Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Úgy legyen, ámen!!! Köszi!Rivaldo11 írta:Boldog születésnapot mindkettőtöknek!Az ajándék 90 perc múlva érkezik...
Egy csónakban evezünk Kollega Úr, én is a mai napon születtem!!! Isten éltessen, legyen csodálatos esténk!!!!Drigo írta:Na nagy nap ez a mai!
A mellett, hogy a Barca élet-halál harcot vív ma este Liverpoolba, és, hogy a Real-nak ma van a szülinapja, mától én is nagykorú vagyok.(Miért pont a Reallal kellett egy napon születnem?!)
Hajrá Barca!Szerezzetek nekem egy plussz meglepetést!
én örülök a sárga meznek, mert bár nekem sem nagyon tetszett, de még mindíg jobb, mint a mostani narancs színű!!! emellett tavaly legyőzhetetlenek voltunk a sárga mezben!!!huevos írta:lionelmessi19 írta:Attól még ki nem állhatom ezt a mezt, h Messi épp ebben virít az avatáromon.
Érdekes, h mindenki így reagált kapásból....murva fáradt vagyok, és nyűgös, ugyhogy ne szóljon be senki!!!
Nem szeretem és kész. Az avatárom meg jó okkal van ott, és jó okkal olyan, amilyen.
no comment...
lionelmessi19 írta:Attól még ki nem állhatom ezt a mezt, h Messi épp ebben virít az avatáromon.
Érdekes, h mindenki így reagált kapásból....murva fáradt vagyok, és nyűgös, ugyhogy ne szóljon be senki!!!
Nem szeretem és kész. Az avatárom meg jó okkal van ott, és jó okkal olyan, amilyen.
3:0-ás Barca győzelmet kivánok szülinapodra!!!Drigo írta:Na nagy nap ez a mai!
A mellett, hogy a Barca élet-halál harcot vív ma este Liverpoolba, és, hogy a Real-nak ma van a szülinapja, mától én is nagykorú vagyok.(Miért pont a Reallal kellett egy napon születnem?!)
Isten Éltessen BARCA továbbjutásban gazdag SzülinapotDrigo írta:Na nagy nap ez a mai!