Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Avatar
Lionel85
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7126
Csatlakozott: 2007.08.11. 10:38:38
Tartózkodási hely: Budapest, Pestszenterzsébet

2010.04.20. 23:19:54

Robcsyy írta:azért érdemes megfigyelni, h ki azok, aki elkezdik szidni "szeretett" csapatuk játékosait. A triplázás következtében jócskán megnőtt a divatdrukkerek száma, akik egy rossz meccs után már elküldenének mindenkit. lehet gonosz vagyok, de szvsz jobb lenne vmi meghívásos vagy nem tom milyen rendszer, mert a fórum színvonala...
Ez jogos. Azért a divatdrukkerek mellett vannak igazi szurkolók is, akik egyszerűen egy vereség után nem a legszebben nyílvánulnak meg, ez még talán az életkorban keresendő.
Az hogy kéne egy rendszer a fórumra, már nekem is eszembe jutott, én is megemlítettem már, hogy kár hogy nem IQ és korfüggő a fórum, mert akkor tényleg nem jönne ide a selejt is fórumozni. :D
lowride írta:Igen összetenné a kezét. De mikor látod, hogy megvan bennük az a +, hogy megnyerjék Bl-t akkor már hiába jössz ezzel, mert nem elég!!
Erre csak azt tudom mondani, hogy ők is emberek, ők is hibázhatnak. Már sokszor elmondtam, hogy ez nem a FIFA10. Emellett igazad is van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionel85 2010.04.20. 23:22:03-kor.
Kép
Kép
Kép
Avatar
BarcasKrisz
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 375
Csatlakozott: 2006.05.07. 22:46:31

2010.04.20. 23:19:24

Robcsyy írta: azért érdemes megfigyelni, h ki azok, aki elkezdik szidni "szeretett" csapatuk játékosait. A triplázás következtében jócskán megnőtt a divatdrukkerek száma, akik egy rossz meccs után már elküldenének mindenkit. lehet gonosz vagyok, de szvsz jobb lenne vmi meghívásos vagy nem tom milyen rendszer, mert a fórum színvonala...
Egyetértek, lehet kritikákat megfogalmazni, de csak értelmesen, egy-egy vereség után is tisztában kell lenni azzal, hogy a játékosok is emberek és azzal is, hogy nem lesz mindig, minden évben öt kupa. Az ilyen "Pep mondjon le, meg X Y Z húzzon a ...csába, meg alibizik..." színvonalú hozzászólásokat illetően is kemény figyelmeztetéseket alkalmaznék(kitiltás, warn-olások).

A mai teljesítmény után is büszke vagyok a csapatra, akkor is az leszek,(még, ha kicsit dühös is), ha idén nem nyerünk semmit.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Guardiola
Capitá del Barça
Hozzászólások: 699
Csatlakozott: 2004.10.14. 10:40:57

2010.04.20. 23:17:40

karika880616 írta:Óriási meccs volt. Igazából nem értem némely Barca drukker hozzáállását, még hátra van a visszavágó, és simán bennetek van hogy lehozzátok 2-0-ra a meccset.
HALA MADRID
Köszi a bizalmat, szerintem is benne van de nyilván ez azért nem lesz könnyű. Itt a fórumon a világvégehangulatot meg értem viszont nem tudom elfogadni. Túlságosan el voltunk kényeztetve az utobbi időben és emiatt habár a toleranciánknak nőnie kellett volna csapat, játékosok edző felé nem, hogy nem nőtt inkább csökkent elég egy két gyengébb mecs és borzasztó kritikákat kapnak egyesek.
A taktika kritizálása meg egyszerűen nevetséges. Nem Guardiola az első aki hátrányban védőt hozott be, ez nem új találmány (talán Crujf volt ezen a téren is újító) és bizony eredményes tud lenni, most is részben az volt. Meg nem is volt alternatíva. Bojan gyorsaságát, kiugrásait ilyen bezárt vdekezés ellen nem tudta volna kihasználni ha őt becseréli Pep valószínű többett vesztett volna vele, Henry meg nagyon nincs formában a számok sajnos magukért beszélnek.
A második félidő elején elkövettet a védelem néhány hibát ezt kihasználta az Inter de ezek a hibák javíthatók a visszavágóra.
torrestoni
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1690
Csatlakozott: 2007.12.14. 01:52:23
Tartózkodási hely: somewhere over the rainbow
Kapcsolat:

