Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Laci féle link nálam is működik,abba most nem menjünk bele hogy mire is kellene a túlélőmaci Nso az viszont felfoghatatlan számomra,van pár kiegészítőm nem tagadom,de miért csak ez az oldal,és miért pont nálam?ozsimiki írta: ezt csak érdekességként jegyzem meg,de semmi kiegészítőt nem teszek fel, csak frissítem,azt is ha felkínálj a cucc,és pl nso-t is akadás mentesen tudom vele nézni, meg megnéztem Laci linkjét, az is megy simán. más lehet a gond
ezt csak érdekességként jegyzem meg,de semmi kiegészítőt nem teszek fel, csak frissítem,azt is ha felkínálj a cucc,és pl nso-t is akadás mentesen tudom vele nézni, meg megnéztem Laci linkjét, az is megy simán. más lehet a gondTim írta:Vannak oldalak amik határozottan nem FF-hoz készültek.Én például az NSO oldalát nem is tudom megnézni csak explorerrel..Az egyik lehetséges megoldás hogy telepíted a ie tab nevű kiegészítőt,ami képes megjeleníteni az oldalt explorer motorral is,egy kattintásra. A másik tippem a "gyorsítás"barca99 írta:Az lenne a problémám, hogy FF-ban a flash dolgok, és a képek iszonyat lassúak. Ha próbálom az oldal aljára scrollozni akkor rettentően belassul minden, tényleg képregény üzemmódba vált az oldal. Legújabb FF, legújabb Flash player. IE7-tel megnézem ua-t az oldalt, ami FF-ban belassul, és semmi probléma nincs. Mi lehet a probléma?
erről bővebben ITT olvashatsz. Persze ha minden oldalt lassan tölt be akkor lehet más a probléma..
Vannak oldalak amik határozottan nem FF-hoz készültek.Én például az NSO oldalát nem is tudom megnézni csak explorerrel..Az egyik lehetséges megoldás hogy telepíted a ie tab nevű kiegészítőt,ami képes megjeleníteni az oldalt explorer motorral is,egy kattintásra. A másik tippem a "gyorsítás"barca99 írta:Az lenne a problémám, hogy FF-ban a flash dolgok, és a képek iszonyat lassúak. Ha próbálom az oldal aljára scrollozni akkor rettentően belassul minden, tényleg képregény üzemmódba vált az oldal. Legújabb FF, legújabb Flash player. IE7-tel megnézem ua-t az oldalt, ami FF-ban belassul, és semmi probléma nincs. Mi lehet a probléma?
És Djibril Cissé "fürtjei"?Fernando írta:Tudna valaki segítni? Megyek fodrászhoz, de nemtudom milyen hajat vágassak? Tudna nekem vki egy linket adni vmi honlapról ahol vannak jó kis hajak? (ilyen hairshow-s nem érdekel)
Eto'o csodálatos "tarkón meghagyom" dizájnja nem jön be? Divatirányzat lehetnélFernando írta:Tudna valaki segítni? Megyek fodrászhoz, de nemtudom milyen hajat vágassak? Tudna nekem vki egy linket adni vmi honlapról ahol vannak jó kis hajak? (ilyen hairshow-s nem érdekel)
Nem érdekel. Megirnám, de idő hiányban vagyok. Most délután tudtam meg, h kell csinálnom, és 8-kor megyek el, és ennyi idő nem elég rá.MichaaBee írta:... bocs LG, de ehhez nem nagyon tudok hozzáfűzni semmit...
remélem legalább azzal tisztában vagy, hogy ha nem Magyarországon lennénk, akkor úgy kirúgnának a suliból/egyetemről, hogy a lábad se érné a földet
Kösz,MichaaBee írta:Az a legegyszerűbb, ha megírod
Sokkal többet ér egy olyan 2-es fogalmazás, ami a sajátod, mint egy vadidegen netről lekoppintott iromány, amire 5-öst ad, ha nem jön rá.
Ne feledd, a Google mindent megtalál. Másolj be egy fél oldalas szöveget, fogadjunk, hogy 3 perc alatt megtalálnám, hogy honnan van!