Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
igy van...érdekes voltbarca99 írta:Nem tudom ki volt a kommentátor, de Hrepka Ádám helyett Attilát mondott az elején, meg először Németh Krisztiánra is azt hitte, hogy Hrepka. Meg amikor Német lesérült akkor is: Ez Német Krisztán...nem....de ő...nem vagyok benne biztos...de ő..." és fullra látszott a képen hogy ki az...
Én is így vagyok vele! Mindent megnézek amit ő nyom,de általában ami nagyon élvezhető vele,az a Brazil meccsek,mert azok hót x*rok,és dúrva ahogy alázza őketZsolti írta:és az a kemény,hogy állítólag a Norbi Barca drukker
A Horti meg a régi tesitanárom bátyja..nagyon nagy karakter..minden brazil bajnokit nézek amit közvetítenek,mert az egy élmény
Mi meg eggyüt nyaraltunk vele és a családjával mallorcán!! és ott derült ki is ő!! Csömörön lakik meg minden!! [auto_cenzúra] jól közvetít!! pl.az egyik játékos akkora luftot rúgott h kiszakadt combtőből a lába,meg vihog ,ordibál meg minden hülyeség!!jó fej!Zsolti írta:és az a kemény,hogy állítólag a Norbi Barca drukker
A Horti meg a régi tesitanárom bátyja..nagyon nagy karakter..minden brazil bajnokit nézek amit közvetítenek,mert az egy élmény
De amúgy hogy is hivják a Fickóót?? én is mindig nézem a meccseket..vagy is hát hallgatom a szövegétozsimiki írta:Tegnap két Brazil meccset is végignéztem vele,nem is irok ide 1 idézetet sem tőle,azt hallani kell Alázza egyszerűen a népet rendesen! Nagyon nagyMr. Master írta:Kár, h a depor meccset most em ő közvetíti, úgy kedvet kaptam hozzá Az a csávó nagyon durván nagy idióta Olan hasonlatai vannak, h Babits Bihály is elbújhat mellette.
Nemrég: "A cserebogarak bőszen melegítik a kispadot"
Ráadásul mindehhez amien hülye mély hangja van mindent visz.
Ráadásul a legváratlanabb, legnyugisabb pillanatokban üvöltözik, egyszer kipasszlták a szélre a labdát a felezővonalnál:
"ÉS MICSODA PASSZ A JOBBSZÉLRE, MÁR INDULHAT IS AZ AKCÓ"
Utána ugynebből a támadásból született a gól egy beadás után:
"Igen, szépen bestukkolta a buksijával a labdát. Valahogy így tanítják azt hiszem. 63. perc., az új állás: EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGY-NULL!!!!!!!!!"
Azt hittem lefordulok a székről idegességtől és attól, h h lehet vki ennyire hülye
Tegnap két Brazil meccset is végignéztem vele,nem is irok ide 1 idézetet sem tőle,azt hallani kell Alázza egyszerűen a népet rendesen! Nagyon nagyMr. Master írta:Kár, h a depor meccset most em ő közvetíti, úgy kedvet kaptam hozzá Az a csávó nagyon durván nagy idióta Olan hasonlatai vannak, h Babits Bihály is elbújhat mellette.
Nemrég: "A cserebogarak bőszen melegítik a kispadot"
Ráadásul mindehhez amien hülye mély hangja van mindent visz.
Ráadásul a legváratlanabb, legnyugisabb pillanatokban üvöltözik, egyszer kipasszlták a szélre a labdát a felezővonalnál:
"ÉS MICSODA PASSZ A JOBBSZÉLRE, MÁR INDULHAT IS AZ AKCÓ"
Utána ugynebből a támadásból született a gól egy beadás után:
"Igen, szépen bestukkolta a buksijával a labdát. Valahogy így tanítják azt hiszem. 63. perc., az új állás: EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGY-NULL!!!!!!!!!"
Azt hittem lefordulok a székről idegességtől és attól, h h lehet vki ennyire hülye
Hát ma beszélt össze-vissza,pedig amúgy az egyik legjobb!Rivaldo11 írta:Nem előszőr veszem észre,hogy Farkas Norbi k*rva pontatlan.Azon túl,hogy tudja a spanyol wc-s nénik becenevét,utánanézhetne 1-2 dolognak,mielőtt odaül közvetíteni.
Én is láttam!ozsimiki írta:HÚÚÚÚÚ Srácok!
Kegyetlen!
Tegnap mi meccsünk után: Goias - Sao Paulo,azt hiszem Horthy-val,az az ember egy LOOOOOL, nagyon nagyon rakás.... meccs volt,de végignéztem Tudom,azt hiszitek beteg vok,de nem! Meghaltam rajta,olyanokat szólt be az az ember,h kééész, végigröhögtem az egészet,akármilyen x*r meccset meg lehet ezzel nézni!
Ez a meccs,ezzel a közvetítéssel KÖTELEZŐ DB Elejétől a végéig
Horváth Feri volt... semmi máshoz nem ért, csak a spanyol focihoz...mondjuk ahhoz sem olyan nagyon...van egy baszk ismerősöm, aki viszonylag jól beszél magyarul, szerinte kész katasztrófa.Game90 írta:Reading-Spurs ismétlést néztem éjjel. Már nem emlékszek, hogy ki közvetítette, de ááá Ez csak az első öt perc:
Lennon helyett Jenast mondd, amikor fullra lehet látni a mezén a Lennon feliratot
Martin Jolt vagy 2szer összekeverte a Reading edzőjével
Stb Stb Stb
De épp ez a szép benne,h egy x*r meccs volt,és sokkal élvezetesebbé tette,de persze 1 Barca meccsre nem őt akarnám hallgatnigrecki írta:Az az ember még a mi Détari Lajos bácsinknál is nagyobb fröccskirály alkesz...Annyira be van nyomva állandóan, mint a rajzszög. Szerintem kész röhely, amit az az ember kommentálás címén összezagyvál... Igaz, 5 percig tényleg lehet rajta visítozni, esetleg egy lájtos cigi után kellemes flashelésként el tudnám képzelni, de ha focimeccset akarok nézni, akkor messziről elkerülöm azt a vadbarmot.