2010.04.20. 23:13:39

Kalap1988 írta: Sok mindenre lehet fogni a dolgot, tényleg botrányos volt a játékvezetés, de mi is, ahogy te írod Torrestoni Guardiolától Messiig mindenki benne volt. Ugyanakkor a vége felé feljavultunk és látom a kiutat az alagútból. Ha megvalósul a Nou Campban a küzdeni akarás, ha legalább úgy akarunk, ahogy az Inter ma és egy-két játékos jobb napot fog ki, akkor bőven van lehetőségünk. Ahogy Hajdú B-ék is mondták ez a Barcelona az egyike annak a kevés csapatnak, aki képes legyőzni az Intert 2-0ra, vagy többre.
Szó se róla, bármi megtörténhet, abszolúte nyitott kérdés még a továbbjutás.

Viszont úgy érzem hetek óta feleslegesen "vállalunk fel önmagunkhoz képest" alapvetően defenzív, öreguras futballt. Nyilvánvaló, hogy ebben fáradtság (különösképp Xavi és Messi részéről), mentális hullámvölgy és némi pech is benne van, de ma arcpirító volt, hogy akarásban és taktikailag mennyire megaláztak minket, mert ez azt hiszem kétségtelen.

Ezt pedig csak megerősíti bennem, hogy egygólos előnyt követően szépen összeszedünk kétgólos hátrányt, koncepció nélkül, s aztán kitámadunk. Ekkor kell? Így kell? S akkor még nem említettem, hogy az Inter, mint aki jól végezte dolgát, már vígan védekezhetett, legalább annyira szorultak be, mint engedtek ki minket.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Avatar
Robcsyy
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1135
Csatlakozott: 2006.07.10. 21:34:57

2010.04.20. 23:13:15

Lionel85 írta:Mondhatom azt hogy túlságosan el lettek kényeztetve a szurkolók? Egy év édenkert után már mindenki a fellegekben érezte magát és amikor jön egy kisebb botlás, máris leszedik a keresztvizet mindenkiről. Tényleg fura dolog, mert más csapat a két kezét összetenné, hogy egymás után kétszer elődöntőzzön a BL-ben.
azért érdemes megfigyelni, h ki azok, aki elkezdik szidni "szeretett" csapatuk játékosait. A triplázás következtében jócskán megnőtt a divatdrukkerek száma, akik egy rossz meccs után már elküldenének mindenkit. lehet gonosz vagyok, de szvsz jobb lenne vmi meghívásos vagy nem tom milyen rendszer, mert a fórum színvonala...
Avatar
lowride
Jugador del Barça
Hozzászólások: 116
Csatlakozott: 2007.09.05. 23:54:19
Tartózkodási hely: Székelyudvarhely/Kolozsvár

2010.04.20. 23:13:09

Lionel85 írta:
bojankrkic27 írta:Üdv. mindenkinek!
Nem nagyon szoktam hozzászólni dolgokhoz... de rendszeresen olvasom a fórumot.. na most hozzátenném hogy pár hsz-en kifordult a gyomrom amit most olvastam..
1. Bíró ténykedése.. vannak vitatható dolgok de hozzátenném tavaly chelsea.. nah itt hagyjuk is abba a bírózást..
2. olyan buta hszek hogy kiestünk.. [auto_cenzúra] a védelem... alvest átadólistára.. ibra messi 0... kérdem én???? melyik csapat érdemli meg a töretlen bizalmat ha nem ez? alves játéka a tavalyi szezonban öröm volt.. stb. stb.. a lényeg hogy sokan szánalmasak mivel első olyan veresége a csapatnak ebben a szezonban ami nagy jelentőségre van a végkifejletre.. ma rosszul játszottunk ez van kész.. még nem dőlt el semmi csak nagyon megnehezítettük a helyzetünket.. én bízom a csapatban és ezt kérem mindenkitől.. a divatdrukkereknek meg viszlát!!
nah béke!
Mondhatom azt hogy túlságosan el lettek kényeztetve a szurkolók? Egy év édenkert után már mindenki a fellegekben érezte magát és amikor jön egy kisebb botlás, máris leszedik a keresztvizet mindenkiről. Tényleg fura dolog, mert más csapat a két kezét összetenné, hogy egymás után kétszer elődöntőzzön a BL-ben.
Igen összetenné a kezét. De mikor látod, hogy megvan bennük az a +, hogy megnyerjék Bl-t akkor már hiába jössz ezzel, mert nem elég!!
Egy Leo tízezer botlábúval felér.
Dantes
Jugador del Barça
Hozzászólások: 188
Csatlakozott: 2008.10.10. 13:04:30

