FCB_gábor írta:Na nagy nehezen lejött és megtudtam nézni rendesen elejétől a végéig a mérkőzést. Aki nem látta és magakarja nézni annak tudom ajánlani a torrent verziót, mert jó és élvezhető minőségű.
A mérkőzésről és játékosokról
:
valaki írta, hogy persze a szokásos 4-3-3 felállás már megint
ez az első félidőre nem volt igaz, mert 4-4-2-es volt a rendszer
Valdes-re nem lehet panasz, együtt élt a játékkal, jól mozdult ki amikor kellett
Thuram és Presas sok labdát passzolt el az első játékrészben viszont Oleguernek volt egy gyönyörű kb 60méteres passza(grat neki, hehe) Zambihoz
a 2 szélső védő a szokásos formáját hozta, támadásban jobbak védekezésben kevésbé
Yaya kellemes csalódás és egyben nagyon furcsa látvány hatalmas termetével a középpályán, volt 2 csúnya elkésett becsúszása, de nagyon hasznosan játszott
Iniesta szürke volt, Xavi ellenben nagyon élt, jól játszott
Ezquerro rengeteget mozgott előre és hátra is, elég szoxor helyzetbe is került, de szerintem a sok mérkőzés hiány miatt nagyon rossz volt a helyzetkihasználása
Ronaldinho az előző szezonbéli formáját hozta, körülményes volt és lassítja a támadásokat
Eto'o megint sokat dolgozott mezőnyben, de amióta ezt játsza nem elég gólratörő a játéka
a második félidőben már a jó öreg 4-3-3-at játszottuk
Jorquera....kicsit félek kimondani a topikot visszaolvasva, de azt kell mondjam nagyon gyenge volt, a gólnál totál árnyékra vetődik aztán ugye hajmeresztő cselezgetések a kapu előtt, de még a 93. percben is kiakasztott amikor támad az ellenfél és a 16-os vonaláig kijön hogy elüssön egy labdát a levegőben, ami persze abszolut nem úgy sikerült ahogy kellett volna, de azért megúsztuk
Abidal védekezésben tanári(egyszer Presasnak ki kellett segítenie), támadásban lesz még jobb is
Thuram és Ole már a 2. félidőben nem adott el labdákat csak katalán barátunk mellől fejeltek egy gólt
Belletti hozta amit tud
Motta és Crosas semmi különös,
Deco jobb volt, mint tavaly a mérkőzések 80%-ban és mintha 1 fokozattal gyorsabb lenne, mint az előző szezonban(ennek nagyon örülök), volt kb 3 gólt érő passza, de a fiatalok elpuskázták
a szokásos ellenfél tizenhatosa előtti és felpályánál elkövetett faultjait is hozta, sárgát viszont labda elrugásáért kapott
Bojan jobbon kezdett, de ott nem ment neki, később középen játszott és ott már sokkal jobban élt, nagyon érzi a kaput, de gyengébb felépítése miatt még elnyomták az ellenfél játékosai
Dos Santos volt a legjobb támadónk, bal oldalt vagy jobb oldalt neki mindegy volt, nagyon élt, szépen osztogatott
Henry-tól többet vártam, középen előretoltan kezdett és ha helyzetbe került jól oldotta meg, de visszavontan a 2 fiatal mögött mezőnyben már kevésbé volt hasznos, nem megy (még) neki a rövid passzos játék és a kiszolgálás
Teljes egészében látva a mérkőzést azért jóval nyugodtabb vagyok, mint látatlanban az 1:0-ás győzelem halllatán. Bőven van potenciál a csapatban.
el ne felejtsek megemlíteni még egy pozítívumot: Oleguer megborotválkozott és a haja is rövidebb, így már nincs olyan idegesítő kinézete a srácnak