Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
én is most néztem a napokban. a szinészi teljesitmenyek valoban kivalloak, de maga film elég lapos. unalmas és vontaott. nem azt mondom h akciofilmet kellett volna belole csinalni, de ez kriminek dög unalom. nekem kb a zodiákus c film volt még a maga kategoriajaban ennyire vékonyka.grecki írta:Tegnap néztem meg a Szellemíró című Polanski filmet. Nagyon jókat hallottam róla nagyon kritikus emberektől, így némileg elmaradt az elvárásaimtól, de ettől függetlenül nagyon jó kis film. (Kicsit lehetett volna pörgősebb.)
Az első elviselhető lett volna hogyha nem teszi bele azt a Jar-Jar nevezetű karaktert. Nagyon sokat veszít a komolyságából a film miatta(mondjuk Darth Maul karaktere nagyon el volt találva.) Kb olyan mint azok a hülye kis macik a 6.-ban akik miatt Lucas még több kritikát kapott. A 2. rész egyszerűen nívótlan.Nekem egyébként az első nagyon nem tetszett, a másodikban már voltak jó jelenetek,a 3 viszont simán felnőtt az elődjeihez. Olyan párbaj,mint amit Anakin és Obi-wan leművelnek benne,egyik részben sincs.
ozsimiki írta:wow, ezt nem is tudtam pedig én is nagyon szeretem/szerettem ezt a trilógiát, és nekem sem tetszik se az 1,se a 2. annyira,viszont a 3. szerintem méltó az "elődjeihez".CartmanBarca írta:
(1983 óta rajongók milliói szidják Harrison Forsot, mert miatta nem lett 7,8,9 , ugyanis mindenkinek megvolt a szerződése a köv 3 részre csak Ford nem írta alá, mert inkább az Indiana Jones 2. részét forgatta le. Szal kabbe Ford )
Fordnak nálam is egy rossz pont ez, eddig az egyetlen:D
wow, ezt nem is tudtam pedig én is nagyon szeretem/szerettem ezt a trilógiát, és nekem sem tetszik se az 1,se a 2. annyira,viszont a 3. szerintem méltó az "elődjeihez".CartmanBarca írta:
(1983 óta rajongók milliói szidják Harrison Forsot, mert miatta nem lett 7,8,9 , ugyanis mindenkinek megvolt a szerződése a köv 3 részre csak Ford nem írta alá, mert inkább az Indiana Jones 2. részét forgatta le. Szal kabbe Ford )
Én meg még azt tenném hozzá, h tessék jobban figyelni a helyesírásra. Bántóan zavaróak pl a kedéjes és a megakadájozza szavak, de van jópár hosszú/rövid ékezet tévesztés is.grecki írta:...sjay írta:http://perfectinsanity.blog.hu/2010/09/ ... ock_holmes
Vélemények?
Egyszer nézhetős. Nálam. Amúgy jó filma Star Wars, de sehol nem lenne, ha nem ezek a színészek játszanának benne. Ewan McGregor, Natalie Portman, Hayden Christensen, Samuel L. Jackson stb stb...soadroli írta:Nem tudom, nekem sose tetszett.skadi írta:én tegnap óta star wars maratont tartok
kvajó
Végrehajtók jó film
Lehet, hogy maradi vagyok, de számomra Star Warsból csak 3 rész létezik: A New Hope, The Empire Strikes Back, Return of the Jedi.LM10 írta:Én most a nyáron néztem meg 1-6-ig. Nagy kedvenc
Nem tudom, nekem sose tetszett.skadi írta:én tegnap óta star wars maratont tartok
kvajó
Tegnap en is megneztem RTL-en,es ejsze en is ujranezem 4-6-ig,reg lattam mar....skadi írta:én tegnap óta star wars maratont tartok
kvajó
nem csak most,csababarca írta:skadi írta:én tegnap óta star wars maratont tartok
kvajó
Még csak most?
rongyosra néztem már mind a 6 részt:D,de azért leültem tegnap is megnézni.
skadi írta:én tegnap óta star wars maratont tartok
kvajó
Én a neten mást olvastam, aszerint írtam le:)Fecooo írta:sjay! jó az írás, viszont egy megjegyzés:
az eredeti Sherlock Holmes ilyen volt, mint Guy Ritchie filmjében, tehát a dzsentlemanus-Sherlock is egy feldolgozás volt
(legalábbis így tudom, lehet, h tévedek )
Köszönöm az építő kritikákat.grecki írta:...
ha elfogadsz egy személyes véleményt. szerintem ne kezdj és ne zárj köszönéssel, illetve elköszönéssel egy postot. Illetve, ennél azért bővebb lére is engedhetted volna. nem akarlak megbántani vagy eltántorítani, de ennél velősebb bejegyzésekre lesz szükséged, hogy nézettséget generálj. persze, ha csak saját szórakoztatásod miatt csinálod, akkor teljesen rendben van. annak idején én mindig úgy álltam neki egy cikk írásának, hogy átgondoltam, hogy miről szeretnék írni. szerintem érdemes a következőkre odafigyelni:sjay írta:http://perfectinsanity.blog.hu/2010/09/ ... ock_holmes
Vélemények?
Nem vagyok rá kihegyezve, de szeretem jónéhány filmjét!kurdt írta:Csak nem találtam még egy Jarmusch-fant itt?Fernando írta:Pár film amit a napokban fogok megnézni (zömét már láttam):
-A kilencedik kapu
-When you're strange
-Kávé és cigaretta
-Éjszaka a Földön
-Halott ember
3 részes. Ez csak az első része.grecki írta:Girl with the dragon tattoo
svéd cucc, elég jó kis krimi, habár kicsit hosszúra nyújtották szerintem. egyszer mindenképpen érdemes megnézni szerintem.