Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Úgy látszik nagyon hátulra került! Bár mondjuk ha ennyi erőd volt hogy leírd ezt a nem túl kedves és barátságos szöveget akkor sztem az eredmény is ide fért volna gólszerzőstül...fcbarca0827 írta:Én azért lennék hálás, ha visszaolvasnál!M.I.P.A.X. írta:Egy állást mondtok légyszíves gólszerzővel és egy kis összefoglalást Nagyon hálás lennék
1-0 ide, Bojan lőtte Touré szólója utánM.I.P.A.X. írta:Egy állást mondtok légyszíves gólszerzővel és egy kis összefoglalást Nagyon hálás lennék
Detto az ugrott be!!Tomsa írta:Emlékezz csak a királykupa-döntőrebojan95 írta:amúgy Touré nm csatár volt régebben? mer amint a gól elött csinált
0:1fcbarca0827 írta:Én azért lennék hálás, ha visszaolvasnál!M.I.P.A.X. írta:Egy állást mondtok légyszíves gólszerzővel és egy kis összefoglalást Nagyon hálás lennék
Van egy nagy név ott is... Seydou Keita!merx írta:tudom, hogy ez csak egy felkészülési torna de ha a kezdőben nem is, legalább a padon lehetne EGY nagyobb név,
1-0 ide.Bojan lotte Yaya nagy szoloja utan pattant hozza a laszti.M.I.P.A.X. írta:Egy állást mondtok légyszíves gólszerzővel és egy kis összefoglalást Nagyon hálás lennék
Emlékezz csak a királykupa-döntőrebojan95 írta:amúgy Touré nm csatár volt régebben? mer amint a gól elött csinált
Én azért lennék hálás, ha visszaolvasnál!M.I.P.A.X. írta:Egy állást mondtok légyszíves gólszerzővel és egy kis összefoglalást Nagyon hálás lennék
Azt olvastam h Amerikába már Ibra is utazik a csapattal!Z.Chris írta:Maxwell és Ibra mikor játszhatnak?
igen! ez szinte az alap Spur csapat és ahogy elnézem, csupa harcedzett veterán játszik a mi 3. vagy 4. tartalék öltözős csapatunk ellen!levproff írta:Én ahogy elnéztem a Tottenham kezdőjét nem volt valami gyenge..sőt!Ahoz képest...
Ja... Kb. az egész csapatot...csdewl írta:most ilyenkor igaze többet lehet cserélni 3-nál ugye?
Azért az nagy dolog hogy így is vezetnek!!!!Skeraj írta:Halljátok?
Messi nincs a padon se...
Nem baj ott van az egyik kedvenc fiatalom Jeffren.
A cserék : Jose Maria Pinto , Albert Dalmau , Henrique Adriano , Marc Muniesa , Victor Espasandin , Jose Maria Rueda , Seydou Keita , Jonathan Dos Santos , Jeffren Suarez , Ruben Rochina , Eduard Oriol