Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Azt is tedd, hozzá, hogy én a Nyíregyházával voltam , meg egy játékost se ismertem :d. De tény ami tény, nyertél.VictorValdes19 írta:Életem első online meccsemen 3-0-ra győztem .
A Vasassal voltam....ettől a győzelemtől megjött a kedvem,hogy kezdjek velük 1 karriert .
a játékosok mozgási terét jelöli szerintem ilyen formában, ugyanis ha mozgatok a playákat, akkor a vele összefüggésben lévő "korongok" is változtatják a helyüket.gentdelbarca írta:Ez egy globális probléma, sokaknál előfordul.ggbuffon írta:vkinél jelentkezett már az a hiba h taktikai képernyőnél meccsközben, többszörözi magát a játékos pl uaz a csatár egyedüliként mintha 2 poszton lenne stb aztán ha cserélsz vkit visszaáll normálisra, vagy csak nálam hiba?
Miért, talán nyíregyi vagy (Te is)McLovin írta:Öregem! Nagy vágyam, hogy ez élőben is teljesüljön!Victor_Valdes írta:Kezdtem a Nyíregyházával egy karriert. Cél a Bl csoportkör, természetesen csak hosszútávon.
Ez egy globális probléma, sokaknál előfordul.ggbuffon írta:vkinél jelentkezett már az a hiba h taktikai képernyőnél meccsközben, többszörözi magát a játékos pl uaz a csatár egyedüliként mintha 2 poszton lenne stb aztán ha cserélsz vkit visszaáll normálisra, vagy csak nálam hiba?
Nálam jelentkezett!!Jó volt látni hogy elől van két Zlatanom meg két Agüerom:D kár hogy a oályán már csak 1-1 volt belőlük:D:Dggbuffon írta:vkinél jelentkezett már az a hiba h taktikai képernyőnél meccsközben, többszörözi magát a játékos pl uaz a csatár egyedüliként mintha 2 poszton lenne stb aztán ha cserélsz vkit visszaáll normálisra, vagy csak nálam hiba?
GYŐRI ETO.Katalán88 írta:Arra várhatsz mivel elősször a Debrecen lessz a Bl csoportkörben!! HAJRÁ VIDÉK!!!!!McLovin írta:Öregem! Nagy vágyam, hogy ez élőben is teljesüljön!Victor_Valdes írta:Kezdtem a Nyíregyházával egy karriert. Cél a Bl csoportkör, természetesen csak hosszútávon.
Grat, remélem ez egy sikeres online karrier kezdete.VictorValdes19 írta:Életem első online meccsemen 3-0-ra győztem .
A Vasassal voltam....ettől a győzelemtől megjött a kedvem,hogy kezdjek velük 1 karriert .
Én még nem tapasztaltam ezt, sőt már a szöglet bug sincs benne. Bukott az egész online taktika.barca99 írta:09-ben meg van még a 08 "legjobb" funkciója? Arra gondolok, hogy ha taktikát akarsz változtatni és van egy kulcs pontrúgásod, akkor kiírja, hogy változtatsz a taktikán és volt pontrúgás, nincs pontrúgás. Eléggé utálom, mert ritkán jutnak a jó szabilövőim rendes pozícióban (közel a 16-oshoz) pontrúgáshoz, (mondjuk az sem világos 23-25 méter körül miért kötelező a sorfalba lőni) de akkor is a legtöbb esetben pont cserélnék, vagy hasonló, erre már látatlanban el is végzi a pontrúgást.
Arra várhatsz mivel elősször a Debrecen lessz a Bl csoportkörben!! HAJRÁ VIDÉK!!!!!McLovin írta:Öregem! Nagy vágyam, hogy ez élőben is teljesüljön!Victor_Valdes írta:Kezdtem a Nyíregyházával egy karriert. Cél a Bl csoportkör, természetesen csak hosszútávon.
08-ban nyertem UEFA-kupát az MTK-val, szal nem hinném, hogy lehetetlen lenneMcLovin írta:Öregem! Nagy vágyam, hogy ez élőben is teljesüljön!Victor_Valdes írta:Kezdtem a Nyíregyházával egy karriert. Cél a Bl csoportkör, természetesen csak hosszútávon.
Öregem! Nagy vágyam, hogy ez élőben is teljesüljön!Victor_Valdes írta:Kezdtem a Nyíregyházával egy karriert. Cél a Bl csoportkör, természetesen csak hosszútávon.
Erre én is gondoltam... Ezért 10 milláig mentem fel...meg rátettem még a kövi izét is 25%ra...de nem engedik el...pedig jönni akar mert toltam egy ráhatásosat is hogy a végsőkig elmegyek...de semmi...Perrero írta: valszeg kevés az a 4,8 milla...