2010.04.20. 23:13:04

Dave87: ezt mindannyian másképp látjuk...de szerintem összesen 1 db 11-esről maradt le az akkori ellenfél (ha emlékeim nem csalnak P.Sándor is így vélekedett - bár Ottó helyett szívesen hallgattam volnat)...de egyébként mindegy, mert itt van lehetőség javításra... és a sportszerűség megkívánja, hogy ne "q****-ra benézett 11-eseket" reklomáljon az inter, hanem hajtson fejet ellenünk, mert továbbra is azt gondolom, hogy ez az inter még (és ezzel senkit nem akarok megsérteni) mindíg 60 perces csapat, viszont nem szabad a MU hibájába esni... :wink:
Avatar
Norbusz
Barça C
Hozzászólások: 7
Csatlakozott: 2007.05.06. 09:09:10

2010.04.20. 23:10:56

Az én véleményem az, hogy természetesen nem ez volt a Barcelona legjobb mérkőzése az évben. De már elegem van azokból az állítólagos "drukkolókból", akik egy ilyen meccs után világvégét hirdetnek és a földbe tiporják a játékosokat és Pep-et. Mégis mit várunk el, a tavalyi tökéletes szezontól még egy tökéletes szezont? Ezt most egy kicsit eltaktikázta Guardiola, de könyörgöm ő is emberből van. Nem találhatja ki az Inter taktikáját. Én 100%-osan bízom a srácokban a visszavágón. Bizonyították ezt már nem egyszer ők sztem, mint az idei, de főleg a tavalyi évben. Nem kell ráfogni a bíróra a meccset sem, mint ahogy tavaly a sok gusztustalan Chelsea fan. Nem a bíró miatt kaptunk ki. Ebben a Barcelonában az a jó, hogy meg tudja emberelni magát ha kell és reményeim szerint (de valószínúleg sok ember így gondolja még itt) a jövő héten is be fogják ezt nekünk bizonyítani. Visca El Barcelona, Visca Cataluna. Meglesz srácok mi bítunk bennetek. :wink:
Pavel
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1688
Csatlakozott: 2006.05.23. 20:57:21
Tartózkodási hely: Budapest

2010.04.20. 23:10:35

Ha már mindenki a bírókat öli. Remélem lesz annyi vér Mourinho pucájában, mint van Gaalnak és elismeri, hogy ez lesgól volt.
Más. Nem értem az UEFA-t, az ilyen bírókat egy ilyen meccs után el kellenne felejteni, de még sem teszik. Komolyabban el kellenne gondolkodni a videóbírón.
Avatar
fcjoc
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2182
Csatlakozott: 2005.08.20. 22:41:37

2010.04.20. 23:10:21

1 lesgól.. 1 meg nem adott büntető. emellett nem játszottunk jól, nagyon taktikusak voltak. remélem a legjobbakat a nou camp-ba.

off: a fórum színvonala rohamosan romlik.. a fa.ér nem meghívásos már ez az egész.. baxxxatok le nyugodtan :wink:
Kalap1988
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2638
Csatlakozott: 2007.12.11. 12:29:11
Tartózkodási hely: Magyarország,Pest megye

2010.04.20. 23:09:32

senkialfonz40 írta:
torrestoni írta:Lehet picsogni a játékvezetők miatt, a lényegen nem változtat. Ma semmit nem tettünk a győzelemért. Így kell küzdeni, hajtani, hibákra játszani, s végül győzni, ahogy az Inter tette jó 60 percen keresztül, az utolsó 20 perces védekezést is beleértve.

Nem volt taktikánk, nem volt lelkesedés, nem volt ötlet, nem volt vezér. Unott pofák, felesleges megmozdulások, hibák hibákra, túl sok csetlés-botlás, műesés, csigatempó, totális tanácstalanság, főleg taktikailag.

