Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Hát ellentmond a 8hónappal előtti nyilatkozatának számomra inkább képmutató nyilakozat. Vagy akkor beszélt félre vagy most.miihii írta:Bizony-bizony...
Tetszetős,szimpatikus nyilatkozat.
már bocsi,de ez úgy butaság ahogy vanmiihii írta:Mr. Master írta:....
Tulajdonképpen meglátjuk,mert Samu remélhetőleg élni fog a meghívással (sorsolás),h nov. 24-én elhozza vacsira (BL meccs) az új csaját (Inter) az exéhez (BARCELONA)
Mr. Master írta:Kiváncsi vagyok mitszolna hozzá a mostani baátnőm, hogyha egyik héten az egyik, a másik héten a másik bejáratós csajomnál vacsiznék vagy ebédelnékmiihii írta: MEgvolt az első szerelmed.Úgy alakul,h átnyergelsz másra és veszekedés nélkül zajlik a szakítás.Ettől az előzőt még a szívedben őrizheted.Mindkét csajhoz bejáratos voltál,igazán -és joggal- otthon érezheted magad mindkettőnél.
Na most megint eljött a váltás ideje,harag nélkül.
Ettől még nem változik meg a régebbi dolog.
Az első csajt is őrizheted még a szívedben,a másodikat is és mindkettőnél otthon érezheted magad,mivel szívesen látnak,mint barát.
Eeeennnyi
VISCA SAMU!
Kiváncsi vagyok mitszolna hozzá a mostani baátnőm, hogyha egyik héten az egyik, a másik héten a másik bejáratós csajomnál vacsiznék vagy ebédelnékmiihii írta: MEgvolt az első szerelmed.Úgy alakul,h átnyergelsz másra és veszekedés nélkül zajlik a szakítás.Ettől az előzőt még a szívedben őrizheted.Mindkét csajhoz bejáratos voltál,igazán -és joggal- otthon érezheted magad mindkettőnél.
Na most megint eljött a váltás ideje,harag nélkül.
Ettől még nem változik meg a régebbi dolog.
Az első csajt is őrizheted még a szívedben,a másodikat is és mindkettőnél otthon érezheted magad,mivel szívesen látnak,mint barát.
Eeeennnyi
VISCA SAMU!
Általában mindig ő kezdte meg a gólgyártást 1-1 nehéz meccsen, viszont amikor gáláztunk és 4-5-6 gólokat lőttünk akkor ritkán talált be(kivéve amikor a termésből 3-4 gólt ő vállalt).Varatrix írta:Ironikus.
Én pont fordítva látom.
Eto'o 4-0-nál belövi a helyzetet, de amikor kakiban vagyunk nem ér semmit.
Olyankor Messi vagy Ini villan egyet.
Pl. a két BL-finálé, amikor pl. a legutóbbin nyomott a MU, és Eto'o váratlant húzott, vagy 2006-ban amikor vezetett az Arsenal... vagy az idei El Clasico, amikor valahogy minden kifelé pattant, még tizit is hibázott, de csak bepöckölte...most hirtelen ezek jutnak eszembe, de sok meccset fel lehet sorolni. Az Ibrával való összehasonlítás lerágott csont, így ebbe bele sem mennék, de ez a videó jól tükrözi, mit tett le az asztalra Barcelonában (a legjobb Eto'o-vidi): http://www.youtube.com/watch?v=x-V8XdcfkdgVaratrix írta:Ironikus.OvaMind írta:Ezért tartom a világ legjobb csatárának Drogba mellett, mert egy "semmilyen" meccsen képes elképersztőt villanni; a sorsdöntő gólok mestere.
Mezőnyben sosem éreztem a legjobb csatárok egyikének, viszont amikor a csapatnak nem ment igazán, rá mindig lehetet számítani, hogy bemutat valami váratlant. 0-0-ás meccsen bevarrja a ziccert, 6-0-nál üres kapu mellé lő, ilyen játékos Eto'o... és mikor már biztosan megnyertük a bajnokságot, abbahagyta a góltermelést... viszont BL-döntőn szerez sorsdöntő gólt.
Hát ilyen játékos Eto'o, és ezt az Inter-meccsen is bizonyította. Remélem a BL-ben nem érezzük a hiányát...
Én pont fordítva látom.
Eto'o 4-0-nál belövi a helyzetet, de amikor kakiban vagyunk nem ér semmit.
Olyankor Messi vagy Ini villan egyet.
Ibra esetében még nem tudjuk, hogy a nehéz meccseken mi lesz.
Mindenesetre ő vérbeli gólszerző.
Fantasztikus amit eddig művel.
Ironikus.OvaMind írta:Ezért tartom a világ legjobb csatárának Drogba mellett, mert egy "semmilyen" meccsen képes elképersztőt villanni; a sorsdöntő gólok mestere.
Mezőnyben sosem éreztem a legjobb csatárok egyikének, viszont amikor a csapatnak nem ment igazán, rá mindig lehetet számítani, hogy bemutat valami váratlant. 0-0-ás meccsen bevarrja a ziccert, 6-0-nál üres kapu mellé lő, ilyen játékos Eto'o... és mikor már biztosan megnyertük a bajnokságot, abbahagyta a góltermelést... viszont BL-döntőn szerez sorsdöntő gólt.
Hát ilyen játékos Eto'o, és ezt az Inter-meccsen is bizonyította. Remélem a BL-ben nem érezzük a hiányát...
Nem tartom igazán fontosnak a meccset, annyi előnye lenne a győzelemnek, hogy egy 4. fordulós idegenbeli győzelemmel bebiztosítanánk a továbbjutást, és a 2. hideg meccsre mehetnének az ifik.Xavinho írta: Szép volt! Sajnos az az érzésem,hogy ellenünk 120%-ot fog kiadni magából és villanni is fog. Abban reménykedem,h Ibra is megteszi majd ugyanezt és a Messi-Xavi kettős pedig majd a mi javunkra dönt.
Szép volt! Sajnos az az érzésem,hogy ellenünk 120%-ot fog kiadni magából és villanni is fog. Abban reménykedem,h Ibra is megteszi majd ugyanezt és a Messi-Xavi kettős pedig majd a mi javunkra dönt.Barcaman14 írta:Szép gól volt. Egyébként egész meccsen nem ment neki a játék (senkinek sem egyébként...) de ettől igazi klasszis. Egy villanás és kész. Azért remélem ellenünk nem villan Grat Samu!