Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ok. Köszönöm! Akkor csak a közvetítés nem volt valószínűleg szinte sosem, azért emlékeztem így.Drigo írta:Nem-nem, a bajnokság vége felé voltak már 6-kor is meccsek (lehet, hogy az elején is, de annyira nem tudok visszaemlékezni) az olasz bajnoksághoz hasonlóan.Kalap1988 írta:Az nem csak különleges alkalom volt? Mert hétről-hétre sosem beszélt senki 6 órási meccsről. Nem is közvetítették, bár ez önmagában nem bizonyíték semmire.
Más:
Egyébként meg tuti szombaton játszunk, mert kedden BL.
Nem-nem, a bajnokság vége felé voltak már 6-kor is meccsek (lehet, hogy az elején is, de annyira nem tudok visszaemlékezni) az olasz bajnoksághoz hasonlóan.Kalap1988 írta:Az nem csak különleges alkalom volt? Mert hétről-hétre sosem beszélt senki 6 órási meccsről. Nem is közvetítették, bár ez önmagában nem bizonyíték semmire.
barca2010 írta:Tavaly is volt, a Xerezt is szombaton 18 órakor fogadtuk az Inter elleni meccs előtt!Kalap1988 írta:Idén van már szombat 18 órás meccs is? Tavaly szombaton tudtommal a 20 órási volt a forduló nyitánya. Utána pedig 22 óra és a többi meccs már vasárnapra maradt. 17,19 és 21 órára, ha jól emlékszem.
Tavaly is volt, a Xerezt is szombaton 18 órakor fogadtuk az Inter elleni meccs előtt!Kalap1988 írta:Idén van már szombat 18 órás meccs is? Tavaly szombaton tudtommal a 20 órási volt a forduló nyitánya. Utána pedig 22 óra és a többi meccs már vasárnapra maradt. 17,19 és 21 órára, ha jól emlékszem.
A hivatalos oldal szerint 12.-én Vasárnap játszunk 18-kor, pedig a 18 az szombati időpont szokott lenni.Gali írta:Megerősített időpont:
FC Barcelona-Hercules
2010. Szeptember 11. Szombat 18:00
Épp a ködösség a lényeg benne szvsz, pár meccs múlva sem fogunk többet tudni. Úgy érzem, hogy három kötetlen szerepkörű támadóval állunk fel, akik nagyrészt szabad kezet kapnak (vagyis bizonyára begyakorolt figurák vannak, nem egy és nem kettő, de ezt nem tudjuk és nem is fogjuk tudni, folyton cserélik a helyüket), míg a középpályán Ini szerepköre ilyen kötetlen (ezen a meccsen nem középpályást játszott, de mikor azt játszik, akkor kötetlen), Xavi keze sincs megkötve, de az ő feladata nagyon adott. Én örülnék annak, ha ez maradna így és nem mennénk át arra a játékstílusra mikor a bal támadó, csak bal támadó lehet, a jobb csak jobb, a középső meg csak középső. Nem annyira hatékony az, mint ez. Talán ezért sincs szüksége Pepnek Ibrára (bár ez hamarabb is eszébe juthatott volna...), hisz ő pozíció játékos. Itt pedig az a cél, hogy a rengeteg elmozgással teljesen összekavarjuk az ellenfelet. Nagyon jónak tartom ezt így, ne is legyenek kötött szerepek, a lényeg csak annyi, hogy 3 támadóval álljunk fel Egy 4-4-2-nek nem örülnék.Chino írta:Ami egy kicsit ködös még az a felállásunk volt. Nem nagyon látszottak a posztok, még elég képlékenynek tűnik. Egy-két meccs múlva többet fogunk majd tudni.
http://forum.rojadirecta.org/showthread ... 29-08-2010david0311 írta:Hali!
A tegnapi meccset szeretném megnézni ,mert nem voltam itthon de érdekelne a nyitány!
Valaki tud valami oldalt ahol meglehet vagy le lehet tölteni?
Már Ibrahimoviccsal sem ment a gépezet, az idény végén nem játszott, mert csak visszafogta a támadásinkat. Most, hogy elment és Villa jött, megint játékosabb lesz a csapat, visszajönnek az egyérintős játékok.Boixos írta:ahogy elnézem semmiféle nyomot nem hagyott az ibra-ügy a játékosokban, ugyanott folytatták, ahol májusban abbamaradt a bugi.
iniesta sztem egész évben szárnyalni fog, azon a gyereken látszik a legjobban, h mekkora flesht adott neki a góljával megnyert vb.
sztem jó lesz ez, bár egy meccs után még hülyeség és nem is lehet előre megmondani dolgokat. az azért talán kimondható, h murinnyónak nagyon fel kell kötnie a gatyáját, ha meg akarja előzni a barcát, mert itt nem lesz elég, ha csak pofázik.
Ez lol.MessiFan írta:Nem volt rossz meccs de rossz sem!
Ez így elég érdekes értékelés...MessiFan írta:Nem volt rossz meccs de rossz sem!