Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Európa rájött,hogy így lehet megállítani minket.De biztos vagyok benne,hogy hamarosan meglesz az ellenszer...Troporf írta:"Elfogult vagyok, de utálom az ilyen bekkelős rohadt csapatokat, akik megölik a focit."
Az a szomorú, hogy egyre több ilyen gusztustalan csapat lesz, mert ez hoz eredményt, nem padig a JÁTÉK, ami persze mostanában nem úgy megy, mint ahogy az utóbbi időkben megszokhattuk (jól el lettünk kényeztetve...), az ok? Sztem: "az ilyen bekkelős rohadt csapatok..."
Amíg jól jön ki egy csapat a JÁTÉK tördeléséből, a rombolásból, amíg a szabályok adta keretekbe ez belefér, addig egyre gyorsuló tempóban halad ebbe az irányba a foci
Ez az ember egy bábu, akit kötélen rángatnak, kis túlzással. Ül ott, mint egy rakás szerencsétlenség és fogalma sincs, hogy mi a jó pikulát változtasson. Behozza a kis apródját - aki tuti polírozza frenki 32-es fekete brokiját - és lehozza az egyetlen értelmes csatárunkat - igaz, nem játszott jól. Deco akármit csinál, végigjátsza a meccseket, Iniesta balhátvédet játszik.csababarca írta:mért mi a sz**t nyilatkozzon?
megint a rijkaardot okoljátok,holott nem ő játszik....lehozta etoot mert le kellett...behozta guddyt-->gól...mit csináljon még?
támadni nem ő fog.
Ezt minden Barcás jól megtanulta már, sajnos, hiszen minden meccsen ezt látjuk...p.robi írta:ennyi.. remélem értitek
http://kepfeltoltes.hu/070306/-.-_www.k ... es.hu_.jpg
azért a közeljövőben nézz meg kérlek 1-2 Liverpool meccset...Slither írta:Mert más csapat focizott volna a helyükben? Amúgy meg veszélyesebb támadásokat (kontrákból) vezetett a Pool (a végén is).
Csak a Madridot verjük meg!
Ezt a cserét én sem értettem Nem hinném, hogy Eto'o elfáradt volna. Benne akármikor bennevan a gólantiimperialista írta:Valaki magyarázza már meg, miért Giulyt kellett Eto'o helyett behozni???? Ki tanította rijkaardot arra, hogy csatár nélkül kell egy csapatnak játszania, ha mindenképpen gólt kell lőnie?????
Mert más csapat focizott volna a helyükben? Amúgy meg veszélyesebb támadásokat (kontrákból) vezetett a Pool (a végén is).huevos írta: de azért a 'pool bebizonyította az utolsó 15 percben, hogy az angol fair play mára teljesen kihalt, és hogy nem igazán szeretnek focizni ezek a srácok.....
nem ezt Capello szokta mondani... Rijkaard nyilatkozatait nem ismerem, de ez Capello sablon szöveg...grecki írta:Már látom a holnapi újságok hasábjain Rijkaard nyilatkozatát:
"Elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával, de ma sajnos ennyire volt elég. Végig küzdöttek a fiúk, ám a mezőnyfölényünket nem sikerült gólokra váltani."
Szóval valami hasonló kamu nyilatkozat lesz, semmi olyasmi, hogy a vereségért vállalja a felelősséget...