Sziasztok!
Én is nagy CM rajongó vagyok, számtalan évet lehúztam a Barca edzőjeként, és mindíg mikor már meguntam újra- és újra elkezdtem!...
10-13 évnél sosem bírtam tovább, nem tudom miért, addigra valahogy annyira felhigult no name csapatokkal a nemzetközi porond, hogy már-már nem volt motiváló erő egy BL döntőben legyőzni pl.: egy F.C. Hamburgot, vagy egy F.C. Köln-t.... Aztán mikor már kezdtem megunni az állandóan ugyan azt a keretet tudjátok mit csináltam, hogy egy kissé felrázzam a dolgot? Arra gondoltam, hogy milyen jó is lenne, ha eleve úgy kezdenék neki egy bajnokságnak, hogy egy világverő gárdám van, élvezném őket irányítgatni, egyiket a másikra cserélni..... szóval egy hihetetlenül nagy csapatot akartam vezetni! Ezért már az első pillanatban (természetesen a Barca edzőségem mellett) edzője lettem még vagy 3-4 csapatnak, ahonnan piti összegekér eladtam a Barcának a legnagyobb játékosokat, így már a második szezonra akkora csapatom volt, hogy utána zsinórban 6-7 éven keresztül nyertem a bajnokságot, mellette 3-4 kupa + 4-5 BL cím!!!!! Óriási feeling, hogy végigversz egy szezonban mindenkit........
Persze tudom-tudom, ez csalás, de végül is nem az a cél, hogy nekem legyen élvezetes a játék, ne a gépnek!?... Nekem az volt!!!!!.....