Ebben a vereségben Guardiolától Messiig mindenki tövig benne van, a kifogásokkal pedig csak magatokkal hitetitek el, hogy ez bármire is elég lett volna. 2-1, 3-1, édes mindegy, ha ilyen attitűddel lépünk pályára egy BL-elődöntőben.
Azt kell, hogy mondjam igazad van! Az Inter úgy játszott, hogy csak Ő lehet a győztes, agresszívak voltak, nem ismertek elveszett labdát és a bírókérdéssel is egyetértek az egyik előttem szólóval, a tavalyi meccset valahol visszaadta a sors. Szerintem a második Inter gól előtt szabálytalanul húzták vissza Messit, le kellett volna fújni, ebből rúgták a gólt. (Messit egész meccsen ráncigálták minden gond nélkül) Ezzel együtt úgy gondolom, hogy hazai pályán kivívhatjuk a továbbjutást, ha mindenki úgy áll hozzá, ahogy kell!
Sok mindenre lehet fogni a dolgot, tényleg botrányos volt a játékvezetés, de mi is, ahogy te írod Torrestoni Guardiolától Messiig mindenki benne volt. Ugyanakkor a vége felé feljavultunk és látom a kiutat az alagútból. Ha megvalósul a Nou Campban a küzdeni akarás, ha legalább úgy akarunk, ahogy az Inter ma és egy-két játékos jobb napot fog ki, akkor bőven van lehetőségünk. Ahogy Hajdú B-ék is mondták ez a Barcelona az egyike annak a kevés csapatnak, aki képes legyőzni az Intert 2-0ra, vagy többre.
Zolika10
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 427
Csatlakozott: 2007.07.26. 21:16:01

2010.04.20. 23:09:13

http://www.youtube.com/watch?v=8gQgk0XYNS8

Akit érdekel :) Érdekes a bíró döntése(i), de van olyan jó a Barca, hogy megfordítja! Nálam Maxwell volt szinte a legjobb.
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15502
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2010.04.20. 23:07:03

ferninho írta: én se személyeskedtem, légy oly szíves te se tedd ezt, bár tőled ilyet elvárni... (hupsz ez személyeskedés volt....)
megnéztem már 15-ször az esetet a tévében és még mindig nem láttam semmit és ezzel nem csak én vagyok így...
Ezzel csak Te vagy így,meg a madridista haverjaid,akik most arra élvezkednek,hogy végre valaki megvert a Barcát.Ha már nketek esélyetek nem volt még gólt lőni sem,akkor drukkoljunk másnak. :roll:


2-0 simán jó nekünk :D Nem is olyan rossz eredmény ez,főleg ilyen bíró mellett.
Már azt vártam hogy ő rúg gólt Valdesnek,az megkoronázta volna a mai teljesítményét Murinho-bérencének.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
Csabinho91
Barça B
Hozzászólások: 97
Csatlakozott: 2007.07.28. 00:04:56
Tartózkodási hely: Szeged

2010.04.20. 23:05:56

giefLove írta:húzzatok már a "tavalyi cselszkij elleni.." hülyeségeitekkel. ti is csak a triplázás után kezdtetek el barca meccseket nézni..
Ha ezt akarod itt csinálni akkor keress másik másik helyet, az itteni szurkolók többsége, évek óta a KLUBÉRT szorít, (jómagam 12 éve) tehát ne gyere ezzel a divat szurkoló szöveggel...
Visca el Barca! Més que un club!
janesz25
Jugador del Barça
Hozzászólások: 114
Csatlakozott: 2008.08.29. 05:47:48
Tartózkodási hely: Dunaújváros

2010.04.20. 23:04:44

A bírózáshoz csak annyit tennék hozzá, hozzá hogy én is nagyon idegbeteg voltam végig a mecs alatt a bíráskodás miatt, de azt gondolom hogy nem csak ezen múlt. Tényleg nem teljesítettünk úgy ahogy azt elvártuk volna... Nem szabad sokáig bánkódni. Én képesnek tartom a csapatot arra, hogy otthon nagyon megverje ezt az Intert, bár nem lesz könnyű. Egy igazi drukker akkor is a csapattal tart, ha hullámvölgyben van a csapat. Visca el Barca
Avatar
Dave87
Capitá del Barça
Hozzászólások: 509
Csatlakozott: 2007.12.06. 20:42:02
Tartózkodási hely: Magamon kívül

2010.04.20. 23:04:32

Mikaos írta:A Chelsea ellen azt adta a sors, hogy jogtalanul kiállították Abidalt tőlünk. Míg a Chelsea reklamál 2db 11-est (amiből 1 legalább az volt, az igaz)...de azon kívül nem tettek semmit sem a meccshez.
Csak az utolsó 10 perben volt 2 tizenegyes, és azóta is minden futballszurkoló a norvég madáron röhög, akkora vicc volt a bíráskodás. Nem tudom, mi a durva, ha az nem volt az.
Lényegtelen egyébként, mert ma nem érdemeltünk többet.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
Avatar
ferninho
Madridista
Hozzászólások: 2345
Csatlakozott: 2009.03.01. 00:01:06

