Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Jártam is a csarnokukban! Igaz, 2000ben nyáron. Még videóm is van a csarnokról!Boixos írta:inkább a románoknál vannak magyarok. sőt, ott a Csíkszereda a király! milyen mocskos volt a mostani döntő meccsük a steauával bukarestben!
a szlovákoknál csak a pálffy zsigmondról tudok, de ő most az NHLben nyomja. igaz, nem annyira ismerem a szlovákokat klubszinten.
Korábban ott is többen voltak, nem? (Elsősorban persze a románokra gondoltam.)boggabor írta:Az tulzas, hogy szlovakiaban sok a magyar hokis az elso osztalyban csak 7 vanak akik beszelnek magyarul es meg lehet olyan 10 akinek magyar a neveredlions írta:Nézzünk egy kicsit szét! Ha minden nagyvárosban lenne jégcsarnok és egy jó hokicsapat, akkor jégkorong nemzet lehetnénk! A vérünkben van! Csak körül kell nézni a szolvákoknál és a románoknál! Tele van magyarral! Főleg az utánpótlás!!!
Az tulzas, hogy szlovakiaban sok a magyar hokis az elso osztalyban csak 7 vanak akik beszelnek magyarul es meg lehet olyan 10 akinek magyar a neveredlions írta:Nézzünk egy kicsit szét! Ha minden nagyvárosban lenne jégcsarnok és egy jó hokicsapat, akkor jégkorong nemzet lehetnénk! A vérünkben van! Csak körül kell nézni a szolvákoknál és a románoknál! Tele van magyarral! Főleg az utánpótlás!!!
Kercsó Árpád név szerint. A válogatott keret tagjai közül is tizen valahányan nála kezdtek hokizni. Nem rossz ajánlólevélEnrique írta:Ha jól tudom azt a muksót hozták ide, aki Dunaújvárosban is a semmiből csinált csapatot.