Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Én az ajánlott elsőbbségi 320Ft javaslom!Zozzy 5 írta:Nem nagyon értek ehhez, úgy elmagyaráznád, hogy melyik mit takar, és hogy melyik a legelőnyösebb?
Nem nagyon értek ehhez, úgy elmagyaráznád, hogy melyik mit takar, és hogy melyik a legelőnyösebb?Scorpio írta:Voltam a postán!
- elsőbbségi 210Ft
- ajánlott elsőbbségi 320Ft
- utánvétel 782Ft
Mindenkinek írok priv üzenet, hogy hova utalja a pénzt! Ha utánvétel lenne azt külön jelezzétek!
Sajnos csak egy ilyen összefoglalóvidit találtam, de az gondolom kevés lesz.el fuero írta:Igen.
Nagyon nagy meccs volt. 60. perc környékén még az Osasuna vezetett 0-3ra és a 90.percben fordított a Bilbao a veterán Guerrero góljával.
Köszi! Közben megkaptam pdf-ben is!Boixos írta:acrobat distillerrel is megcsinálhatod a psből a pdf-et.
a ps (post script) fájl egy nyomtató fájl, egy post script printerrel tudsz ilyet csinálni.
http://www.math.u-szeged.hu/ejqtde/psfiles.htmlScorpio írta:A ps kiterjesztés mi? Mivel lehet megnyitni?
Én nem akarok keresni semmit, nem azért csinálom! 1200Ft volt a meccs DVD, 100Ft az üres DVD, így ha többen vesznek annál olcsóbb lesz!barca99 írta:Még rendelnek vagy 5-en DVD-t és te fizetsz?
Ha még aktuális, akkor én is kérnék!Scorpio írta:Barcelona-Arsenal BL döntő DVD: Enrique, balboa7, kovinho, ozsimiki, Taibi, Charlie, barca99, PetI
1 DVD 250Ft + posta költség
Evilgrim írta:Na azt szeretném kérni,hogy valaki belinkelné azt amikor mi megnyertük a Bajnokok Ligáját,és arra mit írtak a madridosok?((Madridista.hu-n)
Előre is köszönöm.