2010.04.20. 23:04:03

Rivaldo11 írta:
ferninho írta:isten ments, hogy provokáljak meg ilyenek csak az Alves esetnél én teljesen úgy láttam, hogy hozzá sem ért Sneijder Alveshez...
és én tényleg nem láttam semmit. és most se, hogy ismételték...
Akkor irány az optikus : :arrow: szemüveg.
Bár te a saját csapatodat is jónak látod. :lol:
én se személyeskedtem, légy oly szíves te se tedd ezt, bár tőled ilyet elvárni... (hupsz ez személyeskedés volt....)
megnéztem már 15-ször az esetet a tévében és még mindig nem láttam semmit és ezzel nem csak én vagyok így...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2010.04.20. 23:04:43-kor.
madridista
Avatar
Lionel85
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7126
Csatlakozott: 2007.08.11. 10:38:38
Tartózkodási hely: Budapest, Pestszenterzsébet

2010.04.20. 23:03:12

bojankrkic27 írta:Üdv. mindenkinek!
Nem nagyon szoktam hozzászólni dolgokhoz... de rendszeresen olvasom a fórumot.. na most hozzátenném hogy pár hsz-en kifordult a gyomrom amit most olvastam..
1. Bíró ténykedése.. vannak vitatható dolgok de hozzátenném tavaly chelsea.. nah itt hagyjuk is abba a bírózást..
2. olyan buta hszek hogy kiestünk.. [auto_cenzúra] a védelem... alvest átadólistára.. ibra messi 0... kérdem én???? melyik csapat érdemli meg a töretlen bizalmat ha nem ez? alves játéka a tavalyi szezonban öröm volt.. stb. stb.. a lényeg hogy sokan szánalmasak mivel első olyan veresége a csapatnak ebben a szezonban ami nagy jelentőségre van a végkifejletre.. ma rosszul játszottunk ez van kész.. még nem dőlt el semmi csak nagyon megnehezítettük a helyzetünket.. én bízom a csapatban és ezt kérem mindenkitől.. a divatdrukkereknek meg viszlát!!
nah béke!
Mondhatom azt hogy túlságosan el lettek kényeztetve a szurkolók? Egy év édenkert után már mindenki a fellegekben érezte magát és amikor jön egy kisebb botlás, máris leszedik a keresztvizet mindenkiről. Tényleg fura dolog, mert más csapat a két kezét összetenné, hogy egymás után kétszer elődöntőzzön a BL-ben.
Kép
Kép
Kép
Avatar
Csabinho91
Barça B
Hozzászólások: 97
Csatlakozott: 2007.07.28. 00:04:56
Tartózkodási hely: Szeged

2010.04.20. 23:03:07

mess2009 írta:sajnos a levegőben lógott ez a zakó! az Espanyol elleni meccsen már ízelítőt kaptunk a jelenlegi formánkról.
sokan előadták azt a marhaságot, hogy az Inter ellen tartalékoltunk, hát most láthatták hogy mi volt az a tartalékolás!
Ibrahimovics ooooo! Messi sajnos szintúgy, és még a hajtás nyomát sem láttam rajta!
nem volt semmi lendület, a játékunkban a 16-os előterében lebénult a gárda, Guardiola ismét leszerepelt, 3 gólnál Abidalt kell behozni Ibra helyére??????
én eléggé elkeseredtem, semmi esélyt sem látok a tovbbjutásra.
Egyetértek, meg nem is. A zakó érezhető volt, 0-1 után azt hittük hogy innen már megvan, hullámvölgynek nevezném ezt nem formának, Xerez ellen hétvégén összekaphatjuk magunkat és nem lesz gond. Guardiola nem szerepelt le, csak hibázott, mert ember, mindenki hibázhat, de arról nem tehet, hogy az a 11 akit felküld nem tesz meg mindent a sikerért. Görcsös akarás, indiszponált játék, megérdemelt vereség. Ha nem kapunk gólt továbbjutunk én azt mondom.
Visca el Barca! Més que un club!
herlius
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1435
Csatlakozott: 2008.11.10. 11:55:35
Kapcsolat:

