboló hatással lehet emberekre. egyszerűen minősíthetetlen mind az ő, mind a játékosainak a stílusa, sportemberi magatartása. mostmár remélem mindenki előtt összeállt a kép a napokban tett nyilatkozatai és az esti meccsel kapcsolatban.
ez egy undorító csúszómászó féreg. drogba, karvallyó és ballack pedig méltó követői. ez az ember annyira irritáló, hogy arra szavakat nem lehet találni, de biztos vagyok benne, hogy vissza fogja kapni az élettől, remélhetőleg az egyenes kiesésbe és remélhetőleg a Barcelonatól!!!

bocs az A0-ért
Avatar
Subinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4185
Csatlakozott: 2005.03.17. 14:44:52
Tartózkodási hely: Budapest

2006.11.01. 10:53:47

sziasztok!
a tegnapi meccsről csak annyit: ilyen egy mocsok szemét hentes bandát, mint a cselszi régen láttam már!!! az egész meccs arról szólt a részükről, h hogyan rugdossák a játékosokat, hogy minél kevesebb legyen a folyamatos játék!!! és a bíró??? hihetetlen gyenge vezetés volt egy ilyen meccsen!!! nem a 2-2 miatt vagyok ideges, hanem amiatt, hogy ilyen mocsok módon játszottak a ruszkik!!! ez6 murinnyó!!! gratulálok neki!!! :x
Avatar
Pedro
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 474
Csatlakozott: 2004.11.23. 09:45:00
Tartózkodási hely: Budapest

2006.11.01. 10:53:12

Nem számolgatunk, tudunk mi mindent :wink: Nyerni kell, oszt' csőőőő. Amúgy maradj már a madridos párhuzamokkal, az évszázad leggyengébb kijevjét kaptátok meg, ha a helyünkben lennétek, nem vagyok benne biztos, hogy akár 5 pontotok is lenne...
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Avatar
PetI
Hí­rhozó-cikkíró
Hozzászólások: 933
Csatlakozott: 2004.10.09. 10:59:55
Tartózkodási hely: London

2006.11.01. 10:51:57

Meg kell nyerni a maradék 2 meccset és akkor semmi gond. A Werder szerezhet még a hátralévő 2 meccsen 3 pontot :twisted: mert ellenünk ugye nem kéne, mi meg 6ot. Szófia kötelező, Brémát verni muszáj. Meg kell lennie ennek, főleg, ha úgy játszunk, mint tegnap 8)
R.M.C.F

2006.11.01. 10:50:58

aynas írta:hjaj gyerekek má megint a hülyeség. nem a bíróval kell foglalkozni. ha tovább tartja a meccset akkor se rúgunk gólt. nem az utcsó percbe kell gólt rúgni. ott volt rá 95 perc. :shock:

a bíró miatt kaptuk a 2 gólunkat :?: nem összehoztuk jó szokásunk szerint. ezt magyarázza reikard ne a bíróval foglakozzon.
xavinak a ziccerét kellett volna berúgni, meg lamparddal menni és talán másképp alakul.
egyszerűen nevetséges hogy máokkal foglakozunk, külső körülményeket keresünk. roni messi beadását berúgja azt kész. ennyi
azé nekik hán helyzetük volt nézzetek má utánna. valdes nagyokat védett, nem egyszer meg ziccerne robben fölé lőtt.
a túrót játszottuk jól. ha nyerünk 3-0 ra akko igen. ez kevés volt cselzi ellen és kész.
Ez korrekt :!:
R.M.C.F

2006.11.01. 10:49:54

Emlékeztek miket írtatok amikor kikaptunk a Lyontól?

Nem jutunk tovább meg ilyeneket/persze durva stílusban/...aztán most meg ti számolgattok.

Ez a Morinnyo egy igazi shrekkkfej amugy.Nagyképű mint a ****.A BL-ben eddig nem mutattak semmit ugyhogy men értem mire arcol.Hiába a rengeteg pénz...Angliában kevés ha van eredményük.

