Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
kopter írta:Az első vitte?KamTam írta:Köln-Straubing H 1.5
Galata- Teramo H 1.4
Mozambik- Benin D 3.15
Lemans- Bordo 1fi.D 2.04
Birminn.- Nott. F 1.fi D 2.01
vélemények??
csak mai
200ból 5.400
Az első vitte?KamTam írta:Köln-Straubing H 1.5
Galata- Teramo H 1.4
Mozambik- Benin D 3.15
Lemans- Bordo 1fi.D 2.04
Birminn.- Nott. F 1.fi D 2.01
vélemények??
csak mai
200ból 5.400
Igen, én is megszívtam akkor.Fernando írta: ahogyan a Besiktas is. Bármikor kikapnak otthon a törökök 1,12-es meccsen is. Tudom, mert egyszer belefutottam egy ilyenbe.
Hát ne is mond...Ekkora szánalmat rég láttam Besiktas meccsen.Csípem őket+fater kedvenc csapata szóval élőben néztük őket a török tv-n,de hát amit produkáltak az siralmas volt... Mind1 lényeg,hogy nem adtam fel a szelvényt a ez a szelvény kötéses bugi miatt.Majd holnap nyomatok egyetFernando írta: Hát leégtek sajna, Besiktas-Kasimpasa 1-3.
Hát leégtek sajna, Besiktas-Kasimpasa 1-3.Master19 írta:Hát igen ezektől félek én is.Mondjuk Psg-től jobban mint a Besiktastól mivel az első meccsen kikaptak a Manisától és ha most nem nyernek akkor kiesnek a csoportból ami azért elég ciki lenne.Így 100%, hogy megpróbálnak nyerni ráadásul a legjobb 11-et küldik pályára Viszont a te szelvényed se rossz,nekem tetszik nagyon max. a Bordeux meccs ami elmehet,de a többinek be kell jönnie szvsz.Fernando írta: Én a legneccesebbnek az első kettőt mondanám. A PSG elég kiszámíthatatlan, ahogyan a Besiktas is. Bármikor kikapnak otthon a törökök 1,12-es meccsen is. Tudom, mert egyszer belefutottam egy ilyenbe.
Magyarán egy eseményre, egy szelvényen csak egyszer lehet fogadni.ronaldinho89 írta:Azért is néztem. Mert így sosem lehet rakni. Mindig van kötés tiltás.
Alul az ujságban vagy a neten mindig el tudod olvasni hogy mely eseményeket nem lehet együtt egy szelvényen rakni. Sevilla-Barca -nál
asszem pl: a 206-209 számu eseményeket egy szelvényen nem rakhatod. ennyi. üdv
Master19 írta:Háááát igazából nem tudom mi az és én is gondolkodtam,hogy lehet-e ilyet Mivel még nincs megjátszva mert csak egy fél óra múlva megyek a városba így nem tudom a választ.Igazából ha valaki tud róla valamit az leírhatná mert akkor nézek oda valami mást.ronaldinho89 írta:Szép szelvény. Sok sikert. annyi még hogy a két Barcás meccsnél nincs kötés tiltás?
Háááát igazából nem tudom mi az és én is gondolkodtam,hogy lehet-e ilyet Mivel még nincs megjátszva mert csak egy fél óra múlva megyek a városba így nem tudom a választ.Igazából ha valaki tud róla valamit az leírhatná mert akkor nézek oda valami mást.ronaldinho89 írta:Szép szelvény. Sok sikert. annyi még hogy a két Barcás meccsnél nincs kötés tiltás?
Hát igen ezektől félek én is.Mondjuk Psg-től jobban mint a Besiktastól mivel az első meccsen kikaptak a Manisától és ha most nem nyernek akkor kiesnek a csoportból ami azért elég ciki lenne.Így 100%, hogy megpróbálnak nyerni ráadásul a legjobb 11-et küldik pályára Viszont a te szelvényed se rossz,nekem tetszik nagyon max. a Bordeux meccs ami elmehet,de a többinek be kell jönnie szvsz.Fernando írta: Én a legneccesebbnek az első kettőt mondanám. A PSG elég kiszámíthatatlan, ahogyan a Besiktas is. Bármikor kikapnak otthon a törökök 1,12-es meccsen is. Tudom, mert egyszer belefutottam egy ilyenbe.
Én a legneccesebbnek az első kettőt mondanám. A PSG elég kiszámíthatatlan, ahogyan a Besiktas is. Bármikor kikapnak otthon a törökök 1,12-es meccsen is. Tudom, mert egyszer belefutottam egy ilyenbe.Master19 írta:Besiktas - Kasimpasa H 1.33
Guingamp - Paris SG V 1.89
Deportivo - Valencia V 2.50
Sevilla - Barcelona V 1.80
Sevilla - Barcelona 1. félidő eredménye V 2.29
Lyon - Metz H 1.42
500 18400
Remélem bejön
Mondjuk ez is elég necces szvsz.
Én is így látom a dolgokat igazad vanultrasur írta:Köszi!nagyitomi írta:a bourdeaux meccsről nem tudom h mennyire veszi komolyan a csapat,mert hétvégén marseille ellen nyomják,így egy kezdőt mindenképp megnéznék.ultrasur írta:Köln-Strabling? (Német hoki) H
Besiktas-Kasimpasa H
Le Mans-Bourdeaux V
Birmingham-Notingham H
Philadelphia-Dallas H
Kamerun-Gabon H
Newcastle-Plymuth H
300->7500
Jó lenne ha valaki aki lóg a sztrájk miatt az építő jellegű kritikával segítené a szerencsémet.
phili dallas szerintem x lesz,de ez csak megérzés,az esélyek a hazai csapat mellett szólnak.
a köln szerintem behúzza
a kamerun és a newcastle győzelme elég valószínű
a birmingham meccsen el tudom képzelni h csak 1 gól dönt ide vagy oda
a törökökhöz nem tudok hozzászólni
szerintem jó szelvény,300ft-ot megért
ha most kéne esélyeket mondani szerintem olyan 20% h bejön,ez szerencsejátéknál nem olyan rossz(én a phili dallast kivenném ha még lehet,de ez én vagyok)
Köszi!nagyitomi írta:a bourdeaux meccsről nem tudom h mennyire veszi komolyan a csapat,mert hétvégén marseille ellen nyomják,így egy kezdőt mindenképp megnéznék.ultrasur írta:Köln-Strabling? (Német hoki) H
Besiktas-Kasimpasa H
Le Mans-Bourdeaux V
Birmingham-Notingham H
Philadelphia-Dallas H
Kamerun-Gabon H
Newcastle-Plymuth H
300->7500
Jó lenne ha valaki aki lóg a sztrájk miatt az építő jellegű kritikával segítené a szerencsémet.
phili dallas szerintem x lesz,de ez csak megérzés,az esélyek a hazai csapat mellett szólnak.
a köln szerintem behúzza
a kamerun és a newcastle győzelme elég valószínű
a birmingham meccsen el tudom képzelni h csak 1 gól dönt ide vagy oda
a törökökhöz nem tudok hozzászólni
szerintem jó szelvény,300ft-ot megért
ha most kéne esélyeket mondani szerintem olyan 20% h bejön,ez szerencsejátéknál nem olyan rossz(én a phili dallast kivenném ha még lehet,de ez én vagyok)