2010.04.20. 23:02:57

A mai meccsen egyértelműen kiderült számomra, hogy a Chelsea kiejtése nem csak a véletlen műve volt. Ez az Inter hihetetlenül jól van összerakva. Egyénileg talán gyengébbek, mint mi vagy a Chelsea, de fejben, odaadásban kimagaslóak. Ami a tavalyi Barca-ra jellemző volt, azt ma tőlük láttam. 0-1-nél sem törtek meg, küzdottek, hajtottak és teljesen megérdemelten volt szerencséjük is. Ahogy mi is tavaly az elődöntőben, úgy most ők is megdolgoztak a szerencséjükért. Kár firtatni a játékvezetést, őszintén szólva szerintem nem ezen múlott, ma ennyivel jobb volt az Inter. A visszavágó ugyan még nem lefutott, de ehhez gyökeres változások kellenek, elsősorban fejben, mert ez az Inter pont olyan harapós lesz a visszavágón is, mint ma.
Ronaldinho0408
Jugador del Barça
Hozzászólások: 192
Csatlakozott: 2008.08.29. 13:16:37
Tartózkodási hely: Budapest

2010.04.20. 23:02:50

Kedves bojankrkic27, azt hiszem minden igazi barca drukker egyetért veled. Ha nem látom a hsz-edet akkor én írtam volna meg így legalább spóroltál nekem egy kis időt.
Kedvencem: Guardiola megint leszerepelt :) :) :) :) :) :)
ezen csak nevetni tudok. De azon is aki Alvest átadólistára tenné. Ok h nem most van élete formájába de akkor is. Aki ezt írja aról azt kell hinnem hogy ma látott először Barca meccset. Vicc
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho0408 2010.04.20. 23:05:49-kor.
Avatar
senkialfonz40
Capitá del Barça
Hozzászólások: 757
Csatlakozott: 2009.06.22. 19:46:19
Tartózkodási hely: Budapest

2010.04.20. 23:02:00

torrestoni írta:Lehet picsogni a játékvezetők miatt, a lényegen nem változtat. Ma semmit nem tettünk a győzelemért. Így kell küzdeni, hajtani, hibákra játszani, s végül győzni, ahogy az Inter tette jó 60 percen keresztül, az utolsó 20 perces védekezést is beleértve.

Nem volt taktikánk, nem volt lelkesedés, nem volt ötlet, nem volt vezér. Unott pofák, felesleges megmozdulások, hibák hibákra, túl sok csetlés-botlás, műesés, csigatempó, totális tanácstalanság, főleg taktikailag.

Ebben a vereségben Guardiolától Messiig mindenki tövig benne van, a kifogásokkal pedig csak magatokkal hitetitek el, hogy ez bármire is elég lett volna. 2-1, 3-1, édes mindegy, ha ilyen attitűddel lépünk pályára egy BL-elődöntőben.
Azt kell, hogy mondjam igazad van! Az Inter úgy játszott, hogy csak Ő lehet a győztes, agresszívak voltak, nem ismertek elveszett labdát és a bírókérdéssel is egyetértek az egyik előttem szólóval, a tavalyi meccset valahol visszaadta a sors. Szerintem a második Inter gól előtt szabálytalanul húzták vissza Messit, le kellett volna fújni, ebből rúgták a gólt. (Messit egész meccsen ráncigálták minden gond nélkül) Ezzel együtt úgy gondolom, hogy hazai pályán kivívhatjuk a továbbjutást, ha mindenki úgy áll hozzá, ahogy kell!
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Boixos
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 9655
Csatlakozott: 2004.11.21. 11:00:59
Tartózkodási hely: monaco di bavaria

2010.04.20. 23:01:45

nem lesz mégegyszer ilyen meccse az olaszoknak.
négyet fogunk lőni nekik a visszavágón, és mi megyünk tovább.
PUYOL-XAVI-INIESTA
karika880616
Barça C
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2008.12.09. 18:42:45
Tartózkodási hely: Helvécia
Kapcsolat:

2010.04.20. 23:00:34

Óriási meccs volt. Igazából nem értem némely Barca drukker hozzáállását, még hátra van a visszavágó, és simán bennetek van hogy lehozzátok 2-0-ra a meccset.
HALA MADRID
Avatar
giefLove
Jugador del Barça
Hozzászólások: 134
Csatlakozott: 2008.09.13. 21:44:38

2010.04.20. 23:00:24

húzzatok már a "tavalyi cselszkij elleni.." hülyeségeitekkel. ti is csak a triplázás után kezdtetek el barca meccseket nézni..
Válasz küldése