A Spanyol bajnokság a legjobb.Pl az Inter hiába első Olaszban...nálunk 5 . ha lenne!
Avatar
Rivaldinho
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2071
Csatlakozott: 2005.05.21. 08:24:46
Tartózkodási hely: csúcson

2006.11.01. 10:49:28

1. Chelsea 10 pont
2. Werder Bremen 7
3. FC Barcelona 5
4. Levszki Szófia 0
Még van egy meccsünk a Levszkivel és a Brémával, ha mind 2-t hozzuk nem lesz gond! Úgy gondolom nem lehet gond, ez a tegnapi meccs inkább azér presztízs volt, de a [auto_cenzúra] életbe de felrúgtam volna már az akció elején!, legfejjebb kiállítanak... amikor megindultak mondtam is faternak h én most felrúgnám vmelyiket h ne legyen támadás... ere tessék
aynas
Capitá del Barça
Hozzászólások: 514
Csatlakozott: 2004.10.28. 13:08:07

2006.11.01. 10:48:41

hjaj gyerekek má megint a hülyeség. nem a bíróval kell foglalkozni. ha tovább tartja a meccset akkor se rúgunk gólt. nem az utcsó percbe kell gólt rúgni. ott volt rá 95 perc. :shock:

a bíró miatt kaptuk a 2 gólunkat :?: nem összehoztuk jó szokásunk szerint. ezt magyarázza reikard ne a bíróval foglakozzon.
xavinak a ziccerét kellett volna berúgni, meg lamparddal menni és talán másképp alakul.
egyszerűen nevetséges hogy máokkal foglakozunk, külső körülményeket keresünk. roni messi beadását berúgja azt kész. ennyi
azé nekik hán helyzetük volt nézzetek má utánna. valdes nagyokat védett, nem egyszer meg ziccerne robben fölé lőtt.
a [auto_cenzúra] játszottuk jól. ha nyerünk 3-0 ra akko igen. ez kevés volt cselzi ellen és kész.
Barcelona_Forever007
Barça C
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2006.10.31. 23:15:28

2006.11.01. 10:46:51

A tegnapi Chelsea-Barca meccsért a bíró is okolható!(szerintem) a Barca jó volt csak a végén eléngédték magukat :( Hát nem tudom nehéz lesz kijutni a BL csoportból mert 3 pontot kellet volna elhozni! Valaki légyszi írja le nekem,hogy a csoportban,kinek hány pontja van! (Barca csoportjában)
Én reménykedek benne,hogy a barca továb fog menni csoport 2. ként minimum!
Avatar
Ádám02
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2467
Csatlakozott: 2006.03.10. 13:58:44
Tartózkodási hely: Barcelona

2006.11.01. 10:40:37

Mert az ö játékosai jobbak elbujnak a sárga elöl csak hogy ki ne állitsák meg ilyenek menyjen a p******
Avatar
Ádám02
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2467
Csatlakozott: 2006.03.10. 13:58:44
Tartózkodási hely: Barcelona

2006.11.01. 10:38:34

csababarca írta:http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=36212

nah azért ez már durva...még van bőr a képén...
nah azért ez már több a soknál mi az hogy dobáltuk magunkat hát elmehet a jó édes anyába ez a kö*** :evil: :evil: :evil:
Avatar
kennyke
Jugador del Barça
Hozzászólások: 191
Csatlakozott: 2005.04.28. 16:33:57
Tartózkodási hely: hol vagyok?????
Kapcsolat:

