Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Természetesen nem komolyabb meccsekre gondoltam, csak olyanokra, amikor a lenti, "grundfociban" senki sem akar beállni, és mindneki azt mondja, hogy nem tud védenivarga tamás írta: Zozzy!
A futball örökérvényű szabálya másképp szól: VÉGY EGY JÓ KAPUST. Ha ez megvan, akkor van meg a csapat. Jó kapus nélkül, nem csapat a csapat.
Zozzy!Zozzy 5 írta:Hát igen, örök szabály...nem baj, ha nem tudsz védeni, csak állj be a kapuba, hogy meglegyünkbarca99 írta: Ők megvannak. A brazíloknál hiányzik egy ember.
Zozzy 5 írta:NIncs meg az iráni válogatott?barca99 írta:Nov. 18-án meg Debrecenbe lesz a magyar, a brazil, a török, és az iráni futsal válogatott egy kisebb tornán. Én tuti megyek...
Őt nem ismerem!Vito írta:a Betonban játszik, Szegeden.
Csúri Csabi
Ki? Szinte mindenkit ismerek!Vito írta:a válogatottban játszik egy volt gimnazista osztálytársam!Scorpio írta:3. Futsal Világkupa Magyarország-Angola 4-2!
Szép volt!
Hajrá MAGYAROK!!!
Ó, igen. Ennek az eredménynek én is nagyon örülök. Szépen feltörölte a pályát Nalbandian a világelsővel (sajna, Nadal sem járt jobban). De legalább a svájcit is eltángálta.ozsimiki írta:Micsoda nap
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=157769
Ráfér pár vereség Roger komára
1. 25 pontPerrero írta:hogy vannak a pontozások a Bicklibe -Talmánál
Azt tudom hogy az első helyért 25 pont jár ( versenyen előtt két pont volta kül. Faubel és gábor között tehát a 3.-ért 17 a 2. ért meg gondolom 20)Perrero írta:hogy vannak a pontozások a Bicklibe -Talmánál
Valenciában, azaz Faubel hazájában. Nehéz lesz, de nem megoldhatatlan.Los Banditos írta:Gratula Talmának!!! Ismétlést mindenképp megnézem.
Hol lesz a szezonzáró?