2006.11.01. 10:20:51

hat ez a tag nem normalis......ilyen ocska edzot es csapatot en meg nem lattam.....az ellenfeltol legalabb 3an kellet volna piros lapot kapjanak a nagyon durva szabalytalansagok miatt.ja es a vegen egy jatekos felszolitasara lefujni a mecset.ilyen nem letezik a profi futbalban. nagyon remelem, hogy abramovics elvalik a felesegetol, s a noe lesz a vagyon...:)ezt teljes szivembol kivanom:)
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15494
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2006.11.01. 09:52:47

http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=36212

nah azért ez már durva...még van bőr a képén...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Replay
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2930
Csatlakozott: 2006.05.17. 23:14:40

2006.11.01. 09:46:46

Jose Mourinho angrily accused Barcelona's players of cheating during their 2-2 draw on Tuesday night. "I think Frank Rijkaard is a lucky guy, the stars he has and the way they are protected match after match," Mourinho said. (Daily Express)

Barcelona coach Frank Rijkaard was diplomatic on the subject of the refereeing during his side's Champions League draw with Chelsea at the Nou Camp on Tuesday, refusing to be drawn on the lack of injury time played at the end of the match. (Marca)
Dagoth ur
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 418
Csatlakozott: 2006.02.27. 20:56:39

2006.11.01. 09:42:59

Nagyon sajnálom,hogy nem jött össze a győzelem hiszen tényleg fantasztikusan játszottunk.Az utolsó két meccset hozzuk és továbbjutunk.
Ez a cselzi pedig most is leszerepelt előttem,mert nagyon sportszerűtlenek voltak.
Gondolom sokan emlékeztek arra a szituációra amikor Deco földön feküdt
Terry pedig közelről belebombázta a labdát.SZÁNALMAS
Avatar
Atesz
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2642
Csatlakozott: 2005.12.26. 20:28:03
Tartózkodási hely: Budapest, Rákospalota
Kapcsolat:

2006.11.01. 09:37:38

El Payaso írta:
Ronaldinho #10 írta:skacok, mikor lesz a következő barca meccs, és ki ellen? :)
Szombat 22.00 Depor - Barca Sport 1

Húúúú, az elég húzós meccs lesz idegenben, és normális középcsatár nélkül.
Kép
El Payaso
Capitá del Barça
Hozzászólások: 527
Csatlakozott: 2005.06.15. 15:17:08
Tartózkodási hely: Eger

2006.11.01. 09:32:54

Ronaldinho #10 írta:skacok, mikor lesz a következő barca meccs, és ki ellen? :)
Szombat 22.00 Depor - Barca Sport 1
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
Avatar
Ronaldinho #10
Capitá del Barça
Hozzászólások: 868
Csatlakozott: 2006.07.16. 23:06:15

2006.11.01. 09:30:42

skacok, mikor lesz a következő barca meccs, és ki ellen? :)
Kép
Kép
Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
bticz
Barça B
Hozzászólások: 41
Csatlakozott: 2005.02.25. 16:44:57

2006.11.01. 09:24:45

jo volt farina......

Atmentette a formáját a hétvégi Milan-Inter-ről....

Lehetett sejteni hogy jó formában van... Ott 10 percet kellett hosszabitson
Avatar
roonie
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 334
Csatlakozott: 2005.12.12. 18:42:17

2006.11.01. 08:57:31

Igen. meeg kell nyerni a meccseket, ilyen "egyszerű", bár ha úgy játszunk mint ma akkor nyerünk.
El Payaso
Capitá del Barça
Hozzászólások: 527
Csatlakozott: 2005.06.15. 15:17:08
Tartózkodási hely: Eger

2006.11.01. 08:55:55

Tibi1982 írta:Még mindig azt mondom, hogy nem lesz itt baj, a 2meccset simán megnyerjük! Persze, hogy továbbjussunk, ahhoz az is kell, hogy a cselszi ne kapjon ki a brémától!
SEMPRE BARCA, MÉS QUE UN CLUB!
Az tök mindegy, ha mi nyerjük mind a két meccsünket! Akkor csinálhat bármit a C betűs csapat a Bréma ellen!
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
